Προεκλογικές αλήθειες τσιπριστών

Προεκλογικές αλήθειες τσιπριστών

1. Ο κ. Τσίπρας ξέρει πια, όπως οι βουλευτές όλοι, πως το «τσιπρικό τσούρμο» βυθίζεται ραγδαία στην ανυποληψία – εκτός από τους πιστούς του τυφλοπόντικες (=οι τσιμεντόλιθοι στο γενικό γιαπί του λαού) που συμπεριλαμβάνουν πλέον και απολειφάδια και αποβράσματα από το παλιό μα και το τωρινό ΠΑΣΟΚ με διαφορετική ονομασία.

Επομένως δεν είναι διόλου παράξενο που κ. Τσίπρας, σε όλη την εκρηκτική παράνοιά του, καταφεύγει σε όλα τα κόλπα εξαπάτησης και προστυχιάς που έμαθε ως μαθητευόμενος στη ΚΝΕ από την παράδοση των Λένιν και Στάλιν.

Γράφω «προστυχιά» διότι πως αλλιώς να αποδοθεί η αισχρή επίθεση μέσω της κακοστημένης σκευωρίας Νοβάρτις κατά ενός τόσο άξιου υπηρέτη της Δικαιοσύνης όπως ο κ. Πικραμμένος, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας επί τέσσερα έτη 2009 – 2012…. Δηλαδή τι αντίστοιχο έχει να επιδείξει ο αμόρφωτος κομμουνιστάκος πρωθυπουργός που νομίζει την Λέσβο άλλο νησί από τη Μυτιλήνη;

Δεν είναι μόνος ο κ.Τσίπρας σε αυτή τη δράση λασπολογίας και βρομιάς. Πολλοί άλλοι επιδίδονται σε τακτά διαστήματα με πρώτο πάντα τον κ. Πολλάκη ο οποίος δείχνει ανενόχλητα και φανερά την ακατέργαστη, βασική φύση του τσιπριστή. (Έχει βέβαια ως άνθρωπος και την ουσιαστική φύση του ανθρώπου, μα αυτή την κρύβει επιμελώς, όπως κάνουν όλοι τους στο τσίρκο αυτό).

Ένα σπάνιο δείγμα άθλιας ψευδολογίας, που επισημάναμε και σε άλλο άρθρο είναι οι δημοσκοπήσεις της κίτρινης Documento του κ. Βαξεβάνη. Πρότινος, τέλη Μαρτίου, δημοσίευσε μία δημοσκόπηση που φέρνει τον Σύριζα σε απόσταση ανάσας από τη Νέα Δημοκρατία με διαφορά μόνο 2,3%. Δηλαδή όπου να είναι, αυτό το βδέλυγμα στην ελληνική πολιτική θα ξεπεράσει τους «φιλελέδες». Και προσέξτε αυτό το 0,3%, όχι 2% ή 2,5% μα 2,3%, που δίνει τόνο γνησιότητας.

Μόνο που εκτός από τις ημιάδειες αίθουσες όπου μιλούν πρωτοκλασάτοι Συριζαίοι, διενεργήθηκαν και οι φοιτητικές εκλογές. Να τα αποτελέσματα:

Σύμφωνα με την ΠΚΣ του ΚΚΕ, στα ΑΕΙ πρώτη είναι η ΔΑΠ με 40,56%, δεύτερη η ίδια η ΠΚΣ με 23,29%, ακολουθούν 2 ακόμα, και τελικά 6ο βγαίνει το Μπλόκο των τσιπριστών με 1,36%!!!

Σύμφωνα με την ΔΑΠ, η ίδια είναι πρώτη με 62,34%, η ΠΚΣ δεύτερη με 19,81% και τελικά το Μπλόκο παίρνει μόλις 0,72%!!!

Δηλαδή στους νέους ο Σύριζα και ο Αρχιερέας του έχουν σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία με 1% λίγο πάνω, λίγο κάτω.

Οι πρόσφατες Ευρωεκλογές επικύρωσαν συντριπτικά τα παραπάνω νούμερα: οι νέοι δεν θέλουν πια τις επαναστατικές σοσιαλιστικές αρλούμπες της συριζοφρένειας!

Μα ο τσαρλατάνος της πολιτικής εξακολουθεί να κομπάζει πως εκπροσωπεί τις μάζες του ελληνικού λαού!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *