Αγέραστη κι άγρυπνη!

Αγέραστη κι άγρυπνη!

Για την εμμονή τους στην ψευδολογία οι τσιπριστές είναι αξιοθαύμαστοι και για τον ίδιο λόγο αξιοκατάκριτοι και απεχθέστατοι.

Αξιοθαύμαστη βέβαια και η σκληροπυρηνική κα Γεραβασίλη. Την άκουσα να νουθετεί τον νέο υπουργό κ. Χρυσοχοϊδη να αποφύγει “ρεβανσισμό” (=εκδικητικότητα).

Και πολύ σύντομα ξεσπάθωσε βρίσκοντας “ρεβανσισμό”, με αφορμή την αναγκαστική παραίτηση του εντελώς ανίκανου Αρχηγού της Αστυνομίας, που διορίστηκε από τον κ. Τσίπρα ως πιστός οπαδός και συνεπώς αχρήστευσε την Αστυνομία στο λειτούργημά της να εμπνέει και να φροντίζει την ασφάλεια στους πολίτες φροντίζοντας για την ασφάλεια των κακοποιών, εμπρηστών, εμπόρων ναρκωτικών, όπλων και πορνείας στα Εξάρχεια και ΑΕΙ!

Αντιγράφω από ανάρτησή της: “Λίγες ώρες μετά από ‘αντικειμενική’ αξιολόγηση (!) ζητήθηκε η παραίτηση του Αρχηγού… Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη τις υποσχέσεις του για επιλογές… αξιοκρατικά με βάση αξιολογήσεις… Σε αναμονή των επόμενων ρεβανσιστικών επιθέσεων της νέας Δεξιάς.

Δηλαδή θέλει αυτή η πανάξια τσιπρίστρια να συνεχίσει ως έχει το σάπιο, διεφθαρμένο και άρρωστο καθεστώς της παρωχημένης Αριστεράς!

Ο Αρχηγός κ. Ανδρικόπουλος ήταν στην προεκλογική σύναξη των τσιπριτστών στο Σύνταγμα.

Μετά από παράπονα, η κα Παπακώστα ως υφυπουργός προανήγγειλε τότε διενέργεια έρευνας μα δεν έγινε τίποτα, διότι δικαιολόγησε τον Αρχηγό η κα Γεροβασίλη ως εποπτεύοντα τον χώρο!

Παράλειψε να πει όμως πως ο Αρχηγός επόπτευε μέσα από τη θερμή αγκαλιά του κ. Τσίπρα και πως είχε παρευρεθεί και σε άλλες ομιλίες του – μα όχι με τον κ. Μητσοτάκη!

Τι το κακό; Πως να μην ακολουθεί και να μην εναγκαλίζεται ο Αρχηγός ένα ξόανο λατρείας σαν τον κ. Τσίπρα;

Τι το κακό ο νέος υπουργός με πρότυπο τον κ. Τσίπρα να διορίζει νέους αξιωματούχους; Άλλωστε δεν είχε πολλούς μήνες (μη-)δράσης του Αρχηγού για την αξιολόγησή του;…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *