Δ127: Αμετανόητοι Μουσουλμάνοι

Δ127: Αμετανόητοι Μουσουλμάνοι

- in Διεθνή
0

Οι Μωαμεθανοί δύσκολα επιδέχονται κριτική. Αφού το Ιερό Κοράνι περιέχει την Απόλυτη Αλήθεια για τον κόσμο (και ας δανείζεται αδιάντροπα από τις Γραφές των Ιουδαίων και των Χριστιανών και ας έχει ανατριχιαστικές αντιφάσεις κι εκδικητική μανία), δεν μπορεί να επικριθεί και να διορθωθεί. Συνεπώς, και η συμπεριφορά των διάφορων σεχτών του Ισλάμ που σφάγιασαν τόσα εκατομμύρια ανθρώπων κι ερείπωσαν εκατοντάδες πόλεις, δεν επιδέχεται καμιά κριτική και οι σημερινοί εκπρόσωποι της φριχτής αρρωστημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ή των Μογγόλων (από την Κεντρική Ασία και την Ινδία ως την Κεντρική Ευρώπη και τη Ρωσία) ή των Μαυριτανών στη Βόρειο Αφρική και Ιβηρική χερσόνησο, δεν το θεωρούν απαραίτητο να ζητήσουν συγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξαν – λεηλασίες, καταπίεση, βασανιστήρια, εκτελέσεις.

Όχι μόνο δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη, μα με αναίσχυντη αλαζονεία απαιτούν ν’ ανακτήσουν εδάφη που κάποτε είχαν (Ισραήλ, Βαλκάνια, Ελλάδα κι Αιγαίο, Ισπανία κλπ.).

Μα αν δεν παραδεχθούν δημοσίως και διεθνώς πως έχουν εγκληματήσει κατά της ανθρωπότητας για χάρη δήθεν της θρησκείας τους, ενώ αυτό που τους ενδιέφερε ήταν η σφαγή, οι βιασμοί, οι καταστροφές, οι λεηλασίες και η υποδούλωση λαών, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν νοοτροπία και συμπεριφορά. Θα παραμείνουν δυνητικοί άρπαγες, πολεμοχαρείς, δολοφόνοι, όπως είναι πολλοί σύγχρονοι τρομοκράτες, τζιχαντιστές, που σφάζουν χριστιανούς την ώρα που προσεύχονται μέσα στην εκκλησία και βομβαρδίζουν Ισραηλινούς αμάχους!

Βλέπουμε τι κάνουν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν. Δουλεμπόριο παιδιών και κυρίως κοριτσιών και απαγόρευση στα κορίτσια να σπουδάσουν, παρότι αρχικά υποσχέθηκαν πως θα το επέτρεπαν και θα υιοθετούσαν ορισμένους Δυτικούς τρόπους. Να σημειωθεί πως το Πακιστάν (ισλαμική χώρα), παρά τη δήθεν φιλοδυτική πολιτική του, υποστηρίζει τους Ταλιμπάν. Να γυναίκες σε μια κλινική – πάλι καλά που γίνεται και αυτό! Δίπλα βεβήλωση εκκλησίας.

Ας πάρουμε το παράδειγμα της Ινδίας όπου υπάρχουν πολυάριθμες μειονότητες Μωαμεθανών σε πολλές πόλεις. Κι εκεί, παρά το γενικότερο φιλελεύθερο κλίμα, οι Μωαμεθανοί, ακόμα και οι κάπως φιλελεύθεροι, προτιμούν τη θρησκευτική τους Σαρία, τους νόμους τους που καταπιέζουν γυναίκες (τις βλέπεις στους δρόμους κουκουλωμένες από το κεφάλι ως τα πόδια στα μαύρα). Αν αναφέρετε το θέμα των παρελθοντικών καταπιέσεων, κατεδαφίσεων ναών και σφαγών Ινδουιστών ή Τζαϊνιστών, θα αντεπιτεθούν: Μα οι Ινδουιστές οι ίδιοι επέβαλαν τις κάστες και οι βραχμάνοι και οι Ξάτριγιες καταπιέζουν κι εκμεταλλεύονται τις κατώτερες. Και οι Ινδουιστές βιάζουν και σκοτώνουν κορίτσια – όχι μόνο οι Ταλιμπάν. Ούτως ή άλλως οι Ταλιμπάν, οι φανατικοί Ισλαμιστές ISIS κλπ. δεν είναι αληθινοί Μωαμεθανοί!

Δεν θ’ ακούσετε ποτέ κάποιον να παραδέχεται πως, Ναι, έγιναν σοβαρά εγκλήματα στο παρελθόν ακόμα και πρόσφατα. Εγώ τουλάχιστον λυπάμαι!

Μόνο αν ομολογήσεις ανοιχτά τα λάθη του λαού ή της θρησκείας σου θα δείξεις μεταμέλεια και πρόθεση να αλλάξεις νοοτροπία και συμπεριφορά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *