Διαστημική συνέχεια

Διαστημική συνέχεια

“Η Ελλάδα και η Ρωμιοσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες Ευρωπαίοι”, δήλωσε άλλος σουπερ-πατριώτης, (όχι χρυσαυγίτης μα) ο νέος Πρόεδρος του ΕΛΔΟ κ. Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, διορισμένος άμεσα από τον πατρώνο του Διαστήματος κ. Νίκο Παππά, υπουργό του τσιπρισμού. Και συνέχισε με αστείρευτο μπρίο “Όταν εμείς [οι σούπερ-Έλληνες] κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες, εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές”.

Ο εντιμότατος νέος Πρόεδρος παρασυρμένος από τα μεγαλεία της αρχαίας “Ρωμιοσύνης” (ναι, “ωμέγα”!) δεν βλέπει την ειρωνεία πως ο ίδιος γίνεται κωμωδία έχοντας ξεχάσει τις λάσπες στη Μάνδρα που έπνιξαν κόσμο και περιουσίες – και οι πολίτες περιμένουν…

Ανακάλυψε επίσης και μας αποκάλυψε ότι κάποιες μοναχές πέτυχαν τη συστολή του χρόνου με τη χρήση… ταξί! Τύφλα να έχουν, λοιπόν, αστροφυσικοί και μηχανικοί του διαστήματος. Εμείς με προσευχές μοναχών θα φτιάχνουμε δορυφόρους και με τη μεταφυσική βοήθεια των Αγίων μας θα τους εκτοξεύουμε στην τροχιά τους γύρω από τον πλανήτη!

Αυτός ο θρησκευόμενος επιστήμων με την απυρόβλητη πίστη και τη νέα τσιπρική μηχανολογία θα εκπροσωπεί τη χώρα σε διεθνή συνέδρια.

Ένα πρώτο συμπέρασμα είναι πως ο κ. Κριμιζής λίγα μας αποκάλυψε με την επιστολή παραίτησής του από τον ΕΛΔΟ. Από την άλλη, βέβαια, θα έπρεπε να γνωρίζουμε πως, εξ ορισμού, αποκλείεται τσιπριστής να καταλαβαίνει πολλά για το αντικείμενο το οποίο αναλαμβάνει ως υπεύθυνος. Αυτό που μετράει, όπως γινόταν επί Στάλιν (και σε κάποιο βαθμό επί Χίτλερ) είναι η πίστη προς τον υπέρτατο καθοδηγητή κ. Τσίπρα. Επομένως η απόδοση του πολιτικού προϊσταμένου του ΕΛΔΟ και υπουργού κ. Ν. Παππά δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Ούτως ή άλλως φαεινά δείγματα των ικανοτήτων του είχαμε και νωρίτερα με τα τηλεοπτικά κανάλια και τον Καλογρίτσα.

Ο κ. Κριμιζής ανέφερε τη ρήση follow the money “ακολουθήστε το χρήμα” – αν θέλετε να καταλάβετε τον τρόπο λειτουργίας του ΕΛΔΟ και τον πρακτικό σκοπό του. Αυτός είναι ο μίτος για τις μηχανορραφίες και μεθοδεύσεις του κ. Παππά και των παρατρεχάμενών του.

Θα έχει μεν πλάκα να παρακολουθήσουμε τις παραστάσεις του κ. Πρωτοπαπά, μα τι θα μας πλακώσει στη διαστημική προσπάθεια μοιάζει να είναι για την ώρα πολύ απειλητικό.

1 Comment

  1. Τενόρος

    Γράφει κάποιος στο Twitter: "ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΥΛΑ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΪΤΣΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΕΔΟΘΗ ΩΣ < ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ, ΗΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΑΝΙΣ ΓΙΩΡΙΚΑ, ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΟΣΤΙΣ ΕΦΟΝΕΥΘΗ ΑΠΟ ΦΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΙΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΣ ΙΛΛΥΔΕΝ)?"

    Είναι ένα ερώτημα που απαιτεί απάντηση από το αντίστοιχο κυβερνητικό επιτελείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *