Εμπρησμοί και Τόσκας

Εμπρησμοί και Τόσκας

Κάθε νουνεχής άνθρωπος θα πρέπει να αναρωτιέται κατά πόσο υπάρχει πια έστω κι ένας υπουργός ή βουλευτής (ή οπαδός) του Σύριζα με λίγα δράμια λογικής. Ο πλήρης παθολογικός παραλογισμός των κ. Τσίπρα (τέλειες κωλοτούμπες), Φλαμπουράρη (πληρώνει με αέρα), Παππά (παρουσιάζει την απόφαση του ΣτΕ ως δική του νίκη), Πολάκη (κόπι πάστε και πλήρης ικανοποίηση με το άριστο σύστημα περίθαλψης), Μουζάλας και άλλοι (όλα καλά στους καταυλισμούς θαμμένους στο χιόνι) κλπ.

Τελευταία διεκδικεί θώκο ανάμεσα στους πρωτοκλασάτους της παράνοιας και ο κ. Τόσκας, αρμόδιος για την Προστασία του Πολίτη. Και είναι πολύ φυσικό με τέτοιο αξίωμα.

Είναι πασίγνωστο πια πως καθημερινά γίνονται διαρρήξεις και ληστείες στις πόλεις και στα προάστια ενώ συχνα γίνονται και φόνοι. Οι δε μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι καίνε και τα σπάνε στο κέντρο κάθε τόσο (Εξάρχεια, Σύνταγμα, Πατησίων κλπ). Πρόσφατα έκαψαν πάλι λεωφορεία και περίπτερα – όπως είχαν κάνει ατιμωρητί παλαιότερα, αναγκάζοντας τη συγκοινωνία να αλλάξει διαδρομή! Πρόσφατα επαναστάτες, σαν τον κομαντάντε Φιντελ, θαυμαστό ήρωα του κ. Κωλοτούμπα, πυροβόλησαν και τραυμάτησαν αστυνομικο-φρουρό έξω από τα γραφεία του Πασόκ. Και συνεχίζουν.

Κανείς δεν έχει συλληφθεί – εκτός της τρομοκράτισσας Ρούπα από την αντιτρομοκρατική.

Ο Τόσκας θριαμβολόγησε ότι η Αριστερά είναι  ασφάλεια ενάντια στη βία και τρομοκρατία. Όσο για τις διάφορες εγκληματικές πράξεις και την κατοχή των Εξαρχείων από μπαχαλάκηδες – αυτά κατά τον Προστάτη μας είναι “μεμονωμένα περιστατικά” ενώ “η γενικότερη ασφάλεια είναι καλύτερη”.

Για του λόγου το αληθές κάνω ένα “κόπι πάστε” από το Βήμα:

Εμπρηστικές επιθέσεις (Βήμα, 18/1/17)

Τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν τη νύχτα σε περιοχές της Αττικής κατά γραφείων φύλαξης και εταιρειών κούριερ καθώς και σε δυο οχήματα.

Οι επιθέσεις έγιναν στο Πικέρμι, το Μαρούσι και την Πεύκη μεταξύ 1:24 και 3:05 τα ξημερώματα.

Στο Πικέρμι (1:24, λεωφόρος Μαραθώνος) οι δράστες επιχείρησαν να πυρπολήσουν τα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών, στο Μαρούσι (2:23, λεωφόρος Κηφισίας) τα γραφεία εταιρείας φύλαξης και στην Πεύκη (3:05, οδός Νικολάου Πλαστήρα) δύο αυτοκίνητα, το ένα από τα οποία έφερε πινακίδες διπλωματικού σώματος.

Από τις δυο επιθέσεις προκλήθηκαν ζημιές στις εισόδους των γραφείων ενώ τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Φαντασθείτε τι θα καιγόταν, αν η ασφάλεια δεν ήταν “καλύτερη”!

Κατά τα άλλα, κάνει διάλογο, λέει, με τις “συλλογικότητες” για την αποτροπή της βίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *