Ε1765: Τέλος Ιουλίου, Ουκρανία

Ε1765: Τέλος Ιουλίου, Ουκρανία

Η αντεπίθεση που ξεκίνησε πριν από δυο μήνες τουλάχιστον, προχωράει πιο αργά από ό,τι όλοι περίμεναν διότι οι βάρβαροι επιδρομείς έχουν μεταφέρει πρόσθετες δυνάμεις σε όλα τα μέτωπα (ιδίως Μπαχμούτ) κι έχουν οχυρωθεί πολύ καλά. Μα, άσχετα με τα γραφόμενα στις ελληνικές εφημερίδες, οι Ουκρανοί προελαύνουν παντού – όπως δείχνει η ανακατάληψη του χωριού Σταραμαγιόρσκε (νοτιοανατολικά). Μα εκτός από την περιοχή Ζαπορίζια οι Ουκρανοί ανακαταλαμβάνουν σταδιακά και το Μπαχμούτ. 100 ή 500 μέτρα κάθε μέρα…

Οι Ρώσοι παντού δείχνουν να χάνουν τη θέλησή τους να πολεμήσουν και υποχωρούν πολύ πιο εύκολα, παρά τη σθεναρή και βρόμικη αντίσταση που προβάλλουν με κάθε τρόπο – κυρίως καίγοντας κτήρια καθώς το βάζουν στα πόδια (φωτό).

Μα και στην Κριμαία οι Ρώσοι ανησυχούν εντονότερα με τους συνεχείς βομβαρδισμούς της μεγάλης γέφυρας και πολλών αποθηκών πολεμοφοδίων.

Στη Μόσχα επίσης άρχισαν να φοβούνται καθώς οι πολυτελείς κατοικίες στα αριστοκρατικά προάστια δέχονται απανωτές επιθέσεις από ντρόουν, όπως και το κέντρο της πόλης. Οι ευκατάστατοι αυλικοί του Πούτιν, αξιωματούχοι στα υπουργεία και προπαγανδιστές στα ΜΜΕ όπως η Ζαχάροβα, οι Σολόβιεφ, η Σιμονιάν κλπ., αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο. Τα ουκρανικά ντρόουν εύκολα φτάνουν στις κατοικίες και στα γραφεία τους.

Το δε Radar Online διαδίδει πως και η ρωσική Μαφία έχει εξοργιστεί με την “ειδική επιχείρηση” στην Ουκρανία και οι αρχηγοί συζητούν μεταξύ τους την εξόντωση του Πούτιν. Ήδη δοκίμασαν δυο φορές να τον δολοφονήσουν μα αστόχησαν!

Οι Βρετανοί προμηθεύουν τώρα τους Ουκρανούς με τους ελαφρείς πυραύλους starstreak της εταιρείας Thales, εργοστάσιο στο Μπέλφαστ, στη Βόρειο Ιρλανδία.

Είναι ταχύτεροι του αμερικανικού sting και, φυσικά ελαφρότεροι του patriot.

Τρέχουν με ταχύτητα τρεις φορές εκείνη του ήχου.

Δεν δέχονται παρεμβολές, δύσκολα παρεμποδίζονται ή εκτροχιάζονται από τον στόχο και σχεδόν ποτέ δεν αστοχούν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *