Ε1454: Αυτοκάθαρση

Ε1454: Αυτοκάθαρση

Ο Πούτιν δήλωσε στη φαντασμαγορική σύναξή του στο στάδιο (16/3/22) πως η Ρωσία χρειαζόταν μια αυτοκάθαρση όπου οι μάζες του λαού “θα ξεχώριζαν τους αληθινούς πατριώτες από τα αποβράσματα και τους προδότες” και θα τους “έφτυναν όπως μύγες από τα στόματά τους”!

Σε μερικά σημεία ξεπέρασε ο Πούτιν τον άλλο μεγάλο φασίστα, τον Αδόλφο Χίτλερ (όπως με τις μύγες στο στόμα). Κι εκείνος ήθελε να επιφέρει μεγάλη κάθαρση στην Ευρώπη. Και τα κατάφερε. Καθάρισε τελικά την Ευρώπη από καθάρματα σαν τον εαυτό του και τη Γκεστάπο και τα SS! Ας ελπίσουμε πως και ο Πούτιν θα καταφέρει κάτι αντίστοιχο στην αχανή χώρα του με τον πόλεμο στην Ουκρανία – να φτύσει τους πουτινικούς στην τουαλέτα!

Σαν τον Χίτλερ και τον Στάλιν και κάθε απολυταρχικό ηγέτη ελέω Θεού ή ελέω παλαβού πλήθους, ο Πούτιν θέλει να παραμείνει στην εξουσία ες αεί και στη ζωή όσο επιτρέπει το σύμπαν.

Η βία είναι το σίγουρο, όπως νομίζουν όλοι, μέσο και ο τρόμος. Και στο εσωτερικό της χώρας, ιδίως στις μεγαλουπόλεις, όπου περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποια μόρφωση και γνωρίζουν πόσο κτηνώδες είναι το καθεστώς του, μα και στο εξωτερικό. Στο εσωτερικό οι καταδόσεις δίνουν και παίρνουν, όπως στη σταλινική Σοβιετία: πολίτες που λένε φωναχτά πως δεν θέλουν τον πόλεμο σέρνονται στη φυλακή ή πληρώνουν πρόστιμα και χάνουν τη δουλειά τους. Ως τώρα 8.000 έχουν φυλακιστεί, εκτός από πρόστιμα ή άλλες κακουχίες (υπάρχουν και ξυλοδαρμοί). Στο εξωτερικό, στην Ουκρανία, χιλιάδες άμαχοι έχουν σκοτωθεί (γέροι, γυναίκες, παιδιά) ή ξεσπιτωθεί και αυτή η επιδρομή συνεχίζεται.

Η Ουκρανία, κατά τον Πούτιν, δεν υπάρχει ως χωριστή χώρα. Υπάρχουν Νεοναζί σαν το τάγμα Αζόφ (που είναι ουσιαστικά παλαιο-ναζί!) τους οποίους πρέπει ο Ρωσικός στρατός να εκκαθαρίσει (και ας σκοτωθούν μαζί τους και μερικές χιλιάδες άμαχοι). Οι άλλοι είναι Ρώσοι στην πραγματικότητα, μα δεν το ξέρουν: νομίζουν πως είναι Ουκρανοί. Γι’ αυτό χρησιμοποιεί το πειστικό μέσο της βίας και του τρόμου. Για να τους πείσει.

Όσοι διαφωνούν με τις αυθαίρετες παρανοϊκές πράξεις και θεωρίες του είναι φασίστες, καθάρματα, προδότες. Είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό. Για να δούμε αν θα αρχίζει να βομβαρδίσει και τις δικές του κοινότητες μέσα στη Ρωσία.

Δύο φωτογραφίες από τον βομβαρδισμό στον σιδηροδρομικό σταθμό Κραματόρσκ στην ανατολική Ουκρανία, στο Ντονμπάς (8/4/22): 40 άμαχοι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν από δυο ρουκέτες.

Η μια γράφει πάνω “Για παιδιά”! Τα παιδιά των Ουκρανών που έμειναν πίσω στις οικογένειές τους είναι τέτοια “καθάρματα, προδότες” που χρειάζονταν κάθαρση. Οι Ουκρανικές Υπηρεσίες υπέκλεψαν μάλιστα μήνυμα Ρώσου υψηλόβαθμου αξιωματικού που αφού ρωτήθηκε από τους στρατιώτες του τι να κάνουν με τους αμάχους, είπε ξεκάθαρα – “Αν υπάρχουν άμαχοι πολίτες, καθαρίστε τους όλους”!

Έτσι έκαναν και οι χιτλερικοί τα πρώτα χρόνια του 2ου ΠΠ: “Καθαρίστε τους πάντες”! Ωσότου η Νέμεση αντέστρεψε τη ροή των πραγμάτων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *