1. Διεθνή: Κορωνοϊός στις ΗΠΑ

1. Διεθνή: Κορωνοϊός στις ΗΠΑ

- in Διεθνή
0

Νικόδημος


Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης έγινε, λόγω της διεθνούς θέσης της, το κέντρο ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, πριν καλά-καλά καταλάβει ο κόσμος τι γινόταν. Αλλά σύντομα ο κυβερνήτης Andrew Cuomo, αντί να ακούει τις ασυναρτησίες του κ. Τραμπ, εφάρμοσε προσγειωμένα επιστημονικά μέτρα, βασισμένα σε γνώσεις, εμπειρία και στατιστικές. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα, ικανοποιητικά και πλήρως τεκμηριωμένα.

Η καμπούρα της έξαρσης ίσιωσε τον Ιούνιο κοντά στο μηδέν όπως δείχνει ξεκάθαρα το γράφημα.

Δείτε όμως τι συμβαίνει σε άλλες Πολιτείες, στις αγροτικές περιοχές όπου οι Ρεπουμπλικάνοι λατρεύουν τον ανισόρροπο Τραμπ. Κοιτάξτε το νέο γράφημα για τις Πολιτείες με κυβερνήτες που ακολουθούν τις οδηγίες του Τραμπ:

Σχεδόν παντού, σχεδόν αμείωτη ή αυξανόμενη έξαρση – αλλού λίγη, αλλού πολλή!

– – –

Όλα τα σχόλια των αναγνωστών είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον δεν χρησιμοποιούν προσβλητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης σχόλια στα οποία έχει επιλεγεί η “Υποβολή ως Ανώνυμος/η – Unknown” δεν θα δημοσιεύονται. Μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε ένα σχόλιο είτε με το προφίλ σας στο Google (1η επιλογή), είτε το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο (2η επιλογή: “Όνομα/URL“), συμπληρώνοντας μόνο το πεδίο “Όνομα” (όνομα ή ψευδώνυμο της αρεσκείας σας). Όλα τα σχόλια πριν τη δημοσίευσή τους πρέπει να εγκριθούν από τον Διαχειριστή (comment moderation), γι αυτό πιθανόν να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may also like

618. Φιλοσοφία: Επιβίωση μέσω αυταπάρνησης

Η αφήγηση αυτή από το διαδίκτυο είναι παράξενη