Κοντονή κακοκεφαλιές

Κοντονή κακοκεφαλιές

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο πολύξερος πρωθυπουργός μας της κωλοτούμπας πάντα σπεύδει να στηρίξει τους υπουργούς του καθώς υποψιάζεται πως αυτοί ξέρουν ίσως περισσότερα, κι ας κάνουν του (κακού) κεφαλιού τους. Έτσι με ανακοίνωση κομματική βρήκε την απόφαση του παλαιού φοιτητοπατέρα, πρώην υπουργού Αθλητισμού και νυν Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή “αυτονόητη κι επιβεβλημένη” να μην μετάσχει η Ελλάς στο αντί-σταλινικό Συνέδριο της Εσθονίας (Αυγ 1917).

Τώρα, αναμφίβολα, θα στηρίζει τη νέα κακοκεφαλιά του κομψευόμενου υπουργού Δικαιοσύνης που θέλει να ισχύουν οι πιο ηλίθιοι νόμοι τους οποίους εθέσπισε το τσούρμο των τσιπριστών συντρόφων να αφήνουν ελεύθερους καταδικασμένους δολοφόνους – που επανέρχονται στις επιδόσεις για τις οποίες καταδικάστηκαν! Αλλά ας ανακαλέσουμε…

Η 23η Αυγούστου έχει καθιερωθεί από τους πολιτισμένους Ευρωπαίους ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για θύματα Κομμουνιστικών και Ναζιστικών καθεστώτων. Το Συνέδριο στο Ταλίν ήταν μόνο για εγκλήματα που διέπραξαν τα κομμουνιστικά καθεστώτα.

Η αποχή της Πρώτη-φοράς είναι κρίμα διότι τα μέλη της τσιπρικής κυβέρνησης και οι απανταχού τσιπριστές είναι μεγάλα θύματα κομμουνιστικής εγκληματικότητας. Το να έχεις κομμουνιστική νοοτροπία και μάλιστα να αθωώνεις τους κομμουνιστές δείχνει μεγάλη εγκεφαλική κακοποίηση.

2. Η εξίσωση κομμουνισμού και ναζισμού στην περίπτωση αυτή έγινε από τον ημιμαθή υπουργό μας και όχι από τους Εσθονούς – παρότι αυτοί γνώρισαν από πρώτο χέρι τα εγκλήματα και χιτλερικών (για 4 έτη) και κομμουνιστών για (45 έτη)! Ενώ κουφιοκέφαλοι τσιπριστές που επιχειρούν τέτοια διάκριση μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον που “μοναρχοφασίστες” κράτησαν ευτυχώς ασφαλές από κομμουνιστές, Έλληνες και Σοβιετικούς παρανοϊκούς.

Έτσι το πρώτο επιχείρημα του νεοκομμουνιστή υπουργού δεν ισχύει.

Επομένως δεν ισχύουν κι οι ανοησίες που έγραψε περί ανόδου της Ακροδεξιάς και νέο-ναζί (σάμπως και η άνοδος Ακροαριστεράς είναι καλύτερη) προχωρώντας να νουθετήσει τους Ευρωπαίους για τις θεμελιώδεις αξίες της ΕΕ!

Αμόρφωτοι και ανιστόρητοι γενιά όπως είναι οι τσιπριστές όλοι (διότι κανείς πραγματικά μορφωμένος άνθρωπος δεν θα στήριζε τον κ. Τσίπρα μετά τον Απρίλιο 2015), έσπευσαν κι άλλοι, όπως η κα Γιαννακάκη να υποστηρίξει τον κ. Κοντονή εξηγώντας πως τα σοβιετικά στρατεύματα συνέβαλαν στην ήττα του ναζισμού.

3. Μετά τη φοιτητική του καριέρα, ως πολιτικάντης Ζακυνθινός θεωρήθηκε μάλλον “εκκεντρικός” (=ασυνάρτητος, ασυνεπής) μα βρήκε θέση στον Σύριζα κι εξελέγη βουλευτής του για να αμειφθεί για τα προσόντα του ως υφυπουργός Αθλητισμού, οπότε και τα εξεδήλωσε δυναμικά με την ίδια εκλεπτυσμένη ηθική προσέγγιση κι έκανε μια τρύπα στο νερό. (Πριν από 12 ή 15 μήνες κυκλοφορούσαν στη Ζάκυνθο διάφορες φήμες για τον οργίλο χαρακτήρα του συριζαίου αυτού, μα δεν θα στραφώ σε αυτές).

Τώρα, στον τομέα της Δικαιοσύνης διασύρει μαζί με τον Κρητικό κ. Πολάκη τους δικαστικούς που έχουν το θράσος να απορρίπτουν ως αντισυνταγματικές ορισμένες αποφάσεις της τσιπρικής κυβέρνησης. Απαξίωσε δικαστικούς και πολίτες που ήθελαν (και κατόρθωσαν) να δώσουν άσυλο στους 8 Τούρκους αξιωματικούς που δραπέτευσαν από τον ναζιστικό παράδεισο του Ερντογάν. Κι αργότερα, αυτοί οι πολέμιοι του φασισμού, οι κκ Τσίπρας, Κοντονής, Τόσκας, Κοτζιάς και βέβαια Καμμένος των Ανελλήνων, επέτρεψαν την παράδοση στους Τούρκους του δημοσιογράφου Μ. Τσαπάν και μιας 5μελούςοικογένειας που ζήτησαν άσυλο στην Ορεστιάδα (24/5/17).

Αλλά συνεχίζουν τα παραμύθια περί Ακροδεξιάς και ναζισμού αυτοί οι πιο αηδιαστικοί φασίστες της Αριστεράς.

4. Ο άλλος άξιος τσιπριστής κ. Γ. Κυρίτσης μας πληροφόρησε πως ο Χίτλερ σκότωσε 400.000 Έλληνες μα ο Στάλιν ούτε έναν – Quod Erat Demonstradum!

Αυτό το άτσαλο τσούρμο εξουσιομανών στηρίζουν καθεστώτα, όπως του Κάστρο (καμιά εθνική εκλογή επί 60 τόσα χρόνια) και του αμόρφωτου Μαδούρο (100 νεκροί σε διαδηλώσεις εναντίον πλήρους φτωχοποίησης) ίσως και της οικογένειας Κιμ στη Βόρειο Κορέα που τώρα με τους πυραύλους και τα πυρηνικά της απειλεί τους πάντες – αφού κανείς δεν συμμαχεί μαζί της!

Επειδή όπως πάντοτε οι κομμουνιστές ταυτίζουν “το λαό” με την παράταξη τους, έτσι και τώρα ο κ. Κοντονής ενός κόμματος μόλις του 15%, αποφάσισε πως ο ελληνικός λαός δεν συμφωνεί να γίνεται συνέδριο για τα εγκλήματα των κομμουνιστών.

Οι τσιπριστές ανατράφηκαν στον μυθικό κόσμο της “ανανεωτικής” Αριστεράς και την πραγματική ευημερία του καπιταλισμού. Δεν θέλουν να ξέρουν για τα εγκλήματα των ιδεολογικών προγόνων τους – τα εκατομμύρια που θανατώθηκαν σε Σοβιετία, Κίνα, Κούβα και αλλού.

Ας μην τους αδικούμε όμως αφού το 2009 οι Έλληνες Ευρωβουλευτές όλοι ομοθύμως καταψήφισαν την “Ευρωπαϊκή Ημέρα για τα θύματα των Ολοκληρωτικών καθεστώτων”!

Επαναλαμβάνω, οι νεοδημοκράτες είναι νεο-συντηρητικοί με αρκετή δόση από καθετί που θα φέρει ψήφους – σαν τους τσιπριστές που είναι αριστεροί με καθετί ψηφοθηρικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *