Οι «αγωνιστές» της Προοδευτικής Συμμαχίας

Οι «αγωνιστές» της Προοδευτικής Συμμαχίας

Είναι όντως καταθλιπτικό να βλέπεις έναν τσόγλανο σαν τον κ. Τσίπρα να νομίζει πως ο ελληνικός λαός τον υποστηρίζει και να κομπάζει με όλη τη μαγκιά της αμορφωσιάς του. Οι ντρίμπλες του γύρω από την υπόθεση Κουφοντίνα και οι μεγαλόστομες ασυναρτησίες του για το ότι δεν ξέρουμε, εμείς το 75% των ψηφοφόρων ή έστω το 50% τι μεγαλεία κρύβει ο μοναδικός νους του δείχνουν ακριβώς την παρανοϊκή και μοναδική συριζοφρένεια που διαπνέει όλο το τσίρκο των τσαρλατάνων του.

Νέο «όχι» είπε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου στη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση άδειας. Ευτυχώς! Οι δικαστές απέρριψαν, για δεύτερη φορά, (93/2019) την αίτηση του πολυισοβίτη κρίνοντας πως δεν πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να του χορηγηθεί άδεια. Επενέβησαν όμως ανώτεροι αξιωματούχοι χωρίς μέχρι τώρα (13/5) να γίνει αλλαγή. Μόλις έμαθε την απόρριψη του αιτήματός του, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, όπως δημοσιεύεται στο eksegersi.gr, διεμήνυσε μέσω της συνηγόρου του τις εξής κατάπτυστες ηλιθιότητες:

«Δεν λειτούργησαν ως δικαστές δημοκρατίας, αλλά ως πρωτοδίκες εμφυλίου. Ανέλαβαν, ως απρόσωπος κρατικός μηχανισμός, την εκτέλεση της εντολής από την κυβέρνηση, τη γνωστή οικογένεια και την πρεσβεία που διαφεντεύει τη χώρα. Το θέμα δεν αφορά πια μια ατομική άδεια, αλλά την επίθεση στο δικαίωμα του λόγου και της έκφρασης, στα δικαιώματα του κρατούμενου, στα δικαιώματα του λαού. Πέραν αυτών, είναι και ζήτημα αγωνιστικής αξιοπρέπειας. Η απεργία πείνας είναι ύστατο μέσο πάλης, είναι το μέσο που τίμησαν με τους αγώνες και τις θυσίες τους τόσοι και τόσοι αγωνιστές, παλεύοντας μέχρι το τέλος. Θα ήμουν πολύ μικρός αν δεν ακολουθούσα μέχρι το τέλος αυτόν τον μεγάλο δρόμο. Γι’ αυτό συνεχίζω την απεργία πείνας, μέχρι τη δικαίωση ή μέχρι το τέλος. Αρνούμαι κάθε ιατρική βοήθεια και απαλλάσσω τους αγαπημένους μου από την ευθύνη της απόφασης να με επαναφέρουν οι γιατροί σε περίπτωση που χάσω τη συνείδηση. Ευχαριστώ τις συντρόφισσες και τους συντρόφους και κάθε προοδευτικό άνθρωπο που στέκεται κοντά όχι σε εμένα αλλά σε μια δίκαιη υπόθεση.»

Και οι διάφοροι μπαχαλάκηδες της αρρωστημένης αναρχοαριστεράς κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις βίας και καταστροφής κατά την παράδοσή τους για να εκβιάσουν τον μέγα μεταρρυθμιστή να δώσει άδεια στον αρχιδολοφόνο της ίδιας νοοτροπίας!

Αυτός ο ψυχοπαθής κατά συρροή δολοφόνος, ο χειρότερος εγκληματίας από τον Εμφύλιο, που μαζί με τους τσιπριστές διαιωνίζει τα φοβερά εμφύλια μίση και πάθη (σας τελειώνουμε!), επικαλείται τώρα με όλη την αδιαντροπιά της αναρχοαριστερής θρησκείας δικαιώματα που ως κατάδικος (ενώ θα έπρεπε να είχε τουφεκιστεί ή απαγχονιστεί δημόσια) έχει απωλέσει.

Ποιά δικαιώματα αναγνώριζε αυτό το απόβρασμα του βόθρου της Αναρχοαριστεράς όταν ήθελε με δολοφονίες και ληστείες να ανατρέψει το πολίτευμα που τα εξασφάλιζε και με πλήρη ασυναισθησία δολοφονούσε τόσους αθώους πολίτες;

Ποιά αξιοπρέπεια είχε όταν επιδιδόταν επί σειρά ετών στα στυγερά του εγκλήματα, που φανέρωναν έναν απάνθρωπο χαρακτήρα ανάξιο να συμβιώνει με τους νομοταγείς πολίτες, κι έκτοτε ούτε μια φορά δεν ζήτησε συγχώρεση και δεν έδειξε ούτε ίχνος μεταμέλειας;

Δεν είναι απλά «πολύ μικρός», είναι ένα από τα πιο βρομερά ανθρωπάκια, που, σαν μολυσματικά τρωκτικά, μεταδίνουν πανούκλα και ροκανίζουν τα κοινωνικά θεμέλια. Ας είναι σίγουρος πως ο μόνος λόγος που οι «σύντροφοι» τσιπριστές δεν του έδιναν άδεια είναι ο φόβος πως θα χάσουν ακόμα περισσότερες ψήφους, αφού ο λαός έδειξε την αγανάκτησή του στις δυο προηγούμενες άδειες.

Αλλά ο ίδιος πόθος για ψήφους από τη δική τους εγκληματική αριστερά κάνει την Εισαγγελέα κα Δημητρίου να παρέμβει και να δώσει άδεια στον απεχθέστερο εγκληματία της σύγχρονης Ελλάδας αντί να τον κλείσει σε πλήρη απομόνωση. Τόσο κλούβια είναι τα μυαλά των υπερασπιστών της νομιμότητας και προωθητών της δικαιοσύνης.

Και δυστυχώς οι Αρειοπαγίτες συναινούν!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Ε1367: Αλλοπρόσαλλος μα προβλέψιμος

Ναι, προβλέψιμος κι εγώ. Ναι, γράφω για τον