E1426: Το Ζ σύμβολο σαν τη χιτλερική σβάστικα

E1426: Το Ζ σύμβολο σαν τη χιτλερική σβάστικα

Ακόμα μια ομοιότητα με το Χιτλερικό καθεστώς: όπως οι Ναζί χρησιμοποίησαν τη σβάστικα έτσι τώρα ο Πούτιν χρησιμοποιεί το σύμβολο Ζ! 

Στην κύρια φωτο (πάνω) το κτήριο της Φιλαρμονικής του Bryansk oblast (=Επαρχία). Το γράμμα ζ δεν υπάρχει στο Ρωσικό (Κυριλικό) αλφάβητο, μα θα εισαχθεί με μια επικείμενη μεταρρύθμιση. Για την ώρα χρησιμοποιείται με την έννοια «για/προς». Στη ρωσική σημαία λέει «Για τον Πούτιν». 

Πάνω αριστερά λέει «Για ειρήνη za mir, για αλήθεια za pravda»! Είναι τώρα ένα εθνικό σύμβολο που, υποτίθεται, θα ξεσηκώσει φρέσκια λαϊκή υποστήριξη για την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» που είναι η εισβολή στην Ουκρανία. 

Και έχει την πρακτική σημασία της σβάστικα καθώς χρησιμοποιείται πολύ ευρύτερα όπως η σβάστικα στη Χιτλερική Γερμανία. Κάτω δεξιά, παιδιά στο σχολικό διάλειμμα!

Μα και στην πόλη δίνονται διάφορες ευκαιρίες για το νέο ένδοξο σύμβολο!

Δεν υπάρχει καμιά αντικειμενική αντιστοιχία στην πραγματικότητα του κόσμου. Με το έτσι θέλω και την τυφλή ευπιστία του κοσμάκη γεννήθηκε αυτό το ανόητο σύμβολο!

Παράξενη είναι η τυφλότητα των αναρχοαριστερών στην Ελλάδα που δεν θέλουν να καταλάβουν πως οι Νέο-Ναζί είναι, όχι στην Ουκρανία, μα στη Ρωσία! Το ίδιο ισχύει για τις χώρες (Συρία, Ινδία, Κίνα κλπ.) που δεν καταδικάζουν τη Ρωσική Εισβολή και αφήνονται στα ψέματα του Πουτινισμού πως δήθεν μάχεται Νέο-Ναζί στην Ουκρανία. Να οι Ρώσοι Νέο-κομμουνιστές, Νέο-Ναζί και κρυπτο-Νέο-Ναζί (Λύκοι της Νύχτας) με τον ηγέτη τους!

Η εθελοτυφλία λόγω ποταπών συμφερόντων είναι συγκλονιστική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *