Δ142: Ζελένσκι κατά Κίσινγκερ!

Δ142: Ζελένσκι κατά Κίσινγκερ!

- in Διεθνή
0

Ακόμα και ο Ερντογάν εγκαταλείπει, φαίνεται καθαρά, τον Πούτιν. Φαίνεται πήρε αυτά που ήθελε από τους Αμερικανούς και βλέπει πως ο Πούτιν δεν τραβάει πια. Προμηθεύει την Ουκρανία με αυτοκινούμενα κανόνια, ιδρύει εργοστάσιο Bayraktar drones στην Ουκρανία, δέχεται τη Σουηδία στο ΝΑΤΟ και το τουρκικό ναυτικό επωμίζεται την εξασφάλιση του εμπορίου σιτηρών από Ουκρανία μέσω Μαύρης Θάλασσας!

Και όμως υπάρχουν πολλοί Δυτικοί που όχι μόνο δεν σπεύδουν να ενισχύσουν τους Ουκρανούς μα κάνουν δηλώσεις προσπαθώντας να υπονομεύσουν την ακλόνητη αντίστασή τους κατά των βάρβαρων Ρώσων.

Πρόσφατα ο Κίσινγκερ ξεπρόβαλε από τις ναφθαλίνες, όπου αναπαυόταν κι ενώ ο κόσμος είχε λησμονήσει την ύπαρξή του, για να συμβουλεύσει τον Ζελένσκι να προχωρήσει σε κατευνασμό των Ρώσων με την προσφορά ουκρανικών εδαφών.

Υπάρχουν δυστυχώς πολλά τέτοια τσογλάνια στις ΗΠΑ – δεν είναι μόνο ο Τραμπ. Είναι και καθηγητάδες και στρατιωτικοί, και πολιτικάντηδες και αρθρογράφοι. Τσιπριστές υπάρχουν παντού στην υφήλιο, όχι μόνο στη χώρα μας της τρελής ροδιάς.

Ο Ζελένσκι απάντησε με βίντεο:

«Φαίνεται πως το ημερολόγιο του κ. Κίσινγκερ δεν είναι 2022 μα 1938. Όταν μιλούσε στο Davos [το Economic Forum], μιλούσε στο Μόναχο του 1938».

Πρόσθεσε πως τότε ο Κίσινγκερ ήταν 15 χρονών και η οικογένειά του διέφυγε από τη Γερμανία των Ναζί ενώ άλλοι χρησιμοποιούσαν τον κατευνασμό. «Κανείς δεν άκουσε από [τον κ. Κίσινγκερ] πως ήταν αναγκαίο τότε να προσαρμοστούν στο Ναζιστικό καθεστώς αντί να δραπετεύουν στο εξωτερικό ή να τους πολεμήσουν».

Με γεροντική άνοια πια ο Κίσινγκερ δεν αντιλαμβάνεται πως ο Πούτιν θα κατευναστεί μόνο αν του χαρίσουν ολόκληρη την Ουκρανία και μετά τις Βαλτικές χώρες και μετά…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *