Ε1799: Έθνος ηλιθίων (2)

Ε1799: Έθνος ηλιθίων (2)

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες ακροδεξιοί που δεν πιστεύουν πως υπήρξε Ολοκαύτωμα 1942-5: μαρτυρίες και φωτογραφίες από το Άουσβιτς κλπ. στρατόπεδα είναι φέικ, κατασκευές για να αμαυρώσουν τους Ναζί!

Υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες που δεν πιστεύουν πως οι Χαμάς-τρομοκράτες αποκεφάλισαν παιδάκια στην επιδρομή τους στο Νότιο Ισραήλ 7/10/23. Είναι προπαγάνδα των Σιωνιστών Ισραηλινών!

Υπάρχουν και άλλοι που πιστεύουν τον φαλακρό κ. Βελόπουλο πως έχει φάρμακα κατά της φαλάκρας και ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού Χριστού και τώρα ως πρόεδρος κόμματος θα σώσει την Ελλάδα που παραπαίει με τη ΝεοΔημοκρατική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτοί όλοι έχουν δικαίωμα ψήφου και ψηφίζουν παρανοϊκούς και παλαβούς των αριστερών, κεντρώων και δεξιών παρατάξεων.

Αυτοί οι αριστερο-κεντρωο-δεξιοί πολιτικάντηδες έγιναν υπουργοί και πρωθυπουργοί και σκαλί-σκαλί ανικανότητας οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία από το 2004 ως το 2010 που έσκασε η τοξική φούσκα. Συνεχίζουν…

Κανείς δεν λογοδότησε. Κανείς δεν ομολόγησε την ευθύνη και συνεισφορά του στην κατηφόρα της χρεοκοπίας. Κανείς ένοχος!

Και κανείς δεν αντιλαμβάνεται την κατρακύλα της χώρας προς βαρβαρότητα!

Ήρθε ο ατσίδας Αλέξης Τσίπρας με το τσούρμο αναρχοαριστερών και μας φόρτωσε πρόσθετο 3ο Μνημόνιο κάπου 80 δις!

Ήρθε ο Μητσοτάκης που αντί να προωθεί πολιτικές ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας, ράβει μπαλώματα εδώ κι εκεί με επιδοτήσεις και αντί να μαζεύει λεφτά για να αποπληρώσουμε τα χρέη μας, έχει για πανάκεια χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ!

Αλλά ο Γιώργος Λάλιος δημοσίευσε άρθρο στην Καθημερινή 13/10/23 για ένα άλλο οικονομικό σκάνδαλο. Αυτό αφορά την πληρωμή 85 εκμ. από το Δημόσιο σε ιδιώτες για ένα έργο που το Ελληνικό Δημόσιο συμβασιοποίησε το 2007 μα δεν έγινε ποτέ!

Πρόκειται για μια πλημμελέστατη μελέτη για την κατασκευή μιας οδικής σήραγγας που θα ένωνε κάτω από τη θάλασσα τις δύο άκρες του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.

Επί δεκαέξι έτη το Δημόσιο (=ανεύθυνοι κι ευθυνόφοβοι υπουργοί) προσπαθούσε να αποφύγει την πληρωμή της σύμβασης με αποτέλεσμα να προστεθούν 17 εκμ ως τόκοι λόγω καθυστέρησης.

Στις 12/10 επιτέλους, μετά από καταδικαστικές αποφάσεις και στον Άρειο Πάγο και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, ο νυν υπουργός Χρ. Σταϊκούρας αποφάσισε να γίνει η καταβολή των χρημάτων.

Με τόσους ηλίθιους πως θα προκόψει αυτό το Έθνος, που έχτιζε Παρθενώνες ενώ οι κουτόφραγκοι έτρωγαν βελανίδια σε σπηλιές!

Για τις πιο πρόσφατες γκάφες της κυβέρνησης έχουμε γράψει πολλά και πολλά έπονται ατελεύτητα!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *