Ε1921: Ιράν κατά Ισραήλ

Ε1921: Ιράν κατά Ισραήλ

Νικόδημος

Οι Έλληνες αντισημίτες – και δεν είναι λίγοι – πρέπει να καταχάρηκαν που επιτέλους το Ιράν βομβάρδισε μεγαλειωδώς το Ισραήλ με εκατοντάδες πυραύλους.

Μυστήριο πράγμα αυτός ο αντισημιτισμός που έχει προσβάλει σαν επιδημία τόσους Νεοέλληνες. Κάποτε το έπαθα κι εγώ στο Πανεπιστήμιο στο Λονδίνο. Είχα έναν Εβραίο φίλο που λάτρευε την (αρχαία) Ελλάδα και συζητούσαμε τακτικά. Μια μέρα τσακωθήκαμε περί Ποίησης (δεν αντέχω τον Σικελιανό) και τότε μίσησα και τον φίλο μου και όλη τη ράτσα των Εβραίων. Μα για όσο κράτησε ο θυμός μου – 3 μέρες περίπου!

Εδώ στις βόλτες μου συνάντησα ξεχωριστά έναν συνταξιούχο δημοδιδάσκαλο που μισούσε το εβραϊκό έθνος. Όταν τον ρώτησα γιατί, ανέφερε τις παραδοσιακές συνωμοσιολογίες και τα εγκλήματα κατά χριστιανών και ό,τι άλλο κυκλοφορεί. Ένας άλλος, πρώην εκτροφέας ίππων σε κάποιο νησί, πρώην ράφτης, πρώην περιπτερούχος, εκδήλωσε την ίδια απέχθεια για όμοιους λόγους. Μα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος μπόρεσαν να μου παρουσιάσουν τεκμήρια για τις φήμες που ενστερνίστηκαν. Αν ζούσαν σήμερα θα ήταν ίσως και αυτοί ευτυχείς.

Μερικοί δημοσιογράφοι εδώ αναφέρουν πως το Ισραήλ εξουδετέρωσε το 99% των πυραύλων και με χαιρεκακία προσθέτουν πως βοήθησαν οι Ιορδανοί, Βρετανοί καιΑμερικανοί. Πολύ ύπουλος αντισημιτισμός.

Αυτοί όλοι έχουν μαύρα μεσάνυχτα για την πραγματική κατάσταση στη Μέση Ανατολή, τους Μουσουλμάνους και το Ισραήλ. Αγνοούν το απλό γεγονός πως το Ισραήλ είναι η μόνη δημοκρατία που μάλιστα έχει κοντά 1,8 εκμ. Άραβες, ένα 17% του πληθυσμού, με εκλεγμένη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο (Knesset), και αποδέχεται την αύξηση Χριστιανών και άλλων!

Να και το Ιράν με την ισλαμική sharia του, τις δημόσιες εκτελέσεις, τον μισογυνισμό και την τρομοκρατία του:

Η απλή αλήθεια είναι πως οι τρομεροί Ιρανοί πρώτοι απέκρουσαν τα εναντίον του

Ισραήλ βλήματά τους (πυραύλους και ντρόουν). Μόνο τα μισά από όσα εκτόξευσαν

έφυγαν από το Ιράν: τα μισά (δηλ. 500) ή δεν εκτοξεύτηκαν ή εξερράγησαν επί τόπου ή κατέπεσαν χωρίς να εκραγούν στο δυτικό Ιράν!

Μετά, Ναι, η Ιορδανία κλπ, κατέρριψαν εκατοντάδες βλήματα διάφορα και, ως νέοι σύμμαχοι (Άραβες ισλαμιστές!) του Ισραήλ, άνοιξαν τον εναέριο χώρο τους για τα ισραηλινά πολεμικά.

Το Ισραήλ δεν έχει μόνο το πανάκριβο αμυντικό σύστημα Σιδερένιος Θόλος (Iron Dome). Το κόστος της άμυνας για κείνη τη νύχτα ήταν 1,3 δις!

Μα το Ισραήλ έχει και άλλα αμυντικά συστήματα. Π.χ. Arrow 3 αντι-πυραυλικό υπερηχητικό πυραυλικό σύστημα επίσης πολύ ακριβό. Έχει επίσης το σύστημα David’s Sling (Σφεντόνα του Δαβίδ), πολύ αποτελεσματικό.

Σε σχέση δε με το Ιράν, το Ισραήλ έχει το πλεονέκτημα της απόστασης και την ενδιάμεση θέση της Ιορδανίας που το καλύπτει και όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Αμμάν – “Θα καταρρίψουμε οποιοδήποτε ντρόουν ή πύραυλο παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας και απειλεί την ασφάλεια των Ιορδανών πολιτών.” Στη φωτό ο βασιλιάς της Ιορδανίας

Ελπίζω οι ελαφρόμυαλοι αντι-Ισραηλινοί δημοσιογράφοι μας να γνωρίζουν για το πιο τρομερό επιθετικό όπλο του Ισραήλ – την ηλεκτρομαγνητική βόμβα του (EMP=electromagnetic pulse). Αυτή δημιουργεί ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα που αχρηστεύει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές σε οπλικά συστήματα κι επικοινωνίες.

Αν μια τέτοια συσκευή πέσει στο Ιράν, η χώρα των Αγιατολλάδων θα βρεθεί ξαφνικά στην Παλαιολιθική Εποχή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *