Ε1281: Έθνος ηλιθίων

Ε1281: Έθνος ηλιθίων

1. Παρατηρώ πως τα περισσότερα σχόλια που παρουσιάζονται γενναιόδωρα σε διάφορες αναρτήσεις μας δεν έχουν καμία σχέση με το κείμενο μα βρίζουν ευγενικά ή όχι το πρόσωπο – λέγεται στη γλώσσα των λογίων ad hominem. Αντί να υποδείξουν πως το τάδε σημείο στο τμήμα §2 ή §3 είναι λάθος, γράφουν πως είμαι παπάρας ή μ…ς ή ανιστόρητος και παρόμοια. Οι χειρότεροι είναι, βέβαια, οι αναρχοαριστεροί, τα τσιπρικά τρολ που ενδεχομένως κάνουν αυτό το έργο επί πληρωμή. Μα υπάρχουν και οι εξυπνάκηδες της κεντροδεξιάς δήθεν. Ο εξυπνακισμός ανταγωνίζεται την ηλιθιότητα νομίζοντας πως είναι διαφορετικός.

2. Πρόσφατα, 1/11/21 , κάποιος με το ψευδώνυμο Βίκος σχολίασε το άρθρο Ε1282. Εμβολιασμοί και αντίσταση. Έγραψε: ‘‘Να υποθέσουμε ότι είχαν παραβράσει οι φακές την ημέρα που το γράψατε αυτό; Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο για τόση περιττή (και ανιστόρητη) τσαντίλα.’’

Προσέξτε το συγκαταβατικό ύφος αφενός και την υπερφίαλη διάθεση από κάτω. Πού την είδε τη τσαντίλα και την ανιστορικότητα ο Βίκος μόνο ο ίδιος ξέρει διότι μόνο στο μυαλό του υπάρχουν όπως και οι παραβρασμένες φακές. Διότι το άρθρο παρουσίαζε μια φωτογραφία του Έλβις να εμβολιάζεται για πολιομυελίτιδα στη δεκαετία του 1950, με την πληροφορία πως σε 6 μήνες οι εμβολιασμοί ανέβηκαν από 0,6% σε 80% !

Πρότεινα η κυβέρνηση μας αντί να σχεδιάζει παρελάσεις κι εορτασμούς, να κάνει όμοια καμπάνια με φωτογραφίες του κ. Τσίπρα και των άλλων κομματαρχών να εμβολιάζονται. Διότι είναι πολύ εύκολο να κάνεις τον έξυπνο (ή την πάπια) και να μη συστήνεις ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό – μα τότε γιατί εσύ εμβολιάζεσαι; Εξ άλλου είμαστε μιμητικά ζώα, ιδίως οι πολλοί αμόρφωτοι.

3. Αναρωτιέμαι (μαζί με πολλούς άλλους) ποιός πληρώνει τα έξοδα νοσελείας στα νοσοκομεία (στις ΜΕΘ) για τους χτυπημένους από τον ιό – οι οποίοι μάλιστα έχουν και προτεραιότητα.

Σίγουρα τα έξοδα δεν βγαίνουν από την τσέπη των νοσηλευόμενων. Σίγουρα ούτε από την τσέπη των κομματαρχών (Μητσοτάκης, Τσίπρας κλπ).

Βγαίνουν άραγε από την τσέπη του κάθε Βίκου και άλλου εξυπνάκια;

Σε κάποιο βαθμό, Ναι! Όπως πάντα, για όλες τις βλακείες της κυβέρνησης, τις χρεοκοπίες και άλλες ασωτίες, πληρώνουμε εμείς, τα φορολογούμενα υποζύγια. Πολύ ορθά αφού δεν φροντίζουμε να μάθουμε περισσότερα και να διαολοστείλουμε την ανεύθυνη φάρα των πολιτικάντηδων.

Έτσι προτείνω οι ανεμβολίαστοι που προσβάλλονται να πληρώνουν οι ίδιοι τα έξοδα νοσηλείας, αν θέλουν να νοσηλευτούν.

Το μόνο μέτρο για να πειστούν οι χουβαρντάδες αμετάπειστοι και το τσούρμο των αρνητών είναι να πληρώνουν. Τότε ας αρνούνται όσο θέλουν!

Είναι υπερ-αρκετό το γεγονός πως απειλούν με την αρρώστια τους εμβολιασμένους και δημιουργούν πρόσθετες δυσκολίες για όλη την κοινωνία και τη ζωή μας.

Μα όχι να τους πληρώνουμε κιόλας για την εγκληματική συμπεριφορά τους! Διαβεβαιώνω δε τους διάφορους Βίκους πως δεν έχω καμιά τσαντίλα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *