Ε1607: Αλλαγή ρωσικής στάσης

Ε1607: Αλλαγή ρωσικής στάσης

Δεν ξέρω αν αυτή η πρόσφατη αλλαγή στάσης στο Ουκρανικό εκ μέρους πολιτικών και τηλεπαρουσιαστών στη Ρωσία είναι αυθόρμητη ή απηχεί μια νέα γραμμή από το Κρεμλίνο.

Πάντως η γενική διαπίστωση είναι πως οι Ρώσοι αντρείοι παλικαράδες έχουν φερθεί πολύ ανθρωπιστικά στους Ναζί εχθρούς ως τώρα. Αυτό διαφαίνεται από μερικές επιλογές που ακολουθούν.

Η Olga Skabejeva, μια από τις πιο δημοφιλείς και “γλυκομίλητες” είπε: “Φερθήκαμε πολύ ανθρωπιστικά για πολύ καιρό. Τώρα τέλος!”

Όντως αυτό έκαναν για 7 μήνες! Βομβάρδιζαν και λεηλατούσαν….

Και ο Igor Korotsjenko:

“Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μεταξωτά γάντια. Τώρα πρέπει να καταστρέψουμε την Ουκρανία. Πρέπει να δράσουμε γοργά δίχως συμβιβασμούς. Και με αγριότητα. Να φέρουμε σκοτάδι σε όλη την Ουκρανία, σε κάθε περιοχή. Να διώξουμε τους Ουκρανούς ως πρόσφυγες και να λυτρώσουμε τη χώρα!”

O Konstantin Zatulin, ένας πολιτικός, προσθέτει:

“Πρέπει να καταστρέψουμε όλες τις δημοτικές υποδομές – κάτι που έπρεπε να είχαμε κάνει από την αρχή!”

Και ο Bogdan Bezpalko επεξηγεί: “Τώρα δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε δημόσιες από στρατιωτικές υποδομές. Πρέπει να καταστρέψουμε τα πάντα έτσι που οι Ουκρανοί να παγώσουν και να λιμοκτονήσουν”!

Ο γερουσιαστής Morozmi απορεί: “Γιατί υπάρχει ακόμα το Κίεβο; Δεν έχουμε ρουκέτες να το ισοπεδώσουμε; Δεν πρέπει να αρχίσουμε να το βομβαρδίσουμε;”

Και ο μεγάλος της προπαγάνδας Solovyov: “Γιατί δεν στρατολογούμε τους φίλους μας από Κούβα, Βόρειο Κορέα, Ιράν, Συρία και Βενεζουέλα να ανανεώσουμε τις γραμμές μας; Αυτοί μπορούν να πολεμήσουν για μας”!

Ίσως. Και μάλλον αργά. Τα προσπάθησαν όλα και μάλιστα δίχως γάντια.

Δυστυχώς απέτυχαν.

Μα η απανθρωπιά και αθλιότητα αυτού του βάρβαρου έθνους δολοφόνων, κλεπτοκρατών, ναρκομανών και αλκοολικών δεν σταματά εδώ. Προσέξτε τώρα τη νέα δολιότητα κι αισχρότητα.

Πέρασαν νόμο με τον οποίο η Χερσώνα της Ουκρανίας που καταλήφθηκε νωρίς στην εισβολή γίνεται τώρα μέρος της Αγίας Ρωσίας του ποταπού Πούτιν. Θα το κάνουν με ψευτοδημοψήφισμα υπό την απειλή όπλων. Κι έτσι μπορούν νομότυπα πλέον να ισχυρίζονται πως η Δύση μέσω των Ουκρανών που μάχονται με όλη την ψυχή τους να παραμείνουν ελεύθεροι από αυτούς τους αγρίους έχει επιτεθεί κατά της Ρωσίας!

Επιπλέον, έτσι μπορούν τώρα να κάνουν νέα επιστράτευση 300.000 εφέδρων για να πολεμήσουν εναντίον των Δυτικών εισβολέων!

Βλέπετε πως αυτοί οι δήθεν χριστιανοί ορθόδοξοι που είναι στην πραγματικότητα ό,τι χειρότερο έχει εκδηλώσει ο βούρκος της ανθρωπότητας δεν διστάζουν να θυσιάζουν δεκάδες χιλιάδες νέων πολιτών τους, ανεκπαίδευτων στα όπλα, για να μπορεί μια φούχτα τρισάθλιων κι έκφυλων Ολιγαρχών να συνεχίσουν να εξουσιάζουν τη χώρα, να την καταληστεύουν και να ζουν σε αχαλίνωτη χλιδή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *