Δημιουργός «Μαρίζας» κατά της ΕΡΤ: Αίσχος, δεν έδωσα άδεια

Δημιουργός «Μαρίζας» κατά της ΕΡΤ: Αίσχος, δεν έδωσα άδεια

Ο δημιουργός της βραβευμένης ταινίας με την γαϊδουρίτσα «Μαρίζα», διαμαρτύρεται για τη χρήση της από την ΕΡΤ

Την έντονη αντίδραση του δημιουργού της βραβευμένης ταινίας με την γαϊδουρίτσα «Μαρίζα», Κωνσταντίνου Κρυστάλλη, προκάλεσε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ.

Πρόκειται για ένα βίντεο απροκάλυπτης προπαγάνδας κατά του παρελθόντος, δηλαδή της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, στο οποίο μπλέκονται διάφορα περιστατικά από την περιβόητη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή «Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση» μέχρι το «Λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου, από τον δικτάτορα Παπαδόπουλο μέχρι τα συσσίτια μόνο για Έλληνες της Χρυσής Αυγής κι από τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι το «Μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά κυρίως μπλέκεται ο αποκαμωμένος ταλαίπωρος γαϊδαράκος, δηλαδή ο ελληνικός λαός.

Να σημειωθεί ότι σε κανένα σημείο του βίντεο δεν φαίνεται η περίοδος 2015-2019, η περίοδος δηλαδή της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημιουργός του animation που έχει βραβευτεί τόνισε ότι ουδέποτε έδωσε άδεια στην εκπομπή της Κατερίνας Ακριβοπούλου και στην ΕΡΤ να πολιτικοποιήσουν τον χαρακτήρα της γαϊδουρίτσας «Μαρίζα».

«ΑΙΣΧΟΣ! Δεν έδωσα την άδεια για την χρήση της ταινίας. Κάθε άλλο παρά πολιτικοποίηση θέλω για τη Μαρίζα!» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο Κωνσταντίνος Κρυστάλλης, δημιουργός της γαϊδουρίτσας που πρωταγωνιστεί στην ταινία μικρού μήκους «Μαρίζα» και η οποία έχει κερδίσει βραβεία.

Πηγή: Athens Voice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *