Ε1492: Πούτιν και 9 Μαΐου!

Ε1492: Πούτιν και 9 Μαΐου!

Ημέρα Νίκης και Ψεύδους κατά την αγία ρωσική παράδοση. Ψεύδος πρώτον: δεν είναι, βλέπετε, η τρίχρωμη σημαία της Ρωσίας, μα η κόκκινη (του κομμουνιστικού φασισμού). Ψεύδος δεύτερον: στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Σοβιετικοί, σύμφωνα με την ομολογία του Στάλιν (Απομνημονεύματα του Χρουστσόφ) και του Ζούκοφ (Απομνημονεύματα) κόντεψαν να εξοντωθούν από τους Χιτλερικούς, παρά την καθυστέρηση του χειμώνα του 1941-42, τελικά σώθηκαν από τους Βρετανούς (Ιούνιος-Ιανουάριος 1941-42) και τους Αμερικανούς (Φεβ. 1942 κι έπειτα) χάρη στη γενναιόδωρη βοήθειά τους. Μα επειδή με γενναιοδωρία (και ηλιθιότητα) οι Αμερικανοί (και άλλοι Σύμμαχοι) άφησαν τους Σοβιετικούς (με τους Ουκρανούς να μάχονται τους Χιτλερικούς πολύ πιο ηρωικά από τους Ρώσους) να καταλάβουν το Βερολίνο και μετά να σκλαβώσουν τη μισή Ευρώπη από την Βαλτική ως τη Βουλγαρία, οι Σοβιετικοί παλιά και τώρα οι Ρώσοι καπηλεύονται τη “νίκη κατά των φασιστών”!

Πολλοί, αν όχι όλοι σχεδόν οι αναλυτές περίμεναν επιδείξεις απειλητικών πυρηνικών όπλων (πυραύλους μέσου και μακρού βεληνεκούς) και πυρηνικού λόγου από τον Πούτιν για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και για όλεθρο. Διότι κατά βάθος είναι δειλοί, φοβιτσιάρηδες. Περίμεναν ακόμα πως ο Πούτιν θα άνοιγε τα χαρτιά του, ή μάλλον τα λόγια του, και θα έδειχνε καθαρά τις προθέσεις του.

Δεν έμαθαν τίποτα από τη συμπεριφορά του Πούτιν στα 20 έτη της ξεγελαστικής, αγύρτικης ηγεσίας του και κυρίως τον Φεβρουάριο 2022! Δηλαδή πως ο Πούτιν είναι ένας τιποτένιος απατεώνας.

Έτσι ξεφούρνισε πάλι τα περί Δυτικής (και φυσικά Νατοϊκής και αμερικανικής) διείσδυσης στην Ευρώπη για να πολιορκήσουν την αγνή, άμωμη αγία Ρωσία και περί Ναζισμού στην Εβραιοκρατούμενη Ουκρανία! Δηλαδή τα αναμασημένα συνηθισμένα ψεύδη της άχαρης πουτινικής προπαγάνδας με την οποία τρέφει τις εύπιστες μάζες.

Μα η παράσταση γενικά ήταν φέτος φτωχή: μόνο στρατιώτες παρέλασαν και λιγοστά άρματα μάχης (τα περισσότερα είναι στις φάρμες των Ουκρανών τώρα). Ο κόσμος επίσης κρατήθηκε μακριά από τους Ζ-αστυνομικούς!

Οι Ρώσοι έχουν τη Μαριούπολη και, γενικά, τη νοτιοανατολική Ουκρανία υπό έλεγχο – για την ώρα. Και, βέβαια, έχουν, εντελώς άγνωστες στον κοσμάκη, τρομακτικές απώλειες σε στρατιώτες (και αξιωματικούς), πάνω από 1000 τανκς 200 αεροπλάνα κι ελικόπτερα, 3 τουλάχιστον πολεμικά πλοία και 7-8 μικρότερα σκάφη, μπόλικες πυροβολαρχίες και μερικές αποθήκες πυρομαχικών. Μα αυτά δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν στο ευρύτερο ρωσικό κοινό.

Στις παρελάσεις Νίκης ακυρώθηκαν οι αεροπορικές επιδείξεις διότι, όπως δήλωσε ο Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, φυσούσαν δυνατοί άνεμοι. Μπορεί αυτό να είχε κάποιο ψήγμα αλήθειας, αν και ο καιρός στη Μόσχα ήταν αίθριος. Μα το κόστος της πτήσης επίσης τόσων αεροσκαφών σε τόσα μέρη θα ήταν μεγάλο (για Μόσχα, Πετρούπολη, Ροστόφ και Μαριούπολη), όση μάταια ευχαρίστηση κι αν έδινε η τριχρωμία των αερίων στην ουρά των μαχητικών. Όσο για παρέλαση στη Μαριούπολη – αυτή θα ήταν μια θλιβερή παράσταση αφού μόνο ερείπια πια υπάρχουν εκεί να θυμίζουν πρότερη εστία ανθρώπινου πολιτισμού.

Έτσι ο Πούτιν και το φρικτό επιτελείο του θα συνεχίσουν όπως συνέχισαν ως τώρα, βομβαρδίζοντας πόλεις και χωριά και σκοτώνοντας δεκάδες δύσμοιρους αμάχους κάθε φορά, αφού δεν μπορούν και δεν ξέρουν να κάνουν κάτι καλύτερο!

Και θα διατυμπανίζουν τις αγνές τους προθέσεις και το Κακό που ενσαρκώνει η διαβολική Δύση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *