Σχόλια λούμπεν προλετάριων!

Σχόλια λούμπεν προλετάριων!

Τον Μάρτιο του 2018 αναδημοσιεύσαμε στο Facebook δύο άρθρα μου, ένα για τη σχέση του Μαξίμ Γκόρκι με τον Λένιν κι ένα για μια κυρία φίλη που δήλωνε την αντίθεσή της στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου επειδή δέχτηκαν το μνημόνιο και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Στη συνέχεια σταχυολογώ μερικά σχόλια που έγραψαν ορισμένοι αναγνώστες που, ως φαίνεται, δεν διάβασαν τα κείμενα μα προτίμησαν να ξεθυμάνουν με τις κλασικές πλέον βρισιές εναντίον μου και εναντίον αλλήλων. Δύσκολο να ανιχνεύσει κανείς την παραμικρή λογική στους αναρχοαριστερούς κάθε απόχρωσης. Κι ένα βασικό γνώρισμά τους είναι η απουσία λίγης έστω σωστής πληροφόρησης στο μπλοκαρισμένο μυαλό τους με τόσα μπάζα από τις μπαρούφες των μπολσεβίκων. Για να είμαι δίκαιος και μερικοί «δεξιοί» ή αντικομμουνιστές γράφουν με όμοιο τρόπο.

Στο άρθρο για τον Λένιν δίνονται αρκετές πηγές για να επαληθεύσει τα γραφόμενά μου όποιος έχει αμφιβολίες λόγω μη ενημέρωσης. Μια αναρχοαριστερή αναφέρεται στον Γκόρκι σχολιάζοντας με όλη την αναμενόμενη αμάθεια «Βρε παιδιά πως έγραφε άρθρα? Δεν υπήρχε τρομοκρατία, λογοκρισία? Δεν τον έβαλαν φυλακή?…»

Ή δεν διάβασε ή αγνοεί θεληματικά το τμήμα § 3 όπου γράφω πως ο απατεώνας επαναστάτης Λένιν τον Ιούλιο του 1918 “διέταξε το κλείσιμο της εφημερίδας” του Γκόρκι Novaya Zhizn (=Νέα Ζωή) και άλλων εφημερίδων.

Ένας άλλος, κρίνοντας προφανώς από τη δική του προσωπική περίπτωση, σχολιάζει εμένα: “Τουλάχιστον ο αρθογράφος πληρώνεται καλά για τον οχετό που δημοσιεύσε;;;” Αφιβάλλω αν ο σχολιαστής ξέρει τι σημαίνει «οχετός».

Οχετούς βόθρου βρίσκουμε στην “Αυγή”, στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, στον “Ριζοσπάστη” και άλλες αφηνιασμένες φυλλάδες που πληρώνονται πανάκριβα από το υστέρημα του απλού κι εξαπατημένου λαού για την κομμουνιστική προπαγάνδα με τις ατελεύτητες αντιφάσεις και ψευτιές της .

Παραθέτω ορισμένα ενδεικτικά σχόλια όπως διατυπώθηκαν – προς τέρψη και μάθηση. Η αγραμματοσύνη βγάζει μάτι!

Ενω τοτε με το τσάρο και τώρα με την Αμέρικα,και γερμανό ευρωζώνη,όλα τέλεια,πείνασε,αν αντίδρασης και θέλεις να βρης το δίκιο σου θα σε σφαξουμε Λαε,αλλά πίσω απο την πλάτη σου,πισώπλατα,αλλά προπαντός δημοκρατικά,αλλιώς μπορεί κανένας άθελά του βεβαίως Σαββίδης εθνικός ευεργέτης να σου ρίξει πισώπλατα καμια αλλά παντα δημοκρατικά! Άνοιξε τα ματια σου βλήμα καιδες τριγιρωσου πως σκωτονουν οιδηθεν φιλοι μας ,ζωον

– – –

Ζώο ε?και βλήμα? ταιριαζεις απόλυτα στην περιγραφή μου για τα κομμουνιστικα καθεστώτα,και αυτοαποκαλεισε και δημοκράτης ρε μαλακα?

Καλά είπε ο μεγάλος σας αριστερός,είστε αριστεροστροφοι φασίστες, μιλάς για την δύση αλλά για πες μου γιατί τρέχουν οι Ρώσοι στην αμερικη?και δεν τρέχουν οι αμερικανοι στην ρωσια?

Γιατί οι ομορφες ρωσιδες που πήγαν στα καλύτερα ρώσικα σχολεία έγιναν πουτανες και γέμισαν τα μπουρδελα του πλανήτη?

Μείνε στο σκοτάδι σου παλιομπινε.

– – –

Ευτυχώς που υπαρχεται και εσείς οι δημοκράτες και απο την ίδρυση του ελληνικού κράτους,η Ελλάδα παει απο το Έμα κακό στο άλλο! Άντε δεν βλέπεις ,δεν ακούς ,πόσοι έχουν σκοτωθεί στο όνομα της τάχα ελεύθερης μπουρδέλο γερμανικής και τάχα γκαστερικηε Αμέρικα!Ειτε το θελεται είτε όχι οτι είχε να δώσει ο καπιταλισμός φιλέ τοχει δώσει,απο εδώ και πέρα δεν γνωρίζω σε ν ξαναβγεί κάποιος άλλος Στάλιν η όχι ,αλλά ενα να θυμάσαι.Εκεί που αποτυγχάνει το έκτρωμα της καπιταλιστικής αναρχης φιλελεύθερης τάχα ελεύθερης διακίνησης προϊόντων αναλαμβάνει κάποιο άλλο σύστημα που θαναι εντελώς διαφορετικό απο τον καπιταλισμοΤωρα πως θα ονομασθεί στο άμεσο μέλος δεν έχει σημασία,σημασία έχει οτι έρχεται αποτύχει ΠΑ τα γω δως!!!!!!

– – –

ΡΕ ότι σας κατέβει γράφεται ο Λένιν πολύ σωστά εφαρμοσε την δικτατορία του προλετάριατου.διοτι η ρωσια ήταν περικυκλωμενη μόνο από ΕΧΘΡΟΥΣ αν άφηναν απολυτη Ελευθερία οι πράκτορες και οι σαμποτερ της ΔΎΣΗΣ θα οργιαζαν. Βλέπετε τι κάνουν σήμερα σε ΣΥΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ κλπ?

– – –

Α ΞΕΧΑΣΑ…ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ;

Το αντίθετο της δικτατορίας της αστικής τάξης, που έχει επικρατήσει σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι η επαφή σου με τη μαρξιστική φιλοσοφία είναι πολύ επιδερμική, καθώς η πλειοψηφία του λαού, όπως και εσύ συμπεριλαμβάνεται στο προλεταριάτο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *