Ε1546: Εθελοντές και μισθοφόροι

Ε1546: Εθελοντές και μισθοφόροι

Όλοι οι Ρώσοι στρατιώτες που πολεμούν στην Ουκρανία σε οποιοδήποτε πόστο είναι μισθοφόροι ή φανατικοί φασίστες σαν τους Ναζί. Εκτός από τους δεύτερους, κανένας δεν μπορεί να συμμορφώνεται από την καρδιά του και να ανέχεται στρατιωτική δράση όπου σκοτώνονται άμαχοι γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι, ισοπεδώνονται νοσοκομεία και σχολεία, βιάζονται γυναίκες και λεηλατούνται σπίτια. Αυτά κάνουν οι Ρώσοι από τον Φεβρουάριο του 2022. Το κράτος τους αναγκάζει ως στρατολογημένους για την αναγκαστική θητεία τους ή τους μισθώνει. Μα πολύ δύσκολα βρίσκει πλέον ακόμα και ξένους μισθοφόρους.

Στην Ουκρανία πολεμούν 7000 γυναίκες ενάντια στους βάρβαρους εισβολείς μαζί με άλλους 700.000 άνδρες. Ναι, έγινε επιστράτευση. Μα πολύ πριν γίνει αυτή, χιλιάδες Ουκρανοί, ακόμα και άσχετοι πολίτες, έσπευσαν να αντισταθούν μέσω του εθνικού στρατού στους Ρώσους βάρβαρους. Και ήρθαν και από το εξωτερικό αφήνοντας δουλειές, οικογένειες και περιουσίες – για να υπερασπίσουν την ανεξαρτησία της χώρας. Σύντομα μάλιστα άρχισαν να καταφθάνουν και ξένοι μη- Ουκρανοί για να πολεμήσουν εθελοντικά με μόνη αμοιβή τη διατροφή τους και πιθανώς μια σφαίρα από ρωσικό όπλο.

Από την πρώτη μέρα που τα ρωσικά τεθωρακισμένα ξεχύθηκαν ξεδιάντροπα στους ουκρανικούς κάμπους, ήταν φανερό σε όλο τον κόσμο, ναι, ακόμα και στα λιγοστά παρανοϊκά κράτη σαν την Βόρειο Κορέα, που υποστηρίζουν τον Πούτιν, πως οι κακοί είναι οι εισβολείς που σφάζουν απρόκλητα και οι καλοί αυτοί που σφάζονται από τους Ναζί φονιάδες.

Ποιος θα πάει εθελοντής με τους κακούς να σφάζει αθώους αμάχους ή μαχητές έστω που όμως μάχονται να προστατέψουν τον εαυτό, την οικογένεια και τα πάτρια εδάφη τους; Μόνο ασύδοτοι φασίστες που αποδέχονται ως ηγέτη έναν παρανοϊκό εβδομηντάχρονο δικτάτορα, ο οποίος ονειρεύεται τσαρικά μεγαλεία και αυτοκρατορική αναβίωση.

Από την επομένη αναρτήθηκαν σε θέσεις αναζήτησης εργασίας για να ελκύσουν ή να παγιδεύσουν εργάτες μετανάστες από το Kyrgyzstan και το Uzbekistan, δυο πρώην “δημοκρατίες” της ΕΣΣΔ. Όσοι δέχονταν πόστα όπως οδηγοί ή συντήρησης καμιονιών και όπλων στην εμπόλεμη ζώνη στην Ουκρανία (που είναι μέρος της Μητέρας Ρωσίας μα έχει Ναζί προδότες επαναστάτες που σφάζουν καλούς Ρώσους) θα παίρνει 50.000 ρούβλια μηνιαίως (=$830) και θα γίνει μόνιμος Ρώσος πολίτης.

Στην πραγματικότητα η επιστράτευση αυτών των ανήξερων και αφελών κεντρο-ασιατών είχε αρχίσει από τον Δεκέμβριο 2021, όταν στις 29, ο Πούτιν υπέγραψε νέο νομοσχέδιο που απλούστευε τις διαδικασίες πολιτογράφησης συμβασιούχων μεταναστών εργαζόμενων στις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας από ένα έτος σε τρεις μήνες. Σύμφωνα με την Valentina Chupik, επικεφαλής της οργάνωσης για τα δικαιώματα μεταναστών Tong Zhakhoni (η οποία απελάθηκε από τη χώρα), όλοι αυτοί οι μετανάστες χρησιμοποιήθηκαν για εμπροσθοφυλακή έτσι που να μη θρηνούν Ρωσίδες μανάδες τα παιδιά τους σε φέρετρα.

Οι Ρώσοι κοιτούν τους ασιάτες μετανάστες με περισσή περιφρόνηση ρατσισμού αποκαλώντας τους churka “γομάρι, κούτσουρο”. Οι θάνατοί τους δεν καταγράφονται πουθενά και κανείς δεν ειδοποιείται! Πολλοί που πολιτογραφήθηκαν απειλήθηκαν πως θα χάσουν τη ρωσική υπηκοότητα και θα απελαθούν αν δεν πάνε να πολεμήσουν για την απελευθέρωση της Ουκρανίας από τους Ναζί. Για αυτούς τους μετανάστες η ρωσική υπηκοότητα είναι θεϊκό δώρο διότι τους επιτρέπει να βρουν δουλειά και να έχουν δωρεάν ιατρική περίθαλψη. Και τα παιδιά τους έχουν δωρεάν εκπαίδευση.

Γύρω στις 8000 ασιατών μεταναστών πολεμούν και σκοτώνονται από τους Ουκρανούς (που δεν θέλουν να απελευθερωθούν) για να έχουν τα παιδιά τους ένα καλύτερο μέλλον στη Ρωσία.

Μαζί με αυτούς πολεμούν Τσετσένοι που πολεμούν ενάντια σε άλλους Τσετσένους που πήγαν εθελοντές στις Ουκρανικές Δυνάμεις – οι οπαδοί του βάρβαρου Kadyrov ενάντια στους οπαδούς του Σεΐχη Monsour.

Και μαζί με όλους αυτούς και τα ανίδεα, άτυχα Ρωσόπουλα πολεμούν και οι έκφυλοι μισθοφόροι, πραγματικοί Ναζί, του ιδιωτικού στρατού Wagner (του Πούτιν) που δέχονται καλύτερο χρηματικό κίνητρο έχοντας δεχθεί στις γραμμές τους βιαστές, παιδόφιλους και σαδιστές κάθε είδους, φτάνει να ενστερνίζονται το σύνθημα: “Εμείς δεν πολεμούμε για ιδεολογία: εμείς απλά αγαπούμε τη βία του πολέμου”. Αλλά, σημειώστε, υπάρχουν και Ουζμπέκοι και άλλοι ασιάτες που πολεμούν ως εθελοντές μαζί με τους Ουκρανούς έχοντας διακρίνει τους καλούς και τους κακούς και αποφασίσει να στηρίξουν τους καλούς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *