Ο «a la carte» ανθρωπισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ο «a la carte» ανθρωπισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Με μία οργισμένη επιστολή της η κυρία Λαμπρινή Μουστάκα, μητέρα του αδικοχαμένου Νικόλα, που έχασε τη ζωή του ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο του 2018, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε στον λόφο του Φιλοπάππου, αναρωτιέται που οφείλεται ο «a la carte» ανθρωπισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Με αφορμή την παρουσία βουλευτών της κυβέρνησης στη δίκη για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν, η κυρία Μουστάκα επισημαίνει: «Θέλω να πιστεύω καλοπροαίρετα ότι η παρουσία τους στην δίκη είχε ως σκοπό την έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους γονείς και συγγενείς του θύματος προκειμένου να απαλύνουν τον πόνο τους, όσο αυτό είναι δυνατόν, αλλά και για να τιμήσουν τον άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα».

Ωστόσο τονίζει ότι οι «κυβερνητικοί βουλευτές έχουν καθήκον και υποχρέωση να απευθύνονται και να εκφράζουν τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες τους  προς όλα τα θύματα δολοφονικών επιθέσεων».

«Τι καταδεικνύει, λοιπόν, η επιλεκτική ευαισθησία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ; Μήπως υποκρισία; Γιατί αυτοί οι “επαγγελματίες του ανθρωπισμού” εναγκαλισμένοι με τις “αλληλέγγυες” Μ.Κ.Ο. εμφανίζονται υπέρμετρα ευαισθητοποιημένοι όταν τα θύματα είναι αλλοδαποί και παγερά αδιάφοροι όταν τα θύματα είναι Έλληνες πολίτες που δολοφονήθηκαν ή κακοποιήθηκαν από παράτυπους αλλοδαπούς;», διερωτάται η κυρία Μουστάκα.

Τέλος η κυρία Μουστάκα αναφέρεται στον κυνισμό και την αλαζονεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αποδίδει πολιτικό τυχοδιωκτισμό και παντελή έλλειψη φιλότιμου, ανθρωπιάς και σεβασμού προς ελληνικό λαό.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *