Σάντιο Μανέ, ένας Σενεγαλέζος σταρ

Σάντιο Μανέ, ένας Σενεγαλέζος σταρ

Ο Σάντιο Μανέ, είναι ένας Σενεγαλέζος σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος κερδίζει σχεδόν 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Έδωσε ένα χρήσιμο μάθημα στον κόσμο όταν κάποιοι θαυμαστές του έμειναν έκπληκτοι που τον είδαν να κρατά ένα σπασμένο iPhone 11. Η απάντησή του ήταν υπέροχη:

“Γιατί να θέλω δέκα Ferrari, είκοσι ρολόγια με διαμάντια και δύο αεροπλάνα τζετ; Πείνασα, δούλευα στα χωράφια, έπαιζα ξυπόλυτος και δεν πήγα σχολείο. Τώρα μπορώ να βοηθήσω άλλους ανθρώπους. Προτιμώ να χτίζω σχολεία και να δίνω στους φτωχούς τρόφιμα ή ρούχα. Έχω φτιάξει σχολεία, ένα στάδιο, παρέχω ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα για άτομα που βρίσκονται σε ακραία φτώχεια. Επιπλέον, δίνω 70 ευρώ το μήνα σε όλους τους κατοίκους μιας πολύ φτωχής περιοχής της Σενεγάλης για να συνεισφέρω στην οικογενειακή τους οικονομία. Δεν χρειάζεται να επιδεικνύω πολυτελή αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια, ταξίδια, ακόμη και αεροπλάνα. Προτιμώ οι συμπατριώτες μου να λαμβάνουν μέρος από αυτά που μου πρόσφερε η ζωή.”


Ο Σάντιο Μανέ (γεννημένος στις 10 Απριλίου 1992) είναι Σενεγαλέζος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Μπάγερν Μονάχου και την εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και μεταξύ των κορυφαίων Αφρικανών παικτών όλων των εποχών, είναι γνωστός για τις επιθετικές του ενέργειες, την ντρίμπλα και την ταχύτητά του.


Νικόδημος: Ας ενημερωθούν και οι ξιπασμένοι δικοί μας που θέλουν μόνο να βγάζουν λεφτά κι άλλα λεφτά! Αμφιβάλλω όμως αν θα δώσουν την παραμικρή σημασία σε τέτοια συμπεριφορά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *