Ε1587: Ρώσοι αποκρούουν!

Ε1587: Ρώσοι αποκρούουν!

Τις τρεις τελευταίες μέρες του Αυγούστου οι ουκρανικές δυνάμεις έκαναν τη μαζική αντεπίθεση που αναμενόταν στη νότια περιοχή της Χερσώνας. Με μεγάλη άνεση οι Ρώσοι (του Κρεμλίνου) ανακοίνωσαν πως τις απέκρουσαν σε τρεις άξονες στη Χερσώνα και Μικολάγεφ προκαλώντας μεγάλες απώλειες – 560 στρατιώτες, 26 τανκς και 2 αεροσκάφη! Εξουδετέρωσαν επίσης ομάδα σαμποτέρ!

Είμαστε όλοι αρκετά ηλικιωμένοι ώστε να θυμόμαστε τον Αύγουστο 1990, όταν ο Σαντάμ Χουσεΐν ανακοίνωσε πως οι εξαίρετες μονάδες τους απέκρουσαν τους Δυτικούς εισβολείς προκαλώντας τεράστιες απώλειες στους Αμερικάνο-Βρετανούς! Επίσης το 2003 ο Baghdad Bob διαλαλούσε πως το Ιράκ κέρδιζε τους (όντως) παράνομους εισβολείς, ενώ μια καταιγίδα βομβών έπεφτε πίσω του στην Βαγδάτη!

Το Κρεμλίνο διαψεύδεται από τα δικά του τρολ στο Διαδίκτυο και τις συνομιλίες ανώτερων αξιωματούχων και δημοσιογράφων σε διαφορετικά κανάλια που παρουσιάζουν διαφορετικές μεν ειδήσεις μα συμφωνούν στο ότι τα ουκρανικά στρατεύματα έσπασαν τις άμυνες των Ρώσων και απελευθέρωσαν τουλάχιστον 3 κοινότητες μεταξύ 30 και 40 χλμ από τη Χερσώνα. Υπάρχουν και οι φανατικοί, βέβαια, που επαναλαμβάνουν τις ειδήσεις του Κρεμλίνου.

Μια είδηση που διέσπειραν επίσημα χείλη ήταν πως δεν υπήρξε καμιά «εισβολή» και οι Ρώσοι προστατεύουν τους ρωσόφωνους και ρωσόφιλους στο Ντονμπάς ενάντια στον νεοναζί Εβραίο του Κιέβου και τους συνεργάτες του που, ενώ μιλά καλά τα ρωσικά, εντούτοις μισεί τους Ρώσους, όπως οι Ναζί όλοι!

Το Μοσκβά βυθίστηκε λόγω ατυχήματος από κάπνισμα. Οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει εκατοντάδες ντρόουν Μπαϊρακτάρ (περισσότερα από όσα παρήγαγε η Τουρκία) κι εκατοντάδες πυραύλους ΧΙΜΑΡΣ, περισσότερους από όσος έδωσαν οι Αμερικανοί στους Ουκρανούς!

Ας περιμένουμε λίγο ακόμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *