Στυλοβάτης της σοσιαλδημοκρατίας

Στυλοβάτης της σοσιαλδημοκρατίας

Σε ποιόν πρωθυπουργό της Ελλάδας θα μπορούσα να βρω τόσες σχιζοφρενικές αντιφάσεις και όμως αυτός να δέχεται συγχαρητήρια και επαίνους από τους Κουτόφραγκους;

Το βιογραφικό του κ. Τσίπρα είναι πασίγνωστο.

Κνίτης, καταληψίας, διαδηλωτής και ρήτωρ της ασυναρτησίας στα αμφιθέατρα των αναρχοαριστερών έγινε ηγέτης του 4% και χάρη στη βλακεία των ψευτοφιλελευθέρων και των ευρωπαϊκών συμφερόντων, έγινε πρωθυπουργός ελκύοντας τους πραιτοριανούς πασοκάριους και πολλούς κεντροδεξιούς που είχαν απαυδήσει με τους νεοδημοκράτες φανφαρόνους.

Αμοραλιστής (=ανήθικος) σαν τον Λένιν και τους διαδόχους του ανά την υφήλιο, επέλεξε να συγκυβερνήσει με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου της οπισθοδρόμησης και του εθνικολαϊκισμού, εκδιώχνοντας γομάρια όπως οι Λαφαζάνηδες και κα Κωνσταντοπούλου.

Συνθηματολογούσε «Δεν πληρώνω», «Καταστρέψτε τα μονοπώλια των καταπιεστών» και φυσικά «Είμαστε κυβέρνηση μα όχι εξουσία». Έτσι προσπάθησε να ελέγξει τα ΜΜΕ, να οικοδομήσει νέες τσιπρικές διαπλοκές με πειναλέους επιχειρηματίες, να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη με δικαστικούς χαλαρών ηθών μα ισχυρών ορέξεων, να σπιλώσει κάθε αντιπολιτευόμενο και να σύρει στα δικαστήρια αντιπάλους με κατασκευασμένους μάρτυρες. «Εμείς ή αυτοί!» ήταν το άλλο σύνθημά του.

Ζήτησε βοήθεια από Ρώσους και Κινέζους μα εκείνοι του έδειξαν την ανοιχτή πόρτα. Πήρε βοήθεια από τους Ευρωπαίους μόνο για να γίνει αγκάθι στις εξωτερικές πολιτικές τους.

Λάτρης καθεστώτων σαν του Κάστρο (ο μόνος Ευρωπαίος στην κηδεία του ανηλεούς δικτάτορα που κατέστρεψε την Κούβα) και του Μαδούρο, που από οδηγός λεωφορείων έγινε δικτάτορας της Βενεζουέλας, διάδοχος του τσαρλατάνου Τσάβες, μόλις που απέτυχε (πάλι χάρη στους Ευρωπαίους) να κάνει την Ελλάδα μπανανία, τώρα πάλι στηρίζει τον Μαδούρο ενάντια στην ΕΕ των ανεγκέφαλων σοσιαλδημοκρατών της.

Σκάρωσε με τους ανεμόμυλους του κ. Καμμένου και τους χιτλερικούς της Χρυσής Αυγής τις Εκλογές Απλής Αναλογικής όχι για τη Δημοκρατία ή τη Δικαιοσύνη όπως διατυμπάνιζε, μα μόνο για να δημιουργήσει ακυβερνησία και χάος ώστε να επιπλέει ο ίδιος και τα τσιπρικά τσογλάνια.

Αυτός ο μέγας δημοκράτης αρνείται να δώσει την ψήφο στους 500.000 Έλληνες που αρνούνται να γυρίσουν στη χώρα τους λόγω ακριβώς της σαπίλας και βρομιάς που συντηρούν οι τσιπριστές. 3 βουλευτές, τους διαμηνύει, δικαιούστε μόνο να ψηφίσετε – τίποτε άλλο!

Αυτός που ομνυόταν στους μη-προνομιούχους και αγανακτισμένους και χάρισε στους ξένους για 99 έτη τη δημόσια περιουσία (μα θέλει τα ελγίνεια του Παρθενώνα πίσω!), διευρύνει το διεφθαρμένο Δημόσιο, με κάθε τρόπο προστατεύοντας κηφήνες κι επίορκους, μα αδιαφορεί για το 1,13 εκμ ανέργων του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος συντηρεί μόνος αυτά όλα τα κατακάθια της κοινωνίας.

Τώρα φοράει το προσωπείο του Κεντροαριστερού και καλεί τους κουτούς στο λιγδιασμένο λάβαρό του!

Τι θα αποκαλύψει άραγε ο κ. Καμμένος, πρώην συνοδηγός του κ. Τσίπρα στον άμετρο αμοραλισμό;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *