Ε1911: Ισλαμιστές στη Βρετανία

Ε1911: Ισλαμιστές στη Βρετανία

Μελλοντικό Λονδίνο!

1. Στις αρχές Απριλίου ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sumak (ινδικής καταγωγής) έκανε μια ομιλία με την οποία εξέφρασε την ανησυχία του για την εξάπλωση του ταραχοποιού ισλαμισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η εντατικοποίηση του επιθετικού Ισλάμ με διαδηλώσεις, μαζικές προσευχές στους δρόμους, προπαγανδιστικές ομιλίες επίσης στους δρόμους και η απαίτηση για την εφαρμογή της sharia, του ισλαμικού νόμου και τρόπου ζωής, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Λονδίνο και τις μεγαλουπόλεις.

Μα και στην ομιλία του ο πρωθυπουργός χρύσωνε συνεχώς το χάπι με αναφορές στους ακροδεξιούς ή φανατικούς ισλαμιστές, αποσιωπώντας την πραγματικότητα πως οι πλείστοι μουσουλμάνοι προωθούν το Ισλάμ.

2. Σε έναν πληθυσμό 66 εκατ. οι μουσουλμάνοι είναι 4 εκατ. (σχεδόν 8%). Αυτοί όμως (και χάρη στην αδράνεια των ίδιων των Βρετανών) εξέλεξαν μουσουλμάνο για δήμαρχο του Λονδίνου. Μουσουλμάνοι είναι και οι δήμαρχοι των Birmingham, Blackburn, Leeds, Luton, Oxford, Sheffield.

Αυτή η μειονότητα του 8% έχει 3.500 τζαμιά και πάνω από 130 δικαστήρια της ισλαμικής σαρία.

Οι μουσουλμανικές οικογένειες έχουν από 2 έως 7 παιδιά, όλα βέβαια με δωρεάν περίθαλψη και παιδεία – και όσα άλλα κοινωνικά επιδόματα.

Το 78% των γυναικών δεν εργάζονται και παίρνουν κοινωνικά επιδόματα.

Το 60% των αντρών επίσης δεν εργάζονται και παίρνουν επιδόματα ανεργίας και διάφορα άλλα επιδόματα.

3. Η αδράνεια των (λευκών, χριστιανών) Βρετανών έχει πολλά αίτια.

Από τη δεκαετία 1960 οι νέοι κυρίως επέκριναν τη βρετανική αποικιοκρατία κι ένιωθαν ενοχές που πολύ έξυπνα οι αριστεροί διέχυσαν στη νοοτροπία του έθνους. Τότε ήθελαν και μονομερή αφοπλισμό με καθοδηγητές τους λόρδο Μπέρτραντ Ράσελ και όμοιους.

Άλλος λόγος είναι η μη κατανόηση της φύσης του Ισλάμ που διακατέχεται από επιθετικότητα και αλαζονεία ανωτερότητας εμφυτευμένη στο Κοράνι και τα άλλα «ιερά» του κείμενα.

Είναι άκρως ειρωνικό που το έθνος που διαφέντευε τους μουσουλμάνους στη Μέση Ανατολή, Αραβία και Πακιστάν, τώρα δέχεται την επίθεσή τους και ένας άντρας ινδικής καταγωγής είναι τώρα πρωθυπουργός αυτών που περιφρονούσαν τους Ινδούς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *