Ε1231: Ανασχηματισμός κοροϊδία

Ε1231: Ανασχηματισμός κοροϊδία

- in Επικαιρότητα
0

Ο Τσιπρισμός είναι σαν τον κορωνοϊό. Έχει μολύνει και θα μολύνει τους πάντες (και πάσες). Ο Μητσοτάκης δυστυχώς δεν μπορεί να τον αποφύγει. Κόλλησε. Έχει κι αυτός το «τσ» στο όνομά του. Και παρά τις άλλες αξιόλογες ιδιότητές του, πάσχει.

Σαρωτικός ανασχηματισμός; Όχι! Μόνο εργαλείο επικοινωνιακής πολιτικής.

Δεν έγινε κανένας ανασχηματισμός. Απομακρύνθηκε ένας ικανότατος υπουργός, ο Χρυσοχοΐδης, και ο υφυπουργός Χαρδαλιάς, ως αποδιοπομπαίοι τράγοι. Ένας άλλος που επρόκειτο να αναλάβει υπουργείο, ο Αποστολάκης, πρώην του Σύριζα, απέρριψε τελικά την πρόσκληση , αφού όμως έγινε η σχετική ανακοίνωση.

Δηλαδή φιάσκο. Και καλά να πάθει ο Μητσοτάκης, προδότης του εαυτού του στην ατολμία και φθηνή ψηφοθηρία του.

Και υπουργοποιεί τον Πλεύρη, πρώην ακροδεξιό, αντισημίτη! Έτσι ψηφοψαρεύει και αριστερά (Αποστολάκης) και δεξιά!

Δεν υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, κοτζάμ πρωθυπουργός «επιτελικού κράτους»;

Οι πυρκαγιές έσβησαν, το τσουνάμι των πυρκαγιών τελείωσε. Σε τι έφταιξαν οι Χρυσοχοΐδης και Χαρδαλιάς; Πρέπει για κάθε θεομηνία να υπάρχει παραίτηση; Τότε γιατί δεν παραιτείται ο ίδιος;

Είναι και η θεομηνία της πανδημίας. Είναι και η επιθετικότητα της Τουρκίας. Είναι και η αύξηση της εγκληματικότητας. Γιατί δεν παραιτείται ο ίδιος;

Πάρτε για παράδειγμα την πανδημία. Με 300 κρούσματα επιβλήθηκε λοκντάουν. Με 3.000 κρούσματα άνοιξαν όλες οι επιχειρήσεις, αποσύρθηκαν όλα τα μέτρα!

Συνέχεια, 30/8/20 δίχως εμβόλια τότε: 157 κρούσματα, 35 διασωληνωμένοι, 2 θάνατοι. 30/8/21 με εμβόλιο: 2.343 κρούσματα, 338 διασωληνωμένοι, 19 θάνατοι. Μία υγιέστατη αύξηση.

Σε όλους τους τομείς του Δημοσίου, εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει πειθαρχία, εξυπηρέτηση του λαού και εθνικού ή κοινωνικού συμφέροντος, οι ανεμβολίαστοι κυμαίνονται από 35% ως 45% και κάπου ως 55%.

Και ο πρωθυπουργός ασχολείται με αποδιοπομπαίους τράγους. Και η υπουργός Παιδείας με τον αριθμό εισακτέων και όχι με την ποιότητα των μαθημάτων και ιδίως αυτών που θα παράγουν καλύτερους πολίτες, καλύτερους πρωθυπουργούς και καλύτερους υπουργούς!

Ο Τσιπρισμός ασυναρτησίας και παραλογισμού είναι ευρύτατα εξαπλωμένος στο Έθνος των Ελλήνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *