Τσιπρική αριστεροσύνη (= εξουσιολογνεία)

Τσιπρική αριστεροσύνη (= εξουσιολογνεία)

Στην προεκλογική περίοδο Απρίλη-Μάη 2019 οι Συριζαίοι πάντα, φυσικά, υπό την καθοδήγηση του κ. Τσίπρα, επιχειρούν να προβάλουν την Αριστεροσύνη και την «αγωνιστική» θητεία τους στο ΚΚΕ ή στην ΚΝΕ.

Απαραίτητο κόσμημα της αριστερής ενδυμασίας είναι το «ηθικό πλεονέκτημα». Έτσι πολλοί υποψήφιοι (και μη) αποστασιοποιήθηκαν από τις βρισιές του Πολάκη προς τον (Αμέα) Κυμπουρόπουλο (της ΝΔ). Σάμπως και αυτό είναι το μεγαλύτερο ατόπημα της κατά τα άλλα «ηθικής» τσιπρικής κυβέρνησης από το 2015. Ξεχνούν την πρώτη θεόρατη κωλοτούμπα του κομματάρχη τους το 2015 που μετέτρεψε το ΟΧΙ στην παραμονή μας στην ΕΕ σε ΝΑΙ, όπως και το πιο πρόσφατο έγκλημα των 100 νεκρών στο Μάτι (καλοκαίρι του 2018) οπότε ο Τσίπρας ανέλαβε την ευθύνη κυνικότατα, μα δεν έκανε τίποτα εκτός από μια ακόμα απάτη!

Ο πρώην Ανέλ-ληνας Τέρενς Κούικ, δηλαδή ακροδεξιός, σε επίσκεψή του στην Ουγγαρία κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Ν. Μπελογιάννη, που εκτελέστηκε ως ένοχος εσχάτης προδοσίας!!!

Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σύστησε τον Πέτρο Κόκκαλη, γιο του διαπλεκόμενου μεγαλοεπιχειρηματία τον οποίο έβριζαν σκαιότατα, ως εγγονό του Κόκκαλη που υπηρέτησε στην Κυβέρνηση του Βουνού στον Εμφύλιο! Και ο πολιτικά αμαθέστατος και απληροφόρητος Πέτρος δεν χάνει ευκαιρία να αναφερθεί στον παππού του στο Βουνό, όχι όμως στον πατέρα του και τις διαπλοκές του!

Πολλοί άλλοι σε κάθε περίσταση προβάλλουν την ηρωική αριστεροσύνη τους και την καθαρόαιμη καταγωγή της από το ΚΚ, αν ισχύει και το δεύτερο.

Τώρα, είναι δυνατό να διαγραφούν από την επίγνωση των μη τυφλά πιστών οπαδών παρασπονδίες και ανομίες που διέπραξε και εξέθρεψε ο τσιπρισμός όχι μόνο ως ανεύθυνη κυβέρνηση από το 2015 μα και ως ανίκανη αντιπολίτευση νωρίτερα; (Ελπίζω να μη χρειάζεται να απαριθμήσω τους τόνους ατοπημάτων και ανομημάτων που θα βούλιαζαν ένα κόμμα-αεροπλανοφόρο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.)

Στη δεκαετία 1940 ο κομμουνισμός σε όλη την Ευρώπη στόχευε αρχικά στην καθεστωτική ανατροπή και την υποταγή της χώρας στην επιρροή αν όχι εξουσία του Στάλιν. Ήταν με πιο απλά λόγια ιδεολογία και συμπεριφορά προδοσίας του Έθνους. Και για αυτό πολλοί γνήσιοι ανθρωπιστές αριστεροί σαν τους Ανταίο, Κύρκο, Λαζαρίδη, Νεφελούδη, δήλωναν (δεκαετία 1970) με ανακούφιση «Ευτυχώς ηττηθήκαμε, σύντροφοι»!

Στις μέρες μας αυτά τα πολιτικά απαλειφάδια έκαναν παντιέρα τους την προδοσία και υπερηφανεύονται χωρίς να ξέρουν το άλφα μόνο (όχι το αλφαβητάρι όλο) του μαρξισμού ή κομμουνισμού κατά τον Μαρξ.

Το μόνο που ενδιαφέρει αυτά τα άθλια πελιδνώματα της πολιτικής είναι η εκλογική επιτυχία και η συμμετοχή στην ξεδιάντροπη, άξεστη εξουσία.

Ψήφισε κανένας, δηλαδή, τους τσιπριστές το 2015 επειδή πρέσβευαν αριστερή ιδεολογία, ή επειδή είχαν βαρεθεί τους κεντροδεξιούς φανφαρόνους (Σαμαρά-Βενιζέλο) και ήλπιζαν σε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και αυξήσεις μισθών και επιδομάτων (και όχι φόρων);

Και θα τους ψηφίσει τώρα κανείς που δεν είναι τυφλοπόντικας οπαδός;

Τον κ. Τσίπρα θα τον ψηφίσουν οι τσιμεντόλιθοι τσιπριστές ακόμα και αν αρχίσει να τσιρίζει «Να επανέλθει ο Βασιλιάς»!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *