Σύγχρονοι ληστές

Σύγχρονοι ληστές

1. Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα, οι Συριζαίοι αναρχοαριστεροί και κομμουνιστές κάθε απόχρωσης, μισούν τη Μεσαία Τάξη των νοικοκυριών διότι αυτή στηρίζει το δημοκρατικό πολίτευμα. Τους φτωχούς δεν θέλουν να τους χαρατσώνουν για να μην εκδηλώνεται η απληστία τους φανερά. Τους πλούσιους δεν μπορούν να τους παιδεύουν πολύ γιατί αυτοί τους εξαγοράζουν όσο όσο. Έτσι και για δεύτερο λόγο, επειδή μπορούν, επιτίθενται φορολογικά στη Μεσαία Τάξη.

Η Μεσαία Τάξη έχει τόσο φτωχοποιηθεί από την υπερφορολόγηση που σχεδόν κοντεύει να εξαφανιστεί στη χώρα μας των χαζοχαρούμενων ηλιθίων. Αλλά εφόσον υπάρχει έστω και ως φάντασμα ισχνό, αποτελεί κόκκινο πανί για τα βουβάλια του τσιπρισμού. Έτσι το τσούρμο σκαρφίζεται το ένα κόλπο μετά το άλλο για να πάρουν και τα εσώρουχα από τους μικρομεσαίους που έχουν ακόμα.

2. Το τελευταίο κόλπο ήταν οι προσαυξήσεις στον ΕΝΦΙΑ.

Τα τσιράκια του Τσακαλώτου σχεδίαζαν να αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των πλουσίων και μεσαίων στρωμάτων (έστω κι αν έχουν αραιώσει με το φορολογικό κλαδευτήρι) και να αφήσουν ανέπαφες τις περιοχές των προλετάριων από όπου αντλούν ψήφους – Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Πέραμα κλπ.

Με άλλα λόγια περίπου 500.000 πολίτες με περιουσία άνω των 200.000€ θα χαρατσώνονταν και πάλι για την δήθεν κοινωνική πολιτική των ληστρικών τσιπριστών, που ενώ οι πρωτοκλασάτοι, σαν τους Φλαμπουράρη, Τσακαλώτο, Σταθάκη, Παπαδημητρίου κλπ, είναι πολυεκατομμυριούχοι. Φαίνεται πως δεν θέλουν να έχουν ανταγωνισμό σε πλούτο από μη-τσιπριστές.

Δυστυχώς σχεδίαζαν δίχως τον ξενοδόχο διότι οι θεσμοί έβαλαν μπλόκο στο νέο αντικοινωνικό σχέδιο.

Αλλά δεν μπορείς να μην εκπλήσσεσαι πως ενώ οι Θεσμοί απαγορεύουν αυτό το κόλπο, δεν απαγορεύουν τους αισχρούς διορισμούς ανίκανων και ανεύθυνων «ημετέρων» στο Δημόσιο που διογκώνεται εκρηκτικά (18.000 μόνο σε 6 μήνες).

3. Τι είδους καθάρματα (ευτυχώς ανίκανα) είναι οι τσιπριστές διαφαίνεται από κάθε σχεδιασμό τους που με λίγες εξαιρέσεις γυρίζει μπούμερανγκ εναντίον τους.

Στις 30/3/18 διάβαζε κανείς στην Καθημερινή πως ένα τσιπρικό μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (υπάγεται φυσικά στο υπουργείο Πολιτισμού, τάχατες, το οποίο διοικεί η ηθοποιός κα. Κονιόρδου) καταψήφισε το γύρισμα ταινίας του BBC στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου δηλώνοντας πως «δεν γίνεται να επιτρέψουμε… γύρισμα που παρουσιάζει έναν Παλαιστίνιο ως τρομοκράτη»!!!

Δηλαδή, μας λέει αυτή η ευαίσθητη ψυχούλα, δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες, μόνο Ισραηλινοί! Και μετά, τρέχει ο μέγας στοχαστής κάθε σοσιαλιστικής σαχλαμάρας να κάνει συμφωνίες με τους Ισραηλινούς, ως σύμμαχους κατά των Τούρκων!

Αφήστε που χάνουμε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ ως δημόσιο εισόδημα.

Τι θα έλεγε άραγε ο Άινσταϊν για την ανθρώπινη ηλιθιότητα αν είχε γνωρίσει τους δικούς μας φωστήρες;

4. Το πιο σκανδαλώδες γεγονός της τσιπρικής εποχής είναι οι συνταξιοδοτήσεις και οι εισφορές σύμφωνα με τον απαράμιλλο νόμο του κομψευόμενου Κατρούγκαλου, ενός από τους δεινότερους υπερασπιστές των προλετάριων.

Από τις πρώτες 16.000 συντάξεων που εκδόθηκαν επιβεβαιώνεται πως οι συντάξεις μειώθηκαν από 16% ως 25% και σε ορισμένες περιπτώσεις ως και 50%! Να μια φιλόστοργη, φιλόπτωχη, φιλολαϊκή πολιτική!

Μα η αδικία αυτής της μεταρρύθμισης πάλι στρέφεται κατά της Μεσαίας Τάξης. Ο Κατρούγκαλος είναι εξέχων εχθρός της. Τις μεγαλύτερες μειώσεις τις έχουν υποστεί όσοι πλήρωσαν τις υψηλότερες εισφορές και, αντίθετα, επιβραβεύονται όσοι έχουν λίγα ή καθόλου χρόνια ασφάλισης (συριζαίοι του τύπου Καρανίκα). Εδώ το μοχθηρό σχέδιο έχει επιτυχία.

Η φορολόγηση αυξήσεων σε μισθούς στον Ιδιωτικό Τομέα επίσης πετυχαίνει στην φτωχοποίηση των μεσαίων ή κάπως υψηλόμισθων. Για κάθε αύξηση το κράτος θα πάρει 1 στα 2 ευρώ για χαμηλόμισθους και 2 στα 3 ευρώ για υψηλόμισθους!

5. Και ένα τελευταίο νερουλό.

Ο Τσίπρας ίδρυσε πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη για να βολέψει αρκετούς ημέτερους και να κάνει ρουσφέτια – σε πρώτη φάση. Τώρα με τις αυξανόμενες συντάξεις και υποσχέσεις για ανάπτυξη στη «συμπρωτεύουσα» βλέπουμε να ξετυλίγεται νέο σχέδιο διχασμού μεταξύ Τσιπρικής Λίγκας του Βορρά και εχθρικού Αθηνοκρατούμενου Νότου.

Ο πρωθυπουργός, ο περιφερειάρχης και υπουργοί έταξαν θησαυρούς μεγαλύτερους από την Βεργίνα στους Θεσσαλονικείς σχετικά με την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας (τέλη Μαρτίου 2018) .

Φευ, όμως, η «συμπρωτεύουσα» ήταν επί 5 μέρες στεγνή διότι καταστράφηκε ο 40 ετών αγωγός υδροδότησης.

Το 2008 η ΝΔ ήθελε να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΥΑΘ, μα το ΠΑΣΟΚ ακύρωσε το σχέδιο το 2009 («δεν θέλουμε ιδιωτικοποιήσεις»). Το 2011 νέο σχέδιο υδροδότησης έγινε με ευρωπαϊκά κονδύλια μα το 2012 το σχέδιο ακυρώθηκε, προφανώς διότι οι νέοι αρμόδιοι επιθυμούσαν μερίδιο από την πίτα κι έκτοτε, σε 6 έτη, δεν έγινε τίποτα.

Νέο σχέδιο βρίσκεται υπό «σχεδιασμό» δίχως χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Αλλά στην τσιπρική συνδιάσκεψη με τις μεγαλοστομίες ανάπτυξης δεν ειπώθηκε λέξη για τη λειψυδρία και το σχέδιο-φάντασμα!

Η ληστείες απλούστατα θα συνεχίζονται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *