Ε1862: Ισλαμική κουλτούρα (2)

Ε1862: Ισλαμική κουλτούρα (2)

Κάποιος ευσεβής φιλελεύθερος ιμάμης ήθελε να οικοδομήσει κοντά στο Σημείο Μηδέν στη Νέα Υόρκη (εκεί που ήταν οι δίδυμοι πύργοι) ένα Ισλαμικό Κέντρο φιλίας και συνεργασίας για Ισλαμιστές, Χριστιανούς και άλλους όπου θα γινόταν πολυπολιτισμική ζύμωση και οι διαφορετικές θρησκείες (ακόμα και ο αθεϊσμός) θα μάθαιναν να συνυπάρχουν και να συνεργάζονται.

Οι Νεοϋρκέζοι εναντιώθηκαν μαζικά και έντονα και το πρότζεκτ εγκαταλείφθηκε (θα το δείτε στο 4ο επεισόδιο Turning Point στο Netflix). Φαινόταν ειλικρινής στις προθέσεις του, μα απέφυγε να αναφερθεί στ εδάφιο του Ιερού Κορανίου 8.39 Πολεμήστε [τους απίστους] σκοτώνοντάς τους ωσότου δεν υπάρχει πειρασμός και η θρησκεία του Αλλάχ είναι η μοναδική. Και το εδάφιο 47.4 Όταν συναντάτε τους απίστους, κτυπάτε τους στον λαιμό ωσότου τους νικήσετε εντελώς και τους υποτάξετε. (Η πρώτη φωτό είναι αρκετά δηλωτική!)

Πώς μπορεί να συνυπάρξουν θρήσκοι Ισλαμιστές με άλλους πιστούς άλλων θρησκειών; Το Ισλάμ έχει ως βασική του αρχή την επιβολή του δικού του συστήματος διά της βίας.

Και δεν περιορίζει την άγρια, σαδιστική βία στον μεταθανάτιο κολασμό των απίστων, μα βία και για Ισλαμιστές που δεν είναι αρκετά φανατικοί όπως κάνουν π.χ. τα μέλη του ISIS, οι Μουλάδες του θεοκρατικού Ιράν και άλλες Ομάδες.

Στις 29 Δεκ. 2023, άρθρο στο Διαδίκτυο ανακοίνωσε τον θάνατο του πιλότου Muath Safi Yousef al-Kasasbeh της πολεμικής αεροπορίας της Ιορδανίας από οπαδούς του ISIS.

Το μαχητικό F-16 του Muath Safi καταρρίφθηκε και ο 26χρονος πιλότος αιχμαλωτίστηκε.

Οι τρομοκράτες θα τον αντάλλασσαν με έναν δικό τους κατάδικο στις φυλακές Ιορδανίας, τον Sajifa al-Rishawi που είχε συλληφθεί για τρομοκρατικές πράξεις κατά της Ιορδανίας.

Όταν οι αρχές ζήτησαν απόδειξη πως ο πιλότος ήταν ζωντανός, οι τρομοκράτες τους έστειλαν ένα βίντεο στο οποίο ο πιλότος, ντυμένος με πορτοκαλί ένδυμα είναι φυλακισμένος σε σιδερένιο κλουβί.

Μετά ρίχνουν βενζίνη, βάζουν φωτιά και ο νεαρός πιλότος καίγεται ζωντανός μέσα στο κλουβί της αιχμαλωσίας του!

Αυτή είναι δυστυχώς η κουλτούρα των θρησκόληπτων μαζών στις χώρες του Ισλάμ. Όποιος δεν συμμορφώνεται με τις εγωιστικές επιθυμίες των Ισλαμιστών είναι άπιστος που θα βασανιστεί, βιαστεί και θα καεί ζωντανός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *