Ε1127: Κύκλος κλάματος

Ε1127: Κύκλος κλάματος

Εδώ και πολλά χρόνια ο κύκλος επαναλαμβάνεται μηχανικά στην περιοχή Ισραηλινών και Παλαιστίνιων Αράβων. Τα στάδια είναι γνωστά και προβλέψιμα.

1. Η Χαμάς στη Γάζα αυξάνει τις ρουκέτες, τους πυραύλους, τα πολεμοφόδια της με τη βοήθεια του Κατάρ και του Ιράν που εξοπλίζουν τις ισλαμικές οργανώσεις στη Μέση Ανατολή.

2. Η Χαμάς στη Γάζα, ακολουθώντας την γραμμή “Ισλαμική Παλαιστίνη από τον Ιορδάνη ως τη Μεσόγειο– κανείς Ισραηλινός στην Παλαιστίνη”, βομβαρδίζει με ρουκέτες, ή ό,τι άλλο το Ισραήλ από τη Γάζα (εκατοντάδες ρουκέτες κάθε φορά) στοχεύοντας τις πόλεις αναγκάζοντας τους Ισραηλινούς πολίτες να τρέχουν στα καταφύγια και να ανταποδώσουν τα πυρά οι ένοπλες δυνάμεις.

3. Οι εκτοξευτήρες είναι τοποθετημένοι σε κατοικημένες περιοχές της Γάζας, σε τζαμιά, νοσοκομεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς. Τα αποθέματα ρουκετών κλπ είναι φυλαγμένα σε τέτοια μέρη.

4. Η IDF (Israel Defence Force) τηλεφωνεί και ρίχνει φυλλάδια στα μέρη που πρόκειται άμεσα να πλήξει προειδοποιώντας τους αμάχους να απομακρυνθούν γρήγορα.

5. Η Χαμάς διατάζει τους αμάχους να μείνουν εκεί και απειλεί με τιμωρία, ως και θάνατο. Λίγοι μόνο φεύγουν.

6. Η IDF πλήττει με δικούς της πυραύλους εδάφους, ελικόπτερα ή αεροσκάφη σκοτώνοντας μαχητές της Χαμάς μα, δυστυχώς, και αμάχους, συχνά και παιδιά: όλοι “μάρτυρες” στον ιερό αγώνα.

7. Η Χαμάς και το Ασοσιέτεντ Πρες που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο, παρουσιάζουν στα μίντια φωτογραφίες των πεθαμένων “μαρτύρων”, αθώων θυμάτων της κτηνωδίας των Ισραηλινών και οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου: “Ισραηλινοί δολοφόνοι γυναικόπαιδων”.

8. Τέτοια είδηση συνδέεται στο μυαλό των Δυτικών με την παμπάλαια ιδέα πως οι Εβραίοι θυσιάζουν χριστιανόπουλα και χρησιμοποιούν το αίμα τους για τις τελετές τους. Οι αναρχοαριστεροί παίζουν το βιολί με το τροπάρι του ιμπεριαλισμού ΗΠΑ–Ισραήλ. Οι ρουκέτες της Χαμάς κατά Ισραηλινών αμάχων δεν αναφέρονται.

9. Η IDF (και συνηθέστερα Σιδερένιος Θόλος) αναχαιτίζει περίπου 90% των εισερχόμενων πυραύλων/ρουκετών με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ λίγοι θάνατοι πολιτών. Η Χαμάς και οι συνοδοιπόροι συγκρίνουν τους πολλούς θανάτους Παλαιστινίων και τους λίγους των Ισραηλινών και κατηγορούν το Ισραήλ για “γενοκτονία”! Στη φωτογραφία από τα δεξιά εκτοξεύονται οι ρουκέτες από τη Γάζα και αριστερά λειτουργεί ο Σιδερένιος Θόλος που τις αναχαιτίζει

10. Ο ΟΗΕ έχει μια πλειοψηφία Ισλαμικών χωρών (Άραβες, Ιρανοί, Πακιστανοί κλπ) και κομμουνιστικών καθεστώτων και όλοι αυτοί προωθούν καταδικαστικά ψηφίσματα κατά του Ισραήλ. Πολλές ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από Ευρώπη (ή Αραβικά κράτη) διαλαλούν και αυτές καταδικαστικές αποφάσεις.

Έτσι γίνεται τακτικά ως τον επόμενο γύρο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *