Σχιζοφρένειας ρητορεία

Σχιζοφρένειας ρητορεία

- in Επικαιρότητα
0

1. Η σχιζοφρένεια στον ψυχισμό του Σύριζα είχε εκδηλωθεί πλήρως στους 6 μήνες της εξουσίας του το 2015. Ήταν το δημοψήφισμα όπου ένα 63% ψήφισαν «ΟΧΙ στην Ευρώπη» μα ο τσαρλατάνος κ. Τσίπρας, έχοντας μέχρι τότε διαπιστώσει πως κανείς δεν θα του έδινε χρήματα για να μείνει στην εξουσία παρά μόνο η Ευρώπη, μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ!

Πρόσφατα (Απρ. 2018) αποδέχθηκε ο κ. Τσίπρας μια ακόμα παλαβομάρα του συντόφου Καμένου (ένας γαλαζόαιμος αναρχοαριστερός συνεργάζεται με ακροδεξιό οππορτουνιστή) – την ανάσταση της Μπουμπουλίνας και τη βάπτισή της ως Υποναύαρχο, μετά από 200 σχεδόν έτη! Απύθμενο βάθος βλακείας, φυσικά. Ξεχνώντας εντελώς τη Μικρασιατική Καταστροφή του ελληνισμού το 1922, αυτός ο χυδαιότατος τζογαδόρος με όλη τη θρασύτητα και άγνοια ενός ρινόκερου μας πληροφόρησε πως είχαμε, εμείς οι Έλληνες, διώξει κακήν κακώς τους Οθωμανούς το 1821 και αποκτήσαμε την ελευθερία μας, ενώ τότε εμείς οι Έλληνες σκυλοτρωγόμασταν μεταξύ μας για το ποιός θα έπαιρνε τις χιλιάδες λίρες από τα δάνεια και τα οφίκια στον αγώνα που ευτυχώς στήριζαν οι Ευρωπαίοι.

2. Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα περιστατικά δηλωτικά της σχιζοφρένειας της τσιπρικής πλευράς του Ελληνισμού.

Στο ιδρυτικό του Συνέδριο το 2013, ένας από τους δεδηλωμένους στόχους του Σύριζα είναι η «απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ». Μετά από λίγο καιρό επισήμως (εκτός από το γελοίο δημοψήφισμα) ήθελαν οι τσιπριστές απεμπλοκή και από την Ευρώπη που μας εκμεταλλευόταν αδίστακτα – κι ας μας περιέλουζε με εκατομμύρια Ευρώ σε επιδοτήσεις.

Τώρα, με τις απειλές του άλλου μουρλού στην ανατολική πλευρά του Αιγαίου, του κ. Ερντογάν, ο οποίος ανταγωνίζεται τον Πάνο Καμένο σε ανιστόρητη προπαγάνδα, η συριζαίοι σύντροφοι ανακάλυψαν πως η Ελλάδα είναι το σύνορο της Ευρώπης. Κι εκεί που το δίδυμο Τσίπρας-Καμένος θα έστελνε τζιχαντιστές στην καρδιά της Ευρώπης, τώρα ζητά βοήθεια πάλι, διότι, φυσικά, μόνος του ο υπαρκτός Ελληνισμός θα καταποντιστεί στο Αιγαίο έτσι και οι Τούρκοι αποφασίσουν να μας βομβαρδίσουν.

Ο δε Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ είναι σύγχρονος Πιλάτος που νίπτει τα χείρας του και δεν μας υποστηρίζει στα δίκαιά μας! Όντως αυτό γίνεται.

3. Μα το τσογλανοπαλίκαρο, ο κ. Τσίπρας, πρωθυπουργός του υπαρκτού και ανύπαρκτου Ελληνισμού, έσβυσε όσα έλεγε παλαιότερα στο άλλο θέμα των μεταναστών που λιάζονταν στις πλατείες μας, στηρίζοντας τότε την παρανοϊκή κα Τασία. Είπε τότε με αξιοζήλευτη σαφήνεια: «Μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποιά σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε; Όχι, βέβαια!»

Αυτά άκουσαν οι ανατολικοί μας γείτονες και σύντομα άρχισαν να μεταβάφουν τις «γκρίζες ζώνες» του Αιγαίου «κόκκινες και τούρκικες». Τα Ίμια και άλλα βραχονησάκια είναι δικά μας, φωνάζουν τώρα, παραγνωρίζοντας τα σύνορα στους χάρτες αφού είναι ανύπαρκτα για τον μεγάλο πλην στους πολλούς άγνωστο στοχαστή και διαπραγματευτή κ. Τσίπρα.

Ποιος και πώς θα τους μαζέψει τώρα και θα τους πείσει τους γείτονες πως ο κ. Τσίπρας αναφερόταν μόνο στους μετανάστες;

4. Στο μεταξύ όμως ο κ. Τσίπρας έχοντας ανακτήσει θαυματουργά κάποια χαμένη νοητική ικανότητα λόγω των αλλόφρονων αλλαλαγμών των ανατολικών γειτόνων μας, ή κάποιος στενός συνεργάτης ή συμβουλάτοράς του (Κοτζιάς ή Καρανίκας;), ανακάλυψε στην επίσκεψή του (15 Φεβρ) στο υπουργείο Εμπορικής (όχι Πολεμικής) Ναυτιλίας πως όντως υπάρχουν σύνορα και στην θάλασσα! Δήλωσε:

«Η ακτοφυλακή… είναι εγγυητής της ασφάλειας στα θαλάσσια σύνορά μας… Στα θαλάσσια σύνορα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Λέτε να το πιστεύει; Λέτε να πιστεύει πως όντως είμαστε τα σύνορα της ΕΕ και οι προκλήσεις εναντίον μας είναι και εναντίον της ΕΕ;

Διαστημική μαύρη τρύπα η ψυχή ορισμένων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *