E1050: To 30%!

E1050: To 30%!

Το 30% είναι οι αναρχοαριστεροί τσιπριστές. Συμπεριλαμβάνει και τους Συριζαίους και τους Κουκουέδες και τους Μπαρουφάκηδες. Μπορεί να ανέβει και στο 35% των ψηφοφόρων ή των θιασωτών των δημοσκοπήσεων.

Είναι το μεγάλο βαρίδι που κρατά την Ελλάδα στην επαρχιώτικη οπισθοδρόμηση εδώ κι έναν αιώνα τώρα. Είναι βασιλικοί, δημοκρατικοί, σοσιαλιστές, συντηρητικοί, φιλελεύθεροι – με απατεωνία, ασυναρτησία και παράνοια στη γενική νοοτροπία τους. Και φασαριόζικο φανατισμό. Όσο υπάρχουν, η Ελλάδα δεν θα αναπτυχθεί, το Έθνος δεν θα ανθήσει, η κοινωνία δεν θα βελτιωθεί. Απεναντίας θα κάνουν ό,τι μπορούν να επικρατεί οπισθοδρόμηση, μαγκιά, βαρβαρότητα, ανευθυνότητα.

Είναι αυτό που στις δημοσκοπήσεις του Φεβρουαρίου και στις αρχές Μαρτίου ήθελε την κυβέρνηση να υποχωρήσει στο θέμα Κουφοντίνα και να ενδώσει στον εκβιασμό αυτού του κατά συρροή δολοφόνου καταδικασμένου σε ισόβια. Διότι το μεγαλύτερο ποσοστό τους συνίσταται σε τρομοκράτες και αποβράσματα της ίδιας παρανοϊκής νοοτροπίας – του τσιπρο-κουφοντινισμού.

Στο ίδιο ποσοστό 30 ή 35% ανήκουν οι αγωνιστές όλοι σαν τον κ. Δρίτσα και Τσακαλώτο (κι άλλους) που είναι της αντίληψης πως αφού τα καθάρματα της 17 Νοέμβρη σκότωσαν 27 Έλληνες πολίτες δεξιάς παράταξης (εκτός από έναν), δεν τρομοκράτησαν κανέναν! Ανήκουν και αξιοσέβαστοι πρώην πρόεδροι της Βουλής σαν τον κ. Βούτση του οποίου ο γιός έκανε ληστείες όντας στα 35 του “ημιπιτσιρικάς” (και πρέπει να τον ανεχθούμε)!

Εδώ φυσικά ανήκουν και οι άλλοι μεγάλοι αγωνιστές του συνδικαλισμού (στην Εκπαίδευση, στα ταξί, στους δικαστικούς κλπ.). Ξεχωρίζουν φυσικά οι λαλίστατοι κοκορόμυαλοι της ΟΛΜΕ (= Μέση Εκπαίδευση).

Άκουα τον κ. Τσούχλο να συνομιλεί με τον κ. Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ για λίγο και ξεχείλισα από τόσο θαυμασμό για την (παρα-)λογική του που έκλεισα το ραδιόφωνο και προσευχήθηκα.

Βεβαίως, έλεγε με ευχέρεια ρομποτική, θέλουν αξιολόγηση. Αλλά θα την κάνουν οι ίδιοι, μεταξύ τους και, φυσικά, δεν θα δίνεται στη δημοσιότητα. (Κατ’ επέκταση, δολοφόνοι σαν τον Κουφοντίνα, ας πούμε, βεβαίως να δικάζονται, μα από άλλους δολοφόνους και τρομολάγνους του ίδιου επιπέδου!) Διότι αν μαθευτεί πως οι καθηγητές σε ένα γυμνάσιο ή λύκειο δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, κανένας δεν θα θέλει να πηγαίνει εκεί! Ούτε που περνά από το μυαλό του ευρυμαθούς κ. Τσούχλου πως ίσως οι καθηγητές θα έπρεπε να κάνουν επιμόρφωση σε crash-courses.

Το πρόβλημα στην Παιδεία, κατά τον κ. Τσούχλο, δεν είναι η αξιολόγηση. Χρειάζονται προσλήψεις (κάπου 50.000 ή παράκουσα;). Δηλαδή να αυξηθούν όλοι αυτοί που δεν κάνουν καλή δουλειά μα να πληρώνονται (και να ψηφίζουν Τσούχλους στο προεδρείο!). Χρειάζονται μελέτες με αναλύσεις κοινωνιολογικές, οικονομικές, πολιτικές. Γιατί όχι και βιολογικές, ιστορικές και ψυχολογικές…. Υποθέτω θα τις κάνουν οι ίδιοι λούμπεν λεβέντες!

Είναι η μόνη μεταρρύθμιση που ξέρει και δημοσιοποιεί σε κάθε ευκαιρία ο κ. Τσίπρας: «προσλήψεις».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *