Ε1575: “Εθνικός Δημοκρατικός Στρατός” Ρωσίας!

Ε1575: “Εθνικός Δημοκρατικός Στρατός” Ρωσίας!

Από την Κυριακή 21/8/22 άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη για τον ρωσικό Εθνικό Δημοκρατικό Στρατό – μια προφανώς παράνομη οργάνωση που αντιτίθεται στο Κρεμλίνο. Αυτή ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία (με ανατίναξη του αυτοκινήτου) της Daria Dugina, κόρης του ακραίου εθνικιστή χριστιανο-φασίστα Αλεξάντερ Ντούγκιν (ο οποίος επίσης θα επέβαινε στο αυτοκίνητο μα άλλαξε γνώμη κι έτσι γλύτωσε, μα είδε την κόρη του να καίγεται). Μετά η οργάνωση εξέδωσε ένα μανιφέστο:

“Είμαστε Ρώσοι ακτιβιστές, στρατιωτικό προσωπικό και πολιτικοί, μα τώρα παρτιζάνοι και μαχητές του Εθνικού Δημοκρατικού Στρατού. Κηρύσσουμε εκτός νόμου τους πολεμοκάπηλους, κλέφτες και καταπιεστές του λαού της Ρωσίας.

Ανακηρύσσουμε τον πρόεδρο Πούτιν σφετεριστή της εξουσίας κι εγκληματία πολέμου που καταστρατήγησε το Σύνταγμα, εξαπέλυσε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο ενάντια σε Σλάβους κι έστειλε Ρώσους στρατιώτες σε βέβαιο και αχρείαστο θάνατο.

Θα ανατρέψουμε και θα καταστρέψουμε τον Πούτιν! Ανακηρύσσουμε όλους τους Ρώσους αξιωματούχους στο κέντρο και στις επαρχιακές διοικήσεις συνενόχους του σφετεριστή. Θα σκοτώσουμε όλους όσους δεν παραιτηθούν.

Ανακηρύσσουμε όλους τους επιχειρηματίες που κερδοσκοπούν από τη διαφθορά και τις προσωπικές σχέσεις με κρατικούς αξιωματούχους προδότες της Πατρίδας και συνενόχους του σφετεριστή. Θα καταστρέψουμε την περιουσία όλων που δεν μετανοούν και δεν δηλώνουν δημόσια την αντίθεσή τους σε αυτήν την κυβέρνηση και τον πόλεμό της και θα τους σκοτώσουμε.

Ανακηρύσσουμε κάθε υπάλληλο που εργάζεται στις Υπηρεσίες Ασφαλείας συνενόχους του σφετεριστή. Θα τους σκοτώσουμε όλους αν δεν παραδώσουν τα όπλα και δεν παραιτηθούν από τις θέσεις τους.

Ανακηρύσσουμε στρατιωτικό φορτίο κάθε κερδοσκόπο που κερδίζει χρήματα από τον πόλεμο ή βοηθάει στην χρηματοδότησή του· επίσης νόμιμο στόχο τον οποίο εμείς θα καταστρέψουμε.

Καλούμε τους στρατιώτες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων να πάψουν να πυροβολούν τα αδέρφια μας σε άλλες χώρες – Γεωργία, Συρία, Ουκρανία.

Θα προστατεύσουμε όλους όσους ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας!”

Το κείμενο συνεχίζει ενθαρρύνοντας όλους τους Ρώσους πολίτες να προσχωρήσουν στις γραμμές του ΕΔΣ.

Πρόκειται για ένα φλογερό, επαναστατικό κείμενο, αν είναι γνήσιο. Διότι μπορεί να είναι μια παγίδα για να ξεσκεπάσει η FSB αντιφρονούντες, που φαίνονται να πληθαίνουν. Κι έχουν αυτοί πείρα για τέτοια.

Αλλά διάφορες φράσεις όπως “αδελφοκτόνος πόλεμος, σφετεριστής της εξουσίας (= Πούτιν)” κλπ. είναι πολύ αληθινές. Μετά, κάποιοι σκότωσαν την Ντούγκινα, σίγουρα, και βάζουν φωτιές και ανατινάζουν στρατιωτικούς στόχους στην ενδοχώρα, μακριά από τα μέτωπα! Εντελώς απίθανο να είναι οι Ουκρανοί που τα κάνουν αυτά. Αδύνατο για μια γυναίκα με 13άχρονη κόρη, όπως διατείνεται η FSB, να μπορέσει να βάλει εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο του Ντούγκιν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *