Παράνοια

Παράνοια

Απέφυγα, όπως και ο Νικόδημος, να αναφερθώ εκτεταμένα στην κα Ραχήλ Μακρή διότι το θεώρησα πασιφανές πως η γυναίκα πάσχει από παράνοια ή σκέτη άνοια, όπως δείχνουν οι ασυναρτησίες που εκστομίζει συχνότατα και οι ανεξέλεγκτες συσπάσεις της.

Στην παρέμβαση της στην αρμόδια επιτροπή για το δεύτερο νομοσχέδιο (22/7) προειδοποίησε «ότι τα σπίτια [των Ελλήνων] θα περνάνε σε ξένα funds και οι καταθέσεις τους θα γίνουν έρμαια των τραπεζιτών.».

Είναι η ίδια κυρία που ήθελε να αρχίσουμε να τυπώνουμε χρήματα στο Νομισματοκοπείο κι έτσι να ξεπληρώσουμε το χρέος μας!

Η άγνοιά της ξεπερνά κάθε φαντασία.

Προφανώς αυτή και οι σύντροφοι της (με πρώτη και καλύτερη την Κα. Ζωή) δεν έχουν ακούσει για τις Βαλτικές χώρες, τη Σλοβακία και πρόσφατα την Ιρλανδία , την Πορτογαλία και την Κύπρο που επίσης πέρασαν το μαρτύριο του Μνημονίου και τώρα περνάνε πολύ καλύτερα από την καταστροφή που έφεραν στη χώρα μας οι συριζικές πολιτικές που ασπάζεται με ψυχοπάθεια.

Πώς, λοιπόν, αυτό το «μάτσο οικονομικών δολοφόνων», δηλ. Ευρωπαίων, δεν μάζεψαν τα σπίτια και τις περιουσίες όλων αυτών των λαών, αλλά ζουν όλοι μαζί σχετικά εναρμονισμένοι μέσα στην Ευρωζώνη;

Μετά είναι όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι θρησκόληπτοι κομουνιστές που απηχώντας τις αρλούμπες του Λαφαζάνη, Λεουτσάκου και άλλων πρωτοκλασάτων μας λένε πως «υπάρχουν εναλλακτικοί δρόμοι και άλλες εναλλακτικές λύσεις ».

Κανείς τους όμως δεν προσδιορίζει ποιες είναι οι άλλες λύσεις.

Μόνο ο πρώην καθηγητής Λαπαβίτσας έδωσε κάποια στοιχεία. Αν μάλιστα λάβουμε υπ’ όψη μας τα σχέδια και τις πραγματικότητες της δράσης Βαρουφάκη καθώς και τα γεγονότα στην παλιά Σοβιετική αυτοκρατορία, μπορούμε να εικονίσουμε δελτία για βενζίνη, κρέας, ψωμί κλπ., απουσία φαρμάκων, κλειστές τράπεζες, ουρές για κάθε δημόσια υπηρεσία, λογοκρισία και κατάργηση ταξιδιών στο εξωτερικό. Πρώτα όμως θα υπάρξει κάθετη μείωση μισθών και συντάξεων.

Δεν είμαι ο μόνος που νομίζει πως όλοι αυτοί και αυτές έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Για την ακρίβεια, νοητικά.

Η ανεπάρκεια νόησης που τους χαρακτηρίζει αντανακλά, βέβαια, μια γενικότερη κατάσταση στο μοναδικό λαό μας.

Η παιδεία πρώτη χρειάζεται ριζική μεταρρύθμιση και την επαναφορά του βούρδουλα ή χάρακα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *