E1651: Τέλη Οκτωβρίου

E1651: Τέλη Οκτωβρίου

Ξαμολήστε το Κράκεν! – Το θρυλικό τέρας του βυθού στη νεότερη Σκανδιναβική Μυθολογία, ίσως ένα πελώριο καλαμάρι, που κατέστρεφε τον όποιο εχθρό και ήταν ακατανίκητο!

Κάπως έτσι ένιωσαν οι Ρώσοι στο Σβατόνε στην περιφέρεια Luhansk όπου ακόμα προσπαθούν να αμυνθούν κρατώντας τη θέση τους.

Μετά από κακοκαιρία ημερών οι Ουκρανοί προχώρησαν στην αντεπίθεσή τους με νέα ορμή για να ανακαταλάβουν αυτήν την πόλη που ελέγχει τη σιδηροδρομική γραμμή που φέρνει στρατιώτες, όπλα και άλλα εφόδια από τη Ρωσία στο μέτωπο κι ενισχύει τις περιοχές Severodonetsk και Lysychansk που οι Ουκρανοί αναγκάστηκαν να αφήσουν στους Ρώσους πριν 4 μήνες.

Οι Ρώσοι εκεί είναι τώρα τρομοκρατημένοι καθώς οι Ουκρανοί, όπως λέει μια ρωσική αναφορά, μια λεγεώνα ξένων που επονομάζουν “Κράκεν”, διασπούν ακάθεκτοι τις ρωσικές αμυντικές γραμμές.

Οι Ουκρανοί δεν ανακοινώνουν καμιά λεπτομέρεια της προέλασής τους. Μα είναι γνωστό πλέον πως και στους Ρώσους της Χερσώνας,  επικρατεί όμοιος τρόμος. Ρώσοι βετεράνοι στρατιώτες, αξιωματικοί και οικογένειες ολόκληρες εκκενώνονται από την περιοχή καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις δεν μπορούν να αναχαιτιστούν.

Οι Ουκρανοί προελαύνουν: ρωσικά τανκς κατεστραμμένα και αιχμάλωτοι Ρώσοι.

Και βέβαια ούτε ο διορισμός του “χασάπη της Συρίας” Surovikin, γνωστού για τους ανελέητους βομβαρδισμούς και απόλυτης καταστροφής μη-στρατιωτικών στόχων, ως γενικού Διοικητή των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, ούτε οι παραπλανητικές καταγγελίες του Κρεμλίνου για την κατασκευή “βρόμικης” βόμβας από τους Ουκρανούς και χρήση της μέσα στην Ουκρανία πρόκειται να αλλάξουν τη διαβλεπόμενη συνέχεια που είναι η εκδίωξη των Ρώσων!

Να και η έξοδος:

Μα οι Ρώσοι στην ασφάλεια της Μόσχας συνεχίζουν τον χαβά τους. Ο ένας πρωτοκλασάτος της εφημερίδας RT (= Russia Today), o Anton Krasovskyjs σε συνομιλία με τον ρεπόρτερ Sergei Lukjanenko, που πρότεινε οι Ρώσοι στρατιώτες να παίρνουν Βιάγκρα για να βιάζουν κάθε Ουκρανή, είπε “Πρέπει να πνίγουν τα παιδιά και τα μωρά στον ποταμό τους Tysyna. Αυτή πρέπει να είναι η ρωσική μέθοδος για τέτοιους ανθρώπου”! Μετά πρόσθεσε πως οι Ουκρανοί πολίτες θα πρέπει να κλείνονται σε ξύλινες παράγκες και να πυρπολούνται!!!

Η σύντομη Ναζιστική κατοχή της ευρωπαϊκής Ρωσίας 1941-43 φαίνεται πως άφησε πολλά χιτλερικά κατάλοιπα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *