Κοντονή κακοκεφαλιές (Β’)

Κοντονή κακοκεφαλιές (Β’)

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο Παρασκευόπουλος ανακάλεσε, τώρα εκ του ασφαλούς, τον ηλίθιο νόμο του λέγοντας πως θα πρέπει να εφαρμόζεται διακριτικά και όχι για κάθε περίπτωση! Μα ο πρώην δικηγοράκος της δεκάρας που έκανε μπόλικες τρύπες στα νερά του Αθλητισμού, εξανίσταται τώρα ως ειδήμων στα περί Δικαιοσύνης διότι όλοι οι νουνεχείς πολίτες (και σύμμαχοί μας στο εξωτερικό τους οποίους έγλειφε πρόσφατα ο κ. Κωλοτούμπας) εναντιώθηκαν στην αποφυλάκιση για δυο μέρες ενός αποτρόπαιου τρομοκράτη δολοφόνου. Απάράλλαχτη η νοοτροπία του.

Νιώθοντας πως δεν έβαλε αρκετή προπαγάνδα στις δικαιολογίες για την αποχή του από το αντι-κομμουνιστικό Συνέδριο στην Εσθονία, ο κ. Κοντονής δημοσίευσε άρθρο στην κυριακάτικη Καθημερινή (27/8/17) «Ανιστόρητοι και φανατικοί οι αντι-κομμουνιστές» όπου αποκαλύπτει άθελά του τη δική του αμορφωσιά.

Το σταλινικό καθεστώς της Σοβιετίας όντως δεν διαφέρει από το χιτλερικό της ναζιστικής Γερμανίας. Διασκευάζοντας μάλιστα την συλλογιστική του Γ. Κυρίτση, βουλευτή, που είπε πως ο Χίτλερ σκότωσε 400.000 Έλληνες μα ο Στάλιν κανένα, μπορούμε να πούμε πως ο Χίτλερ εξόντωσε μερικές χιλιάδες μόνο Γερμανούς στη χώρα τους ενώ ο Στάλιν εξόντωσε εκατομμύρια σοβιετικούς στη δική τους.

Στη δε Μαύρη Βίβλο του Κομμουνισμού (όχι δεν περιμένω πως ο ιστορημένος Κοντονής την έχει κοιτάξει ποτέ), υπολογίζεται πως στα κομμουνιστικά καθεστώτα εξοντώθηκαν πάνω από 100.000.000 άνθρωποι – όχι από ξένα στρατεύματα κατοχής, μα από δικούς τους κομμουνιστές.

2. «Προπαγάνδα, πλαστά τεκμήρια», θα πουν οι βέροι κομμουνιστές. Το ίδιο λένε και οι νέο-ναζήδες για τα εκατομμύρια Εβραίων, Γύφτων και άλλων που εξοντώθηκαν από τους χιτλερικούς.

Όπως βλέπουμε, κι εδώ υπάρχει σύμπτωση απόψεων.

Και με την ίδια νεοναζιστική προσέγγιση ο αφανάτιστος υπουργός προχωρεί να επιχειρηματολογήσει με σκέτη προπαγάνδα ενάντια στα κόμματα που αντιπολιτεύονται τους τσιπριστές τσαρλατάνους του 15%. Πάει πίσω στη χιτλερική Κατοχή, τις κυβερνήσεις συνεργασίας και τους «δωσίλογους» (πράγματα που καταφανώς δεν γνωρίζει και δεν θέλει να μάθει) και ρωτά με τη νεοκομουνιστική αισχρότητα αν η ΝΔ και τα άλλα μη-αριστερά κόμματα θυμούνται αυτά τα γεγονότα!

Ο ίδιος αγνοεί, φυσικά, πως οι κουκουέδες, πριν όλες τις φανφάρες περί αντίστασης, ήταν έτοιμοι, ακολουθώντας το Σύμφωνο μη- Επίθεσης χιτλερικών και Σοβιετίας, να συνθηκολογήσουν με τους εισβολείς.

3. Με όλο τον στόμφο του «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς κατακεραυνώνει τα αντιπολιτευόμενα σοσιαλδημοκρατικά (όχι το ΚΚΕ, ούτε τη Χρυσή Αυγή) κόμματα που δήθεν εξισώνουν κομμουνιστές και ναζήδες.

Όντας ο ίδιος τόσο αμαθής νομίζει πως οι άλλοι όλοι έξω από το σινάφι των «συντρόφων» δεν γνωρίζουν την ιστορική πραγματικότητα.

Ποια επίσημη διαμαρτυρία υπήρξε από το ΚΚΕ για «τις φρικαλεότητες που γεννούσε το αυταρχικό σύστημα…. της Σοβ. Ένωσης»;

Ναι, ο σοφιστής και στρεψόδικος κ. Κοντονής αναφέρει το ΚΚ Ιταλίας και ορισμένους Έλληνες της «ανανεωτικής αριστεράς» μετά το 1968.

Ωραία, αλλά ποια διαμαρτυρία υπήρξε έστω από έναν κομμουνιστή πριν το 1956 ή πριν το 1968 – παρότι ήταν γνωστές οι φρικαλεότητες;

Δηλαδή ζούσαν οι «ανανεωτικοί» αυτοί όλοι σε άλλον πλανήτη και δεν γνώριζαν τις φρικαλεότητες που είχαν γίνει στη Σοβιετική Αυτοκρατορία πριν το 1968 και ακόμα πιο πολύ πριν το 1956;

Οι τσιπριστές δηλαδή, αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας που προσποιούνται πως δεν υπάρχει εγκληματικότητα στην Αθήνα, ενώ τρόλεϊ και λεωφορεία αλλάζουν διαδρομή εκεί στην Πατησίων λόγω εμπρηστών μπαχαλάκηδων της αναρχοαριστεράς, δεν γνωρίζουν τις δολοφονίες του Κουφοντίνα και άλλων;…

4. Ο κ. Κοντονής είναι της Νομικής, νεώτερος πολιτικάντης της Αριστεράς, και παλεύει όχι για την εργατιά μα για την εξουσία (διότι βλέπουμε πως εκτός από το Δημόσιο, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα υποφέρουν πολύ χειρότερα τώρα παρά με τους νέο-συντηρητικούς). Έτσι φυσικά αγνοεί τα εγκλήματα των Σοβιετικών, όπως και οι άλλοι ανιστόρητοι σύντροφοί του στο τσιπρικό τσίρκο.

Μα οι δάσκαλοι και μέντορες στην «ανανέωση», γιατί δεν έκαναν διαδηλώσεις προς την πρεσβεία της Σοβιετίας μα πάντα κατέληγαν στις πρεσβείες ΗΠΑ και Βρετανίας;

Υπήρχαν Έλληνες φοιτητές στα σοβιετικά πανεπιστήμια κι Έλληνες κάτοικοι στη Μόσχα και άλλες περιοχές. Ήταν γνωστό πως επί Στάλιν, δηλαδή πριν το 1953, πάνω από 50.000 Έλληνες εξοντώθηκαν κι ας ήταν δεδηλωμένοι κομμουνιστές, ενώ 7εκμ εξοντώθηκαν (στο χολοντομόρ 1932-33) στην Ουκρανία και αργότερα εκατοντάδες χιλιάδες στις χώρες της Βαλτικής, στη Γεωργία, στο Καζακστάν κλπ).

Ουκ ολίγοι Έλληνες εξοντώθηκαν εδώ από τους «συντρόφους» τους στην περίοδο 1941-49 (μενσεβίκοι και τροτσκιστές κι ελασίτες όπως οι Γιαννούλης, Γεωργιάδης, Καραγιώργης κλπ) ή στη Βουλγαρία και αλλού (από Βλαντά και Ζαχαριάδη).

Τι έκαναν τότε οι «ανανεωτές» κι εμφανίζονται διαμαρτυρόμενοι τώρα με την «ύστερη γνώση» και ασφάλεια;

5. Ο κ. Κοντονής μιλάει για τα ρεύματα ιδεολογίας που γεννήθηκαν από τον κομμουνισμό χωρίς να κατανοεί πως όλα είναι σαθρά και οδηγούν σε ένα αδιέξοδο πουθενά – με αυταπάτες και λάθος επιλογές σαν του κ Τσίπρα.

Δεν έχει παρά να κοιτάξει το αφεντικό που υπηρετεί τόσο δουλικά.

Έτσι και τώρα με την άδεια σε δολοφόνο ολκής!

Πουθενά η Αριστερά δεν υπήρξε και δεν μπορεί να υπάρξει δίχως απάτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *