Ε1583: Ρώσων λογική (3)

Ε1583: Ρώσων λογική (3)

Λίγες ώρες, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ντάρια Ντουγκίνα, πιθανότατα από τον “Εθνικό Δημοκρατικό Στρατό” Ρωσίας (που στόχευαν μάλλον τον πατέρα Ντούγκιν), ξέσπασαν με δηλώσεις διάφοροι φρενοβλαβείς της αυλής του Πούτιν. Ο αλκοολικός μέγας Μεντβέντεφ (πρώην πρόεδρος) κάλεσε για πλήρη εξολόθρευση των Ουκρανών. Ένας φασίστας συγγραφέας συνοδοιπόρος, ο Ζ. Pritepin, επίσης καλεί με άρθρο του την πλήρη καταστροφή της Ουκρανίας, της κουλτούρας, της γλώσσας και όλων των Τεχνών της. Ο S. Kurienko κάλεσε τους Αμερικανούς να επαναφέρουν τον Ντόναλντ Τραμπ που μόνος φέρθηκε ορθά προς τη Ρωσία. Ο Αλ. Μπόρτνικοφ της FSB αποκάλυψε πως η CIA σχεδιάζει να επιφέρει τη διάλυση των πυρηνικών όπλων της Ρωσίας κι έναν νέο (πυρηνικό) πόλεμο!

Όλοι αυτοί είναι, σαν την οικογένεια Ντούγκιν και τον ίδιο τον Πούτιν, εθνικιστές φασίστες. Και όλοι οι ακροδεξιοί φωνάζουν στον Πούτιν να αρχίσει να σκοτώνει στην Ουκρανία “100.000 για κάθε νεκρό Ρώσο” και τον βομβαρδισμό όλων των πόλεων!

Η σχιζοφρενής λογική αυτών των ανθρώπων που εκφωνούν τα πιο τερατώδη και απίστευτα ψέματα, μα που οι ίδιοι τα πιστεύουν, είναι τρομακτική.

Δικαιολόγησαν αρχικά την εισβολή τους με την κατηγορία πως το ΝΑΤΟ σκόπευε να κυκλώσει τη Ρωσία και τη δήλωση πως η Ουκρανία είναι ούτως ή άλλως μέρος της Ρωσίας (η Μικρή Ρωσία).

Αυτά ήταν ψεύδη, προφάσεις για να υποτάξουν την Ουκρανία και να εκμεταλλευτούν τους πόρους της – σιτηρά, κάρβουνο, μεταλλεύματα, βιομηχανίες και διάφορα καύσιμα – πολλά υποθαλάσσια.

Όλος ο κόσμος γνωρίζει πως κανείς, καμιά Δυτική Δύναμη δεν απείλησε ούτε στο ελάχιστο τη Ρωσία, παρότι βρισκόταν σε πολύ ευάλωτη θέση μετά το 1989 και την κατάρρευση της Σοβιετίας.

Ο Πούτιν ως πρόεδρος πια μετά το 2000 γνώριζε άριστα πως η ΕΕ και η Γερμανία μείωναν συνεχώς τα κονδύλια για την άμυνα. Η μόνη μεγάλη χώρα που τα αύξανε ήταν η Ρωσία.

Να και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό στρατιωτικό προσωπικό = 3 EU exp =

Ιδού το γερμανικό αμυντικό ποσοστό του ΑΕΠ: αυξήθηκε δραματικά το 2022.

Να και η Ευρωπαϊκή Ένωση:

H ΕΕ αποκοιμήθηκε λόγω της ανοησίας της Μέρκελ να πιστέψει το πονηρό παιχνίδι φιλοφρονήσεων του Πούτιν και να βασιστεί στην προμήθειά του. Όλοι ήθελαν να πιστεύουν πως είναι πολύ καλύτερες οι φιλικές κι εμπορικές σχέσεις.

Μα ο Πούτιν είχε κι άλλα σχέδια. Προσέξτε τώρα την κατάσταση αν όντως καταλάμβανε την Ουκρανία: Η Πολωνία θα ήταν εύκολος στόχος!

Γιαυτό δεν πρέπει να επιτραπεί στον Πούτιν να καθυποτάξει την Ουκρανία.!

Ο κουτοπόνηρος θρασύδειλος δικτάτορας της Κλεπτοκρατίας, ήθελε, δικαιολογούσε τον εαυτό του, και την κατάληψη της Ουκρανίας για να προσθέσει ακόμα ένα αμυντικό ανάχωμα (την Ουκρανία) για τυχόν επίθεση Δυτικών από τα νοτιοδυτικά.

Προσέξτε όμως πως η Ρωσία έχει τη μεγαλύτερη κάλυψη ευρωπαϊκού εδάφους με 39%! Η Ουκρανία θα του έδινε αρκετό έδαφος μα τα σύνορα θα αυξάνονταν μόλις κατά 14%. Με κανέναν τρόπο αυτή η αύξηση δεν θα εμπόδιζε τους πυραύλους του ΝΑΤΟ από τη Γερμανία, τις Βαλτικές χώρες ή τη Ρουμανία να πλήξουν καταστροφικά τη Μόσχα.

Ο ίδιος το ξέρει πολύ καλύτερα από το ΝΑΤΟ πως υπάρχει, σε τυχόν κρίση επίθεσης, εναλλακτική πρωτεύουσα πιο ανατολικά: η Samara ή Kuyigshev. Δεν έχει πραγματική ανάγκη πρόσθετων εδαφών για αμυντικό ανάχωμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *