Φιλ612: Σύγχρονη λαϊκή αμπελοφιλοσοφία

Φιλ612: Σύγχρονη λαϊκή αμπελοφιλοσοφία

- in Φιλοσοφία
0

Αμφιβάλλω αν έχετε ακουστά τον πρώην κυβερνήτη της Περιφέρειας Belgorod Ρωσίας. Αυτήν την έχετε ίσως ακούσει σε σχέση με τον πόλεμο που διεξάγουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία: η περιοχή είναι κοντά στην Ουκρανία. Ο πρώην κυβερνήτης αυτός λέγεται Yevgeny Savchenko.

Ο Σαβτσένκο πολύ νωρίς έγινε πιστός χριστιανός και παραμένει πιστός. Μα σταδιακά ανακάλυψε διάφορες συνωμοσίες Εβραίων και Νεοναζί καθώς και άλλες μυστικιστικές παραδόσεις σε συνδυασμό με ελαφρές ψυχεδελικές ουσίες και ορισμένες τελετές σαμάνων.

Η χριστιανική πίστη παραμένει ο βράχος, η λιθόσφαιρα, της νοοτροπίας του και στα 27 έτη που κυβερνούσε τη Μπελγκορόντ κτίστηκαν πολλές νέες εκκλησίες (πάντα με τους κρεμμυδοειδείς τρούλους) και ιδρύθηκαν χριστιανικά ινστιτούτα για την (επι)μόρφωση των ορθόδοξων επαρχιωτών που λοξοδρομούν. Μα δεν παρέλειψε να εξερευνήσει και διάφορα μαγικά μανιτάρια, τα ayahuasca και διάφορα αλκαλοειδή.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε έγραψε το βιβλίο Σοκ, στο οποίο περιγράφει αναλυτικά τη σοφία που αποκόμισε από τις πολύχρονες έρευνές του.

Στα μέσα της πορείας του ως κυβερνήτης συναντήθηκε σε κάποιο ξενοδοχείο με μια κυρία Lyubov (= αγαπητική) που εξέτιε την ένατη ενσωμάτωσή της και είχε πανεπιστημιακό πτυχίο στη φιλοσοφία. Η πρώτη της ενσάρκωση ήταν η Ελισάβετ, μητέρα του Ιωάννη Βαπτιστή.

Στις επόμενες συχνές και πολύωρες συναντήσεις τους τον πληροφόρησε πως η Γη μας έχει εμφανιστεί στη θέση και από τα συντρίμμια ενός παλαιότερου πλανήτη Nibiru. Οι κάτοικοί του είχαν επιδοθεί σε πολλές αμαρτωλές δραστηριότητες και τα Ανώτερα Όντα που φυλάνε το σύμπαν τον κατέστρεψαν. Δυστυχώς οι άνθρωποι τείνουν να κάνουν τα ίδια λάθη αντί να εκπέμπουν “ανώτερες δημιουργικές ενέργειες”. Υπάρχουν πολλοί πολιτικοί και διανοούμενοι που γνωρίζουν για αυτήν τη διδασκαλία.

Ο Σαβτσένκο μετέφερε τις πληροφορίες και στον πρόεδρο Πούτιν. Ένα ειδικό μήνυμα της Lyubov αφορούσε την Ουκρανία: δεν γνώριζε πώς ακριβώς να λυθεί το πρόβλημα, μα έπρεπε να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα να την διοικήσουν. Βρέθηκε – ο Victor Medvedchuk, ένας φιλορώσος Ουκρανός πάμπλουτος Ολιγάρχης που είναι φίλος του Πούτιν και μάλιστα είχε την κόρη του βαπτισμένη από τον Ρώσο πρόεδρο. Αυτός υπηρέτησε ως πολιτικός σε διάφορα πόστα στην Ουκρανία, μα ήταν εθισμένος και στα ψυχεδελικά και συνελήφθη τον Απρίλιο 2022 αφού είχε διαφύγει για κάποιο διάστημα.

Πολλά μέλη του ρωσικού Πολιτμπιρό και τραπεζικού και επιχειρηματικού κατεστημένου επιδίδονται σε ψυχεδελικά “ταξίδια” με διάφορες ουσίες ή σε σαμανικές τελετές με ειδικούς μάγους από την Αμαζονία. Ο Πούτιν ξεκίνησε αυτήν τη μόδα μα ο ίδιος προτιμά τους ντόπιους σαμάνους στις τάιγκες της Σιβηρίας όπου συχνά τον συνοδεύει ο Sergey Soigou, ο υπουργός Άμυνας. Ο τελευταίος περνά περισσότερο χρόνο στο αρχοντικό του στο Ryublevka. Άλλοι αξιωματούχοι του Κρεμλίνου επιδίδονται στις ίδιες τελετές.

Οι γυναίκες αυτών των αξιωματούχων προτιμούν τους σαμάνους από την Αμαζονία διότι αυτοί έχουν κάτι το εξωτικό και μουρμουρίζουν ή τραγουδούν σε μια ακατάληπτη “μαγική” γλώσσα. Η τελετή θεωρείται πιο σοβαρή!

Πιο ταπεινοί αξιωματούχοι (σαν την κυρία εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών) προτιμούν λίγη κοκαΐνη – φερμένη σε διπλωματικούς σάκους από τη Νότιο Αμερική.

(Ενδιαφέρον που αυτοί όλοι κατηγορούν τους Ουκρανούς ως ναρκομανείς.)

Ίσως θα έπρεπε να αναφερθεί πως όλη αυτή η δραστηριότητα με ουσίες, μαγεία, μυστικισμό, τελετές και παρόμοια είναι μια βιομηχανία που ανακυκλώνει τρισεκατομμύρια ρούβλια.

Ο Χίτλερ επίσης είχε επιδοθεί σε τέτοιου είδους σαθρά αποκρυφιστικά, όπως και ο ορνιθοτρόφος Χίμλερ, ο αρχηγός των Ες-Ες κι εκτελεστής της Τελικής Λύσης των Εβραίων, μα όχι στην ίδια κλίμακα. Εκείνοι τόνιζαν την καθαρότητα του αίματος των Αρείων (Γερμανών) και την ευφορία της γερμανικής γης – που όμως δεν έφτανε για όλους και χρειαζόταν ευρύτερος ζωτικός χώρος lebensraum στα ανατολικά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *