Το μεγάλο όνειδος

Το μεγάλο όνειδος

1. Το θέμα μας η ανίερη προσπάθεια του μαφιόζου της πολιτικής κ. Τσίπρα να δεσμεύσει από τώρα την επόμενη κυβέρνηση για πολλά και διάφορα μέτρα – που, ελπίζει, θα τον κρατήσουν επί σκηνής για να συνεχίσει να σουλατσάρει ως «πολιτικός» διαβρώνοντας ακόμα περισσότερο τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας. Και σήμερα επικεντρώνομαι στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενός φαινομενικά ανίσχυρου θώκου μα με μεγάλη αφανή επίδραση.

Ο κ. Τσίπρας έδειξε το ποιόν του ως ένας ανήθικός λαϊκιστής του κομμουνιστικού φασισμού όταν είχε την στήριξη του 4% των σιχαμερών Συριζαίων επί χρόνια. Ήταν το κόμμα της αντίδρασης, των βίαιων ταραχών, του αδιάκοπού ΟΧΙ σε όλες τις κυβερνητικές προτάσεις.

Όσοι τον ψήφισαν το 2015 πιστεύοντας πως ίσως πράγματι έφερνε μεταρρυθμίσεις που μετράνε για τη βελτίωση της ελληνικής κοινωνίας πρέπει, προτού τελειώσει ο πρώτος χρόνος θητείας του να αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για τον πιο εγκληματικό απατεώνα πολιτικάντη σε όλη την ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

2. Σήμερα, καθώς η θητεία αυτού του αγράβατου κομμουνιστάκου φθάνει στο τέλος της με μια συντριπτική ήττα όπως προαναγγέλλουν όλες πια οι δημοσκοπήσεις, συνεχίζει να το παίζει μεγάλος πολιτικός στοχαστής και, τώρα, ήδη, Νέστωρας, και κόβοντας και ράβοντας όπου μπορεί το Σύνταγμα προς όφελος της αισχρής του αναρχοαριστερής παράταξης ζητεί τα κεντροδεξιά κόμματα να συναινέσουν από τώρα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας άσχετα με τους συσχετισμούς που θα προκύψουν από τις επικείμενες εκλογές στο 2019!

Ο κυνικός αμοραλιστής που καταβαράθρωσε με τις κωλοτούμπες και τους τακτικισμούς του κάθε έννοια αξιοπιστίας και ήθους, κι εκμεταλλεύτηκε το Σύνταγμα για να ρίξει το 2014 την κυβέρνηση, θέλει τώρα να αποσυνδέσει τη διαδικασία εκλογής Προέδρου με κομμουνιστικά κόλπα.

Ακόμα και ο πρώην υπουργός του της Δικαιοσύνης, ο ανιστόρητος κ. Κοντονής τάχθηκε κατά τέτοιας αχρείας τακτικής.

3. Τι έλεγε το 2014 ο λαλίστατος κομμουνιστάκος κόκορας που είδε τα ποσοστά του ξαφνικά να φουσκώνουν από απολειφάδια του πρόστυχου Πασόκ;

«Την εντολή» είπε (Οκτ 2014) «που απέσπασαν [τα συνεργαζόμενα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ] τον Ιούνιο 2012 εκβιάζοντας και τρομοκρατώντας τους πολίτες [!]… την έχουν χάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό… Δεν έχουν δημοκρατική εντολή για να συνεχίσουν».

Την 1η Δεκεμβρίου 2014 ο ίδιος θρασύς οπορτουνιστής έλεγε στον Σκάι πως Σαμαράς και Βενιζέλος είναι αναλώσιμοι και θα ανατραπούν με την ευκαιρία εκλογής του Προέδρου. Και αφού υποσχέθηκε να μην υπογράψει καμιά συμφωνία και να σκίσει τα μνημόνια δήλωσε:

«Για να βγουν 180 [για την υπερψήφιση του κου Δήμα ως Προέδρου] θα πρέπει να υπάρξουν αποστασίες. Αποστασία σημαίνει ότι κάποιοι βουλευτές… θα κάνουν διαφορετικά από ό,τι λέει το κόμμα τους. Μίλησα, λοιπόν για κλίμα φημών, για κλίμα εκβιασμών που τραυματίζει τη Δημοκρατία».

4. Μα ο κ. Τσίπρας είναι το νέο νερωμένο δείγμα κόκκινου φασιστάκου στη εξουθενωμένη παράδοση των Λένιν, Στάλιν και Μάο. Αυτά έμαθε ως Κνίτης του ΚΚΕ και αυτά κάνει. «Πες όποιο ψέμα πείθει τους χαζούς!»

Τώρα αγνοεί πως εδώ και τρία έτη ο ίδιος έχασε τη νομιμοποίηση που του έδωσε ο ηλίθιος λαός το 2015 και αν ήταν έντιμος δημοκράτης με το «ηθικό πλεονέκτημα» θα είχε παραιτηθεί αντί να ροκανίζει τα θεμέλια των θεσμών του Έθνους.

Τώρα θέλει να καταργήσει τα όσα επιτάσσει το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου για να αυξήσει τη σύγχυση και διάσπαση στον λαό.

Αλλά το μεγάλο όνειδος του Ελληνισμού δεν είναι ο φασιστάκος κ. Τσίπρας. Το μεγάλο όνειδος είναι ο (τσιπριστής) Πρόεδρος της (τσιπρικής) Δημοκρατίας, ο ανεύθυνος Πρώτος δήθεν Άρχων, ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που προέρχεται από τη μήτρα της φιλελεύθερης δήθεν παράταξης της ΝΔ που χάρισε τόσους ρέμπελους στον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Αυτός έβλεπε την καταστροφή που συντελούσαν οι τσιπριστές και μπορούσε κάλλιστα να παραιτηθεί κι έτσι να προκαλέσει εκλογές Προέδρου τις οποίες οι τσιπριστές θα έχαναν πανηγυρικά και θα ξαποστέλνονταν στην ανυπόληπτη πλέον αντιπολίτευση τους!

Δεν το έκανε, όντας ερωτευμένος με τον θώκο που κανένα κόμμα, άλλο από τη συμπαιγνία ΣύρΑνελ, δεν θα του πρόσφερε ποτέ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *