Ε1738: Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης!

Ε1738: Να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης!

Συμφωνώ! Να παραιτηθεί! Μα να βρεθεί κάποιος λίγο έστω καλύτερος να τον διαδεχθεί στο πηδάλιο της πρωθυπουργικής δικτατορίας, που λέγεται (σοσιαλ)δημοκρατία.

Δεν είναι αστέρι περίλαμπρο, σίγουρα. Δεν είναι ο μέγας μεταρρυθμιστής που νόμιζε τον εαυτό του και υποσχέθηκε (και νομίζει ακόμα και υπόσχεται) στον αφελέστατο ελληνικό λαό. Μα έχει κάνει μερικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία και, κυρίως, στην επιβολή της ψηφιακής τεχνολογίας στις απαρχαιωμένες Δημόσιες Υπηρεσίες – κι έχει δωρίσει πολλά λεφτά από διάφορα (ευρωπαϊκά κυρίως) ταμεία. Σε αυτό το τελευταίο ξεπέρασε ακόμα και τον κ. Τσίπρα. Και, ναι, η ψηφιακή τεχνολογία ήταν μια μεγάλη έκπληξη μα οι ΔΥ καθαυτές δεν έχουν αλλάξει πολύ.

Στη ΝΔ δεν υπάρχει κανείς, εκτός ίσως κάποιος που όμως δεν φαίνεται να έχει ακόμα την απαιτούμενη πείρα. Μπορεί, βέβαια, ή έλλειψη αυτή (που είναι ουσιαστικά έλλειψη πείρας στην εξαπάτηση και σε ενδοκομματικούς συμβιβασμούς και σε ψηφοθηρία) να αποδειχθεί μεγάλο προσόν αν το πρόσωπο έχει σταθερές αρχές. Μα είναι αμφίβολο αν τα βραδύνοα βαρίδια της παράταξης θα το αποδεχθούν.

Οι ακραίοι Κουτσούμπας του ΚΚΕ με τον αποσταλαγμένο σταλινισμό και Βελόπουλος με την υποκριτική θρησκοληψία κι εθνοκαπηλία πρέπει επίσης να αποκλειστούν. Όπως και ο κ Βαρουφάκης.

Μένουν οι κεντροαριστεροί και αναρχοαριστεροί κ.κ. Ανδρουλάκης και Τσίπρας. Είναι μάλιστα ο κ. Τσίπρας που με περισσότερη φαρμακερή φωνασκία παρά με λογική απαιτεί την παραίτηση.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ανύπαρκτος προτού διαδεχθεί την (επίσης ανύπαρκτη) κα Φώφη στο Πασόκ. Άγνωστο γιατί τον επέλεξαν οι Πασόκοι – εκτός και αν βρούμε έναν λόγο στη γενικότερη βραδύνοια των σοσιαλιστών αυτών που, χωρίς να είναι κομμουνιστές, μισούν τη Δεξιά και τον φιλελευθερισμό. Ο κ. Ανδρουλάκης εξακολουθεί (τέλη Ιανουαρίου) να παραμένει ανύπαρκτος. Είχαμε ολόκληρο τριήμερο αλληλοβρισίματος στη Βουλή των βολεμένων μας και οι κομματάρχες ιδροκόπησαν σε αγώνα κατηγοριών κατά των αντιπάλων για παραβάσεις κάθε είδους. Ο κ. Ανδρουλάκης έλαμψε δια της απουσίας του. Ανύπαρκτος ακόμα και σε αυτά.

Ο κ. Τσίπρας άψογος στην ψευδολογία του και ασυμμάζευτος στην ασυναρτησία του πρέπει να έχει εξαίρετους λογοτέχνες που γράφουν τα λογύδρια που εκφωνεί με τόση δεξιότητα και κηδευτική σοβαροφάνεια. Για τον κ. Τσίπρα γράψαμε πολλά. Ας προσθέσουμε στα αποτυχημένα ανδραγαθήματά του και την υπόθεση Νοβάρτις, με την οποία επιχείρησε με τον κ. Παπαγγελόπουλο (που και αυτός βρίσκεται να δικάζεται!) να επιλύσει κι έτσι να εξουδετερώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους και δεξιούς και κεντρώους!

Αν λάβουμε υπόψη μας τα πεπραγμένα του κ. Τσίπρα και των πρωτοκλασάτων του τα τελευταία 9 έτη, δύσκολα θα μπορέσουμε να τον θεωρήσουμε ικανό υποψήφιο για τον εξώστη της εξουσίας την οποία λαχταράει. Η ψύχωσή του είναι τέτοια που εξακολουθεί να μην απαρνιέται το χοντρό ψέμα που υιοθέτησε σχετικά με τον θάνατο της ανύπαρκτης «μικρής Μαρίας» του Έβρου που δήθεν πέθανε από δάγκωμα σκορπιού. Και τούτο παρόλο που και η ΜΚΟ που πρώτη διέδωσε την έντεχνα σκηνοθετημένη απάτη και το γερμανικό Spiegel που τη διέδωσε στην Ευρώπη ομολόγησαν πως έπεσαν θύματα εξαπάτησης. Μόνο οι τσιπριστές του σχιζοφρενικού Σύριζα εξακολουθούν να υποστηρίζουν μια πλαστή ιστορία που ξέρουν πια πολύ καλά πως είναι ψέμα!

Τελικά, ναι, προτιμώ τον Μητσοτάκη από όλους τους άλλους υποψήφιους για την εξουσία. Ναι, προτιμώ τους φανφαρόνους και φαφλατάδες της ΝΔ παρά τους σχιζοφρενείς που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την απλή πραγματικότητα. Τι να κάνουμε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *