E1429: Οι Ουκρανοί συνεχίζουν

E1429: Οι Ουκρανοί συνεχίζουν

Το απίστευτα γελοίο της ρωσικής θεώρησης: “μου επιτίθενται!”

Τα έχουμε ξαναγράψει.

Τρεις είναι οι λόγοι που οι Ουκρανοί συνεχίζουν να πολεμούν παρά την υπεροπλία και αριθμητική υπεροχή των Ρώσων εισβολέων. Τo ανυποχώρητο μαχητικό πνεύμα τους που έχουμε σημειώσει επαναληπτικά, η Νατοϊκή βοήθεια και η ρωσική ανικανότητα.

Όταν κοριτσόπουλα γύρω στα 18-25 κατατάχθηκαν στον στρατό κατά εκατοντάδες ενώ μπορούσαν να φύγουν μακριά, καταλαβαίνεις πως έχεις ένα νέο Έθνος που θέλει να ζήσει και να γράψει ιστορία. Οι Ουκρανοί δεν θέλουν πια να λέγονται από τους Ρώσους Malorossiya “Μικρή Ρωσία”, όπως γινόταν εδώ και δυο αιώνες.

Ο Δεύτερος λόγος είναι πως οι Ένοπλες Δυνάμεις τους από το 2014 είχαν δεχτεί βοήθεια από Νατοϊκούς ινστρούχτορες (ένας κομμουνιστικός όρος). Έμαθαν γοργά να εκτελούν σχέδια και μανούβρες ακολουθώντας πρωτόκολλα τα οποία οι Νατοϊκοί είχαν αναπτύξει σε τρομερά αποτελεσματικό βαθμό. Οι χαμηλόβαθμοι και οι απλοί καραβανάδες δεν χρειάζονταν όλη την ώρα τους υψηλόβαθμους να τους καθοδηγούν διότι έμαθαν καλά τη δουλειά τους. Από τον 2οΠΠ στο Σοβιετικό στρατό είχαν δείξει πως ήταν άριστοι μαχητές και από τον 18ο αιώνα οι Πρώσοι τους είχαν εκπαιδεύσει επαγγελματικά. Ο πολεμική τέχνη δεν τους είναι άγνωστη: έχουν καλή παράδοση πειθαρχίας.

Στις φωτογραφίες – ερειπωμένα ρωσικά τεθωρακισμένα άρματα μάχης.

Αυτός είναι ο τρίτος λόγος. Η φοβερή ανικανότητα των Ρώσων που δεν έχουν πραγματικό εθνικό στρατό. Έχουν στρατολογημένα παιδιά που δεν ξέρουν γιατί και πού πολεμούν και δεν θέλουν και δεν ξέρουν να πολεμήσουν. Έχουν και φθηνούς μισθοφόρους. Μετά είναι οι στρατηγοί τους που και αυτοί είτε δεν θέλουν αυτόν τον πόλεμο είτε πολεμούν με το σύστημα του 2ουΠΠ, δηλαδή απαρχαιωμένο. Γι’ αυτό στο μέτωπο δεν έχουν φαγητό, δεν έχουν καύσιμα, δεν έχουν πολεμοφόδια μα έχουν πολλούς νεκρούς.

Αλλά αν δεν πιστέψεις τους Ουκρανούς και τους ίδιους τους Ρώσους, που λένε πως έχουν επιτύχει τον στόχο τους (!), και αν ακούσεις αξιωματικούς που ξέρουν και μαντεύουν τι πραγματικά συμβαίνει, τότε μαθαίνεις πως το κύριο και αποφασιστικό εμπόδιο για τους εισβολείς είναι οι επικοινωνίες.

Οι Ρώσοι έχουν, υποτίθεται, σπουδαίο ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μπορούν, πάντα υποτίθεται, να παρεμβάλουν παράσιτα και να αχρηστέψουν τις επικοινωνίες των εχθρών. Εδώ, όμως, έχει συμβεί το αντίθετο ακριβώς.

Ίσως να έχει επέμβει κρυφά το ΝΑΤΟ με τα δικά του ηλεκτρονικά. Ίσως να φταίει το αξεπέραστο σύστημα διαφθοράς της Ρωσίας.

Οι Ρώσοι δεν μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους παρά ελάχιστα! Και οι Ουκρανοί κρυφακούουν!

Αυτό είναι το ρωσικό προηγμένο δήθεν ERA σύστημα, το οποίο, όμως, ανήκει κανονικά σε μουσείο!

Οι Ουκρανοί από την 3η μέρα, αφού αιχμαλώτισαν τέτοιες συσκευές, μπορούσαν να μπλοκάρουν τις ρωσικές επικοινωνίες και να υποκλέπτουν τα σχέδια για τις (μετα)κινήσεις τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *