Το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμο

Το έγκλημα έχει ονοματεπώνυμο

Επαγγελματίες τραμπούκοι, οι οποίοι “μεταμφιέζονται” ανά περίσταση.

Ο μπουλούκος εκ δεξιών με στολή ναύτη, είναι ο Ανδρέας Κέρσος από την ΚΝΕ Πάτρας.

Γνωστός τραμπούκος και περιστασιακός “σωματοφύλακας” μελών της ΚΕ του ΚΚΕ στα εκτός έδρας ταξίδια τους.

Το καλοκαίρι συνεπλάκη με λιμενικούς και επιβάτες στους δύο ΟΛΠ, Πειραιώς και Πατρών.

Πριν έξι χρόνια ο Κέρσος ηγήθηκε ομάδας άνεργων “νοσηλευτών” η οποία παρεμπόδιζε την είσοδο προσωπικού στο ογκολογικό κέντρο της οικογένειας Λάτση. Το “αίτημα” τους  ήταν άμεσες εκβιαστικές προσλήψεις εργατοπατέρων του ΚΚΕ σε βάρος του υφιστάμενου προσωπικού.

Το ντερέκι αριστερά με τον μπερέ, είναι ο Βασίλης Λαμπρινίδης, ο καρατέκα του κόμματος, ο οποίος ενδύεται ανά περίσταση με κάθε στολή, έχοντας όμως σταθερή προτίμηση στις πορείες “οικοδόμων” όπου και επιτίθεται στους αστυνομικούς κάνοντας χρήση πολεμικών τεχνών και δη ανάποδα kick στον αυχένα των θυμάτων του. Μέχρι πέρυσι διατηρούσε σχολή πολεμικών τεχνών στου Ρέντη. Εκεί εκπαίδευε κατά κύριο λόγο Κνίτες, σε τακτικές μάχης σώμα με σώμα, με γνώμονα την εξουδετέρωση των ΜΑΤ.

Εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ.

Γνωστοί και οι δύο στις διωκτικές αρχές, και προστατευόμενοι του Παφίλη.

Ναι, αυτού του τύπου που μέσα στο κοινοβούλιο δεν αναγνωρίζει την Αστική Δημοκρατία και Δικαιοσύνη, αναμένοντας παρα πόδα την μεγάλη εξόρμηση στην κοινωνία, απειλώντας τους πάντες.

Τι κάνει η συντεταγμένη Πολιτεία;

Ας γελάσω!

Κι όποιος έχει τα κοτσια, ας με διαψεύσει.

Πηγή: Facebook

– – –
Όλα τα σχόλια των αναγνωστών είναι ευπρόσδεκτα, εφόσον δεν χρησιμοποιούν προσβλητικούς ή υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης σχόλια στα οποία έχει επιλεγεί η “Υποβολή ως Ανώνυμος/η – Unknown” δεν θα δημοσιεύονται. Μπορείτε να επιλέξετε να υποβάλετε ένα σχόλιο είτε με το προφίλ σας στο Google (1η επιλογή), είτε το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο (2η επιλογή: “Όνομα/URL“), συμπληρώνοντας μόνο το πεδίο “Όνομα” (όνομα ή ψευδώνυμο της αρεσκείας σας). Όλα τα σχόλια πριν τη δημοσίευσή τους πρέπει να εγκριθούν από τον Διαχειριστή (comment moderation), γι’ αυτό πιθανόν να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *