Ο αριστερός φασισμός

Ο αριστερός φασισμός

1. Ο φασισμός έχει ως βασικό άξονά του την καταπίεση του αντιπάλου, την παρεμπόδιση δια της βίας να εκφραστεί μια διαφορετική άποψη. Και βέβαια δεν είναι μόνο ακροδεξιός, όπως αρέσκονται να διαλαλούν οι αναρχοαριστεροί, μα και σοσιαλδημοκρατικός και κομμουνιστικός. Όπου μια κλίκα παλιανθρώπων εμποδίζουν δια της βίας άλλους να εκφράσουν μια γνώμη (δίχως να εξυβρίζουν), εκεί εκδηλώνεται ο φασισμός.

Και σήμερα στην Ελλάδα η φασιστική συμπεριφορά εκδηλώνεται ως επί το πλείστον, όχι από κεντρώες και δεξιές συλλογικότητες, ούτε καν από την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή, μα από αναρχοαριστερά, αντιδημοκρατικά, οπισθοδρομικά μορφώματα και μερικά μάλιστα συγγενικά του Σύριζα.

Εδώ και καιρό καταγγέλλονται από συριζαίους αξιωματούχους (και λούμπεν προλετάριους στα ημερήσια φερέφωνά τους) ως φασιστικές οι επιθέσεις στα γραφεία του κόμματος ή δικών τους ανθρώπων. Είναι η περίπτωση της παροιμίας «Φωνάζει ο κλέφτης…» Διότι μόνο αναρχοαριστεροί επιδίδονται με τόση δριμύτητα σε αυτήν τη δραστηριότητα.

2. Αναθυμάμαι τις ένδοξες μέρες της δεκαετίας 1980 οπότε κυβερνούσε η ψευτοδημοκρατική κεντροαριστερή ή σοσιαλιστική Πασοκαρία του «Αείμνηστου» Ανδρέα.

Τότε ήρθε η ταινία «Ελένη» που έδειχνε τις ασκήμιες των συμμοριτών με το παιδομάζωμα στις βορειοδυτικές κυρίως περιοχές της χώρας και την εκτέλεση μη-κομμουνιστών. Οι αναρχοαριστεροί που επιτέλους νομιμοποιήθηκαν από την κυβέρνηση φιλελεύθερων, με το ΚΚΕ στην πρωτοπορία ξεσηκώθηκαν και με όλο το λενινιστικό τους θράσος στήθηκαν έξω από τους κινηματογράφους και βίαια εμπόδιζαν τον κόσμο να πάει να δει ένα ωραίο φιλμ.

Είχαν ήδη από τη δεκαετία 1970 προχωρήσει σε ένα τσουνάμι εκδόσεων να προπαγανδίζουν το «ηθικό» πλεονέκτημα της πιο απάνθρωπης παράταξης του σταλινισμού τους, ότι δήθεν αυτοί κυνηγήθηκαν άδικα και άγρια από μοναρχοφασίστες – αυτοί που είχαν αιματοκυλίσει το Έθνος το 1944 και μετά το 1946 – 49, για να κάνουν τη χώρα δορυφόρο της σταλινικής Σοβιετίας.

Και ο κ. Παπανδρέου κατά τη συνήθειά του «απλώς προήδρευε» και επέτρεπε αυτό το φασιστικό ξέσπασμα.

3. Αυτό το «ηθικό πλεονέκτημα» το οικειοποιήθηκε πλήρως ο νέος απατεώνας της Αναρχοαριστεράς.

Με κυνικότητα και θράσος οι άνθρωποι αυτής της αισχρής παράταξης δεν δέχονται καμιά διαφωνία, καμιά κριτική και ισχυρίζονται πως είναι αλάθητοι (εκτός από κάποιες «αυταπάτες» ή λάθος «αναλύσεις»). Ακούστε και μόνο τον κ. Πολάκη να βρίζει δικαστές που δεν ακολουθούν τις ορέξεις του να φυλακίσουν αντιπάλους του!

Ταυτόχρονα μιλούν για δημοκρατία, πολυφωνία, ανοχή στη διαφορετικότητα, λαοκρατία και παρόμοιες σαπουνόφουσκες για να τονώνουν τους πιστούς τυφλοπόντικές τους.

Είναι οι ηθικά άθλιοι που έκαναν λάβαρό τους τα λενινιστικά «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» και «Η βία της επανάστασης είναι ο νόμος».

Γνωρίζουν πως μόνο μίσος και φθόνος τους παρακινούν, διότι με τις ειρηνικές, κοινοβουλευτικές διαδικασίες οι εργαζόμενοι απέκτησαν ελευθερία κι ευημερία που καμιά λενινιστική επανάσταση δεν έφερε. Μα θεληματικά εθελοτυφλούν και αγνοούν την πραγματικότητα. Έτσι, αναγκαστικά για να δικαιολογούν την εξαπάτηση, την ψευδολογία και την βλακώδη βία, έχουν εξαγιάσει την άγνοιά τους.

4. Το ΠΑΜΕ είναι η σημερινή ΟΠΛΑ του ΚΚΕ. Αυτοί επιβάλλουν απεργίες με απειλές και ξυλοφορτώματα. Όχι, όχι, ακούς τις διαμαρτυρίες ανθρώπων που ουδέποτε είπαν την αλήθεια. Όχι, αυτοί προστατεύουν και προωθούν τα ιερά δικαιώματα της εργατικής τάξης και του καταπιεσμένου από τη Δεξιά λαού.

Οι τσιπριστές έχουν άλλα όργανα, διότι το ΠΑΜΕ στρέφεται και εναντίον τους όποτε χρειάζεται.

Οι τσιπριστές είχαν τους μπαχαλάκηδες που ξεσηκώθηκαν στην Κερατέα για να μη γίνει μια απαραίτητη χωματερή στη γειτονιά τους. Επίσης τους μπαχαλάκηδες που έκαιγαν και κατέστρεφαν μηχανήματα στις Σκουριές. Είχαν και τους «Δεν πληρώνω» και τους «αγανακτισμένους» στο κέντρο της Αθήνας που κατέστρεφαν δρόμους, πεζοδρόμια και κτήρια κι έκαιγαν ακόμα και ζωντανούς εργαζόμενους στα γραφεία τους!

Εξανίστανται οι φορείς της εξουσίας με τέτοιες κατηγορίες σάμπως και δεν ήταν ο ίδιος ο κ. Τσίπρας που πήγαινε στις μαζώξεις τους και τους εγκωμίαζε για την επαναστατικότητά τους, σάμπως και δεν είναι ο κ. Πολάκης που θέλει να φυλακίσει τους φιλελεύθερους για να κερδίσει τις εκλογές το κόμμα του της καπηλείας.

Και η βία της φασιστικής αναρχοαριστεράς θα συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Διότι δεν ξέρουν κάτι άλλο, δεν έχουν κάτι άλλο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *