20. Διεθνή: Πικρός Χειμώνας

20. Διεθνή: Πικρός Χειμώνας

- in Διεθνή
0

Όχι, αφού το άρθρο ανήκει στη Διεθνή Επικαιρότητα, δεν έχει να κάνει με τον, δικό μας χειμώνα.

Bitter Winter είναι ένα ιστολόγιο πικρό και ξινό κατά της Κίνας! Κανένα από τα άρθρα του για τη χώρα του Σοσιαλισμού με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν έχει κάτι θετικό, έστω και ασήμαντο, έστω και για ένα όμορφο φυσικό τοπίο. Μοιάζει να είναι μια ακόμα ιστοσελίδα με προπαγάνδα εχθρική προς την Κίνα.

Έχει για βάση του δηλωμένη την Ιταλία, μα μπορεί κάλλιστα να χρηματοδοτείται από οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Ξεκίνησε τον Μάιο 2018 όταν ξεκίνησε ο εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας με αρχιστράτηγο τον πρόεδρο Τραμπ.

Γράφουν για την καταπίεση των Ουίγκουρ, των Θιβετιανών και των Μογγόλων. Όλοι καταναγκάζονται δήθεν να εγκαταλείψουν τη δική τους παράδοση, κουλτούρα και γλώσσα και να γίνουν Χαν Κινέζοι! Γράφουν για την καταπίεση των φιλελεύθερων στο Χονγκ Κόνγκ! Γράφουν για την παγίδευση χωρών και λαών που δέχονται βοήθεια από την Κίνα και μετά γίνονται υποχείριά της! Κλπ. κλπ.

Έγραψαν άρθρα επίσης πως το 2018 η οικονομία της Κίνας θα βουτούσε προς τα χαμηλά. Όταν δεν έγινε, παρουσιάστηκαν άρθρα που προέβλεπαν ύφεση το 2019! Μετά, το 2020! (Τώρα βέβαια, μετά την πανδημία κάποια ύφεση θα υπάρξει, μα όπως έδειξα σε άλλα άρθρα είναι πολύ μικρή και πολύ καλύτερη από τις ΗΠΑ, Ιαπωνία, Γερμανία κλπ. – όλες αρνητικές).

Τελευταία το ρίξανε στην καταστροφή της παραδοσιακής κουλτούρας της ίδιας της Κίνας.

Καταστρέφουν, οι Κινέζοι, μας πληροφορεί ο “Πικρός Χειμώνας”, αρχαία μεγάλα αγάλματα του Βούδα. Παρουσίασαν ένα βίντεο στο οποίο ανατινάζεται ένα γιγάντιο άγαλμα του Βούδα.

Μα δεν δίνονται ακριβείς λεπτομέρειες πού και πότε στην Κίνα έγινε αυτό. Θα μπορούσε κάλλιστα το τοπίο να είναι στο Αφγανιστάν!

Παραδόξως δεν υπάρχει καμιά άλλη μαρτυρία για την πράξη. Το ίδιο βίντεο παρουσιάζεται σε άλλες ιστοσελίδες μα όλες αναφέρουν ως πηγή τους τον “Πικρό Χειμώνα”.

Αντίθετα, άλλα βίντεο από την Κίνα δείχνουν ανακαινίσεις και παρουσιάσεις στους πιστούς βουδιστές και στο γενικότερο κοινό, όπως το γιγάντιο άγαλμα (71 μέτρα ύψος) στην περιοχή Leshan (Sichuan).

Η παλαβή προπαγάνδα κατά της Κίνας θα συνεχιστεί, σίγουρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *