Αυγινές ειδήσεις (φάκε νιους)

Αυγινές ειδήσεις (φάκε νιους)

Κι άλλη γκροτέσκα γκάφα του πολύπαθου πρωθυπουργού μας. Τέσσερα χρόνια τώρα στον ύψιστο θώκο της πολιτικής εξουσίας με δεκάδες συμβουλάτορες τους οποίους εσείς κι εγώ ακριβοπληρώνουμε και ο νεανίας παραμένει ανεπίδεκτος μαθήσεως.

Ένα μεσημέρι (αρχές Δεκέμβρη) εξαπέλυε στη Βουλή τα μπουμπουνητά του κατά τη λενινιστική πρακτική αναθεματίσματος, απαξίωσης κι εξύβρισης, ενάντια στους πολιτικούς του αντιπάλους ως δήθεν παραγωγούς και προαγωγούς των φέικ νιους.

Σε δυο μέρες αποκαλύπτεται πως η δική του κίτρινη Αυγή έκανε ακριβώς αυτή την προαγωγή, όπως αποδείχθηκε αναπάντεχα, καθώς με τη συνηθισμένη τακτική σπίλωνε ολοκληρωτικά τη ΝΔ.

Τα τσιπρικά σαΐνια είδαν τον νεαρό Μπακογιάννη, υποψήφιο Δήμαρχο Αθηνών, να επισκέπτεται τον Άγιο Παντελεήμονα και ενθουσιωδώς τον φωτογραφίζουν να συνομιλεί φιλικά με κάτοικο της γειτονιάς.

Θα πρέπει να έχουν οι τσιπριστές ειδικό γραφείο εξακρίβωσης στοιχείων στη δική μας ΕΥΠ ή στα υπόγεια του Μαξίμου. Διότι την επόμενη (στις 6/12) η Αυγή και τα συριζοτρολ επιδίδονται στα παρατράγουδά τους –όπως βατράχια σε αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Ο συνομιλητής του Μπακογιάννη είναι κάποιος χρυσαυγίτης, καταδικασμένος τραμπούκος της γειτονιάς. Και αφού ο υποψήφιος δήμαρχος για τη ΝΔ και ανιψιός του Προέδρου της ΝΔ συνομιλεί και συναγελάζεται με τέτοιον αλήτη, να η απόδειξη πως η ΝΔ συνεργάζεται σφιχταγκαλιασμένη με την ακροδεξιά. Δεν σας τα λέγαμε;

Και λίγες μέρες αργότερα, αφού ο χαβάς και το βιολί συνεχίστηκαν στη διαπασών, να ξαφνικά στη σ. 18 της φυλλάδας των τσιπρικών φελάχων, με μια ειδησούλα 100 λέξεων γίνεται μια σεμνή διόρθωση.

Ο χρυσαυγίτης τραμπούκος, συνεργάτης, κολλητός του Μπακογιάννη είναι ο κ. Σπυρίδων Γιαννάτος που καμιά σχέση δεν έχει με την Ακροδεξιά.

Φαίνεται πως οι τσιπριστές, που σαν τσιμπούρια έχουν φωλιάσει στα μαλακά της Πολιτείας, θέλουν να δείξουν στον κοσμάκη πως δεν είναι οι μόνοι που με τόσο πάθος σφιχταγκαλιάζονται με τους ακροδεξιούς Ανέλληνες του Καμμένου. Αλλά και οι ίδιοι γειτνιάζουν με τους χρυσαυγίτες και λόγω θέσης, στο ένα εκ των δύο άκρων της πολιτικής και λόγω συμπεριφοράς, αφού και τα δυο μορφώματα επιχειρούν το καθένα με τον τρόπο του, να κατακτήσουν τις καρδιές ανήμπορων, ηλικιωμένων και φτωχών πολιτών βοηθώντας τους. Μα, φυσικά, και λόγω εγγενούς φασιστικής νοοτροπίας, κοκκινόμαυρης!

Στο αρθράκι που ανακαλούσε την τερατώδη δυσφήμιση, δεν υπήρξε ούτε μια λέξη ‘συγγνώμης’.

Άλλη μια αυταπάτη σαν του καθαρόμυαλου και καλοπροαίρετου πρωθυπουργού, που βλέπει καμπούρες παντού εκτός από τη ράχη του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *