Ε1193: Στριμμένη Αναρχοαριστερά

Ε1193: Στριμμένη Αναρχοαριστερά

- in Επικαιρότητα
0

Σας παρακαλώ να διαβάσετε με υπομονή και προσοχή το άρθρο που ακολουθεί, έστω και αν σας προκαλεί ναυτία. Διότι δείχνει το μεγάλο ηθικό πλεονέκτημα και την απαράμιλλη επιχειρηματολογία της αριστούχας Αριστεράς, που ακμάζει μόνο στην πολύπαθη Ελλάδα. Άργησα λίγο μα δεν είναι άκαιρο.

Ποιος πρωθυπουργός έχει κάνει την οικογένειά του σαπουνόπερα; Ποιος επιτρέπει στη σύζυγο να βρίσκεται συνεχώς κάτω από τους προβολείς, ως φορέας κάποιας εξουσίας, που ουδείς της έδωσε; Ποιος της επέτρεψε να «ανακαινίσει» το μέγαρο Μαξίμου, λες και είναι ιδιοκτησία τους, και να διαφημίζει την παρότρυνσή του «κάνε ό,τι θες, αλλά το ελληνικό κράτος δεν θα πληρώσει ούτε δεκάρα»; Ποιος καλύπτει με το κύρος του πρωθυπουργικού γραφείου τις θολές επιχειρηματικές της ακροβασίες; Ποιος κάνει βορά των καναλιών τα παιδιά του σε σόου σελφ-τεστ, σε συγκινητικές στιγμές στράτευσης, σε εκδηλώσεις οικογενειακής στοργής; Ο Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Σαμαράς, ο Παπανδρέου; Ο Τσίπρας; Όχι βέβαια. Κανείς από αυτούς δεν έριξε την οικογένεια στην αρένα. Μόνο ο Μητσοτάκης διέπραξε και διαπράττει αυτή τη σκηνοθεσία της οικογενειακής λάμψης. Που φέρνει λίγο προς Γλύξμπουργκ και λίγο προς τις πέραν του Ατλαντικού αμερικανιές, προσπαθώντας να πουλήσει την εικόνα μιας αγλαούς και αγαπημένης οικογένειας. Ή, ακόμα χειρότερα, την εικόνα μιας δυναστείας, που μας έχει χαρίσει ώς τώρα δύο πρωθυπουργούς, διάφορους υπουργούς, ανίψια, ξαδέλφια και πεθερικά. Και ετοιμάζει συστηματικά την εξ αίματος διαδοχή, που μόνο βασιλικοί οίκοι απολαμβάνουν. Ας μην παριστάνουν τώρα τα θύματα κουτσομπολιού, σεξισμού και σαρκασμών. Δεν ήταν ηλίθιοι όσοι πρωθυπουργοί προφύλαγαν την οικογένειά τους από την ανθρωποφαγία της ακατάσχετης δημοσιότητας. Άμα εσύ ο ίδιος ρίχνεις τα παιδιά σου στην αρένα. Άμα κάνεις μελό αντάξιο της Μάρθας Βούρτση τη στράτευση του διαδόχου. Άμα σε κάθε ευκαιρία εκθέτεις εν δήμω τα εν οίκω. Άμα φιγουράρεις συνεχώς με τα συγγενολόγια μέχρι πεθεράς, μην κλαψουρίζεις ύστερα γιατί κάποιοι τα βάζουν και με τον «άμαχο πληθυσμό». Γιατί εσύ έκανες τους «αμάχους» μάχιμους. Στοιχείο της μάχης σου. Της φιγούρας και της προπαγάνδας σου. Θα μπορούσε, αν ήταν σοβαρός πολιτικός και άνθρωπος, με δέκα τηλεφωνήματα να προστατέψει την οικογένειά του. Αλλά έκανε ακριβώς το αντίθετο. Και έτσι φτάσαμε από την κατά ριπάς φωτογραφούμενη υπέρκομψη, τα ενσταντανέ παιδιών και συγγενών, τα how to spend it εν μέσω πανδημίας, τις αγκαλιές στην παραλία, τα τρυφερά ρεπορτάζ για το ειδύλλιο του διαδόχου, στη Σάκκαρη. Ως πριγκηπική φίλη, αλλά και ως παράπλευρη απώλεια. Ποιος έχει την ευθύνη;

Ναι, είναι ένα πυρετικό παραλήρημα φθόνου και μοχθηρίας, Ναι, από την Αυγή (2/8/21), το κίτρινο φερέφωνο του αγνού τσιπρισμού, από τον ίδιο τον μεγάλο κ. Θανάση Καρτερό.

Ο Μητσοτάκης δεν δικαιούται να έχει οικογένεια και να φωτογραφίζεται μαζί της. Η κα Μητσοτάκη δεν δικαιούται να έχει γούστο και φινέτσα (άγνωστες ιδιότητες στους προοδευτικούς απατεώνες του λαού) ή να επιχειρεί επιτυχώς. Ο γιος Μητσοτάκης δεν δικαιούται να έχει κοπέλα (την τενίστρια Σάκκαρη). (Ξέχασε την κα Μπακογιάννη, αδελφή του Μητσοτάκη!)

Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούται να «ξεκουράζεται» σε χλιδάτο γιοτ πίνοντας μπράντι και καπνίζοντας πούρο σε στιλ Τσώρτσιλ και να ονομάζει τον γιο του «Ερνέστο» σαν τον «επαναστάτη ήρωά» του που σφάγιασε χιλιάδες Κουβανούς και άλλους Λατινοαμερικανούς. Και η «σύντροφός του» δικαιούται να μετατίθεται μαγικά σε κεντρικό πανεπιστήμιο και να τον συνοδεύει στα τουριστικά του ταξίδια στην Κίνα και αλλού…

Και ποιος τα αποφασίζει αυτά; Ποιος είναι ο κ. Θανάσης Καρτερός;… Είναι ένας πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, της κόκκινης φυλλάδας του ΚΚΕ, ο οποίος υπηρετούσε την προπαγάνδα της Σοβιετίας ως το 1990, όσο αυτή διάρκεσε. Μας διαβεβαίωνε, όταν το πυρηνικό εργοστάσιο «Λένιν» στο Τσορνόμπιλ ξερνούσε θανατερή ραδιενέργεια και σκότωσε χιλιάδες Σοβιετικούς, πως τα περί έκρηξης και πυρκαγιάς εκεί ήταν «προπαγάνδα» των ιμπεριαλιστών που φθονούσαν την τέλεια τεχνολογία της ΕΣΣΔ!!!

Έτσι και τώρα συνεχίζει με ίδια ειλικρίνεια την ίδια προπαγάνδα εξαπάτησης με ίδια χυδαιότητα στρέβλωσης και διαβολής. (Γιατί να μην προετοιμάζει ένας πατέρας τον γιο του για κάποιο επάγγελμα;)

Από τέτοια αποβράσματα αποτελείται η άμωμη Αριστερά που τόσο νοιάζεται για «το Λαό» – και η στρατιά της από τρελαμένα τρολ. Αντί πολιτικών λογικών επιχειρημάτων ξεχύνουν μόνο εξυβρίσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *