Φαρ Ουέστ Σύριζα

Φαρ Ουέστ Σύριζα

1. Ο πρώην Προστάτης του Πολίτη, δήθεν, κ. Τόσκας, απεχθανόταν την ιδέα του γουάιλντ γουέστ στην ευνομούμενη Αθήνα μας, όπου διάφοροι θρασύτατοι πολίτες μέσα στο σπίτι τους χρησιμοποίησαν βίαια μέσα για να προστατέψουν οι ίδιοι εαυτόν, οικογένεια και περιουσία, ενάντια στους κακοποιούς που εισέβαλαν με εγκληματικές διαθέσεις.

Μετά την πλήρη επίδειξη της τσιπρικής ανικανότητας για την προστασία των πολιτών της πολύπαθης χώρας μας στην πυρκαγιά στο Μάτι, την αποτέφρωση των κατοικιών και των 100 ανθρώπων, ο κ. Τόσκας παραιτήθηκε.

Στη θέση του ήρθε η κα Γεροβασίλη και η κα Παπακώστα, δυο γυναίκες διαλυμένης διανόησης και απύθμενης ανικανότητας.

Αντί να προστατεύουν με τα κρατικά όργανα (κυρίως αστυνομία μα και άλλα, όπως ο στρατός, το λιμενικό) τους πολίτες οι οποίοι τους πληρώνουν μέσω υπέρογκης φορολόγησης για τον σκοπό αυτό, κάνουν δηλώσεις του τύπου “Δεν πρέπει να αστυνομεύονται τα ΑΕΙ” κι έτσι ενθαρρύνουν και προστατεύουν τους εγκληματίες που λυμαίνονται τα ΑΕΙ και άλλους χώρους.

2. Τι ήταν πάλι το επεισόδιο αυτό στα Εξάρχεια 4/4/2019, ενώ το καμάρι της Ευρώπης, ο κωλοτούμπας κ. Τσίπρας, ακκίζεται με τον Zάεφ στη Βόρεια Μακεδονία για Νόμπελ;

Οκτώ λιμενικοί κι ένας εισαγγελέας που (παράνομα;) ερευνούσαν μια γιάφκα (=υπό κατάληψη σπίτι) ναρκωτικών, μετά από πληροφορίες ενός ιρακινού συλληφθέντος με ναρκωτικά, δέχθηκαν επίθεση (νόμιμα;) από 40 ή 50 κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια, το αθηναϊκό γκέτο, όπου εισέρχεσαι με κίνδυνο (και “ξέχνα κάθε ελπίδα”, όπως γράφει ο Δάντης πάνω από την είσοδο στην Κόλαση, στο Θεία Κωμωδία).

Η φρουρά των Εξαρχείων είχαν 4 ή 5 καλάσνικοφ (όπως δήλωσαν οι λιμενικοί), πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μαχαίρια, δηλαδή σχεδόν πλήρως εξοπλισμένοι άνδρες και ικανοί να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εισβολή παρανόμων, όπως οι κρατικοί λειτουργοί.

Ξυλοκόπησαν δε έναν εισβολέα (ή περισσότερους), μαχαίρωσαν άλλον, απείλησαν με τα καλάσνικοφ τους υπόλοιπους κι έδωσαν ευκαιρία σε μια από τις κύριες που είχαν συλληφθεί να αποδράσει. Επίσης λήστεψαν τον οπλισμό των εισβολέων!

Οι λιμενικοί έφυγαν με την ουρά στα σκέλια και τον εισαγγελέα σηκωτό!

3. Η κα Γεροβασίλη εξεμάνη που οι λιμενικοί και ο εισαγγελέας τόλμησαν να εισέλθουν στον αυτονομημένο χώρο των Εξαρχείων δίχως να ειδοποιηθεί! Δεν είχε άδικο.

Πόσο ηλίθιοι έχουν καταντήσει πλέον οι αξιωματούχοι και τα εκτελεστικά όργανα του τσιπρικού τσίρκου που περνά για κράτος;

Ναι, λέω πως το έθνος των Ελλήνων έχει ως πρώτη αρετή την απάτη και ως πρώτη αριστεία την ηλιθιότητα, μα οι καθημερινές παραστάσεις δείχνουν μια κλίμακα γήινου σκότους και υπερβατικής βλακείας.

Πώς τόλμησαν όντως οχτώ λιμενικοί να ψάξουν για ναρκωτικά στα Εξάρχεια, δίχως 2-3 διμοιρίες ΜΑΤ και μια ίλη αρμάτων;

Επί σειρά ετών στη Μεταπολίτευση, καθώς η Αριστερά του ανήθικου πλεονεκτήματος προπαγάνδιζε τα λενινιστικά συνθήματα περί νόμιμης βίας του λαού κατά του καταπιεστικού κράτους και της ελεύθερης μετακίνησης ιδεών (των δικών της μόνο, φυσικά), έντρομες σοσιαλδημοκρατικές κυβερνήσεις φανφαρόνων έδωσαν βαθμιαία κάποια ανεξαρτησία στα Εξάρχεια για αντιεξουσιαστές, ναρκέμπορους κι εγκληματίες κάθε είδους.

Η δε τσιπρική κυβέρνηση αναρχοαριστερών ιδεοληψιών τους χάρισε σχεδόν πλήρη αυτονομία, πέρα από το όσιο άσυλο των ΑΕΙ.

4. Από το επεισόδιο προκύπτουν ορισμένα συμπεράσματα.

Όταν η θανατική ποινή καταργείται, οι εγκληματίες κάθε απόχρωσης, σαν τους αριστερούς τύπου Κουφοντίνα και δεξιούς τύπου Χρυσαυγιτών, αποθρασύνονται πέραν κάθε ορίου. Το ίδιο ισχύει και όταν οι αστυνομικοί δεν αφήνονται από αρρωστημένους αναρχοαριστερούς προϊσταμένους να χρησιμοποιούν τα όπλα τους ή να επεμβαίνουν σε παραβάσεις αναρχοαριστερών.

Οπότε για ποιο λόγο να οπλοφορούν οι αστυνομικοί και για ποιο λόγο να υπάρχουν; Αφού μάλιστα οι εγκληματίες αρπάζουν αυτόν τον εξοπλισμό;

Κάποιος στις υπηρεσίες ασφάλειας πρέπει να ειδοποίησε πολύ νωρίς τους “φρουρούς” του ναρκεμπορίου ώστε να οργανωθούν και να επιτεθούν στους ανόητους εισβολείς.

Τα άβατα και άσυλα έχουν γίνει βιτρίνες πλέον για τις πιο στυγερές εγκληματικές πράξεις όπως η εμπορία ναρκωτικών και η απελευθέρωση διακινητών και φυλάκων (όπως η κυρία).

Το κράτος έχει πάψει να υφίσταται. Το καθεστώς της Άγριας Δύσης έχει επανέλθει στο άθλιο κέντρο των Αθηνών, τώρα με καλάσνικοφ και αλεξίσφαιρα. Ο Μαρξ δικαιώθηκε για το «σβήσιμο του κράτους» από τον μεγάλο σοσιαλδημοκράτη της ΕΕ, τον νεαρό αμόρφωτο κ. Τσίπρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *