Βαριά ονόματα

Βαριά ονόματα

1. Τον τίτλο τον οφείλω στην κα Δούρου, δραγουμάνο της Περιφέρειας Αττικής με τις ευλογίες ξανά του Αρχιερέα τσιπρισμού κου Τσίπρα!

Σε απάντησή της στην προτροπή της κας Γεννηματά να παραιτηθεί ως ανίκανη και υπεύθυνη για πολλούς θανάτους, διευκρίνισε πως ή ίδια είναι κόρη αστυνομικού, δηλαδή ταπεινής καταγωγής, ενώ η κα Φώφη φέρει το «βαρύ» όνομα του πατέρα της. Η υπόνοια για τους αργόστροφους (ίσως και για όσους «πιάνουν πουλιά στον αέρα») είναι πως ενώ η κα Δούρου ανήλθε σε πολιτικά αξιώματα λόγω αξίας, εξυπνάδας και πολυσχιδούς προσπάθειας, η κα Γεννηματά ανήλθε μόνο λόγω του πατέρα της, πρωτοκλασάτου στελέχους του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία 1980, και αρκετά σπουδαίου στον τομέα Υγείας ώστε να δοθεί το όνομά του «Γιώργος Γεννηματάς» σε μεγάλο νοσοκομείο.

Απάντησε λοιπόν η κα Δούρου στην κα Γεννηματά «Σιώπησε!» Διότι οι τσιπριστές ανέρχονται με, μεταφορικά, το σπαθί τους, όχι «βαριά ονόματα»!

2. Εδώ πάλι πιστοποιούμε την αδήριτη διάσταση του ψεύδους που είναι το διοξείδιο άνθρακα σε κάθε ανάσα και λαλιά των τσιπριστών.

Ο Σύριζα έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματά των 16 υποψηφίων ευροβουλευτών του, λίγες μέρες μόνο μετά την «απεύθυνση» της κας Ρένας στην κα Φώφη με την ανακοίνωση της ταπεινής καταγωγής της. Πολλοί εξ αυτών είναι γνωστοί τσιμεντόλιθοι του τσιπρισμού μα δίχως «βαριά ονόματα».

ΑΛΛΑ υπάρχουν και μερικά πολύ βαριά ονόματα. Περίπου σαν αυτό της κας Γεννηματά, το οποίο καταδείχνει τον πατέρα και όχι τον γόνο, το πρόσωπο που τώρα φέρει το επίθετο. Εξαπάτηση σκέτη.

3. Π.χ. υποψήφιος είναι ο κος Πλουμπίδης, που, εκτός του βαρέος ονόματος είναι και ψυχίατρος μα άγνωστος ακόμα και ως μέλος του τσιπρικού τσίρκου. Ο πατήρ Ν. Πλουμπίδης ήταν μεγάλος κουκουές τον οποίο οι σύντροφοί κουκουέδες οι ίδιοι κατηγόρησαν ως πράκτορα και προδότη – ίσως γιατί έδειχνε ανεξαρτησία πνεύματος και αμφισβητούσε πολλές από τις αποφάσεις του σταλινικότατου Γεν. Γραμ. Ζαχαριάδη. Έτσι με το γνώριμο κυνισμό του ο κ. Κωλοτούμπας επιστρατεύει την φήμη του πατρός για να μαζέψει ψήφους ο υιός για τον ερειπωμένο Σύριζα.

Η θυγατέρα του Μάνου Λοΐζου (που αποκάλεσε «ηλίθιο τον Γιάννη Πανούση, όταν ήταν υπουργός Δημόσιας Τάξης, και ήθελε να έχει ο Κουφοντίνας άδεια εξόδου»), ανεπάγγελτη, όπως δηλώνει, δεν έχει το ταλέντο του πατέρα της μα έχει το φημισμένο όνομα του μεγάλου τραγουδοποιού. Έτσι κι εδώ δείχνει ο τσιπρισμός τον ακατάβλητο κυνισμό του στην εκμετάλλευση παντός μέσου.

Το ίδιο ισχύει βέβαια για την κόρη του Δημήτρη Τσάτσου που εκτός από το όνομα ελάχιστη σχέση έχει με τις ικανότητες συνταγματολόγου (κυνηγημένου από την Χούντα) πατέρα της που ήταν σύμβουλος του Ανδρέα και για 10 έτη (1994-2004) βουλευτής του Πασόκ.

4. Είναι κι αυτό ένα από τα Γεφύρια της Άρτας και των Στεναγμών που επιχειρεί να κτίσει στον πανικό του ο απαράμιλλος πρωθυπουργός μας για να μαζέψει ψήφους με ψευτο-διευρύνσεις προς το Κέντρο και την άκρα Αριστερά. Θέλει απεγνωσμένα ψήφους που η ανάπηρη, ανήθικη, οπισθοδρομική παράταξή του και ιδίως η ανίκανη κυβέρνησή του δεν μπορεί πια να έχει.

Διότι έδειξε περίτρανα πως σε νοοτροπία και πρακτική ανήκει στους τριτοκοσμικούς σχιζοφρενείς της Αναρχοαριστεράς: δίχως οικονομικό σχεδιασμό, δίχως πολιτική για τα απορρίμματα, για τη ρύπανση, για την οικολογική ενέργεια, για τους μετανάστες ή οτιδήποτε έχει σχέση με τη βελτίωση της κοινωνικής ζωής.

Εξαθλίωση και γκέτο στα Εξάρχεια και στην Ομόνοια – όπου ανθίζουν οι αγοροπωλησίες ανθρώπων, παιδιών, ναρκωτικών και όπλων.

Κάθε πράξη και λόγος του αποπνέει το σύμπλεγμα της κατωτερότητάς του και το μίσος του για την αριστεία που δεν μπορεί να φτάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *