Αποτελούν κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια

Αποτελούν κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια

Θανάσης Μαυρίδης

Κάποιος που υποστηρίζει στην Ελλάδα τους τρομοκράτες της Χαμάς απειλεί ή όχι την εθνική μας ασφάλεια; Η απάντηση είναι προφανής: Ναι! Όταν κάποιος πανηγυρίζει επειδή ομόθρησκοι ή ομοεθνείς του έκοψα λαρύγγια ανυποψίαστων πολιτών και βίασαν γυναίκες, τότε δεν έχει θέση στην κοινωνία μας. Κι αν είναι φιλοξενούμενος, η κυβέρνηση πρέπει να μεριμνήσει άμεσα για την απέλασή του. Δεν μπορεί η Ελλάδα να προσφέρει καταφύγιο σε ισλαμοφασίστες. Δεν μπορεί να τους προσφέρουμε μόνοι μας το σχοινί από το οποίο αύριο θα μας κρεμάσουν.

Δεν καταλαβαίνουμε, επίσης, γιατί δόθηκε άδεια για την διαδήλωση των υποστηριχτών της Χαμάς στην Ισραηλινή πρεσβεία. Ποιο δημοκρατικό δικαίωμα υπαγορεύει μία τέτοια «ανοχή»; Τι φοβήθηκε ο υπουργός της «προστασίας» του πολίτη; Μην τυχόν και τον κακοχαρακτηρίσουν; Ας μην ανησυχεί! Ο ιστορικός του μέλλοντος δεν πρόκειται να σταθεί στην περίπτωσή του. Η στάση του ήταν ανάλογη με εκείνη του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ που μας προέτρεπε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε όταν μπαίνει ο κλέφτης στο σπίτι μας. Κι οι τρομοκράτες βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι μας.

Είναι άλλο πράγμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλο η περίθαλψη εγκληματιών. Και δεν πρόκειται για θέμα «άποψης». Η Χαμάς είναι μία τρομοκρατική οργάνωση, όπως έχει χαρακτηριστεί από την ΕΕ και ένα σοβαρό κράτος θα πρέπει να αντιμετωπίζει ανάλογα τα μέλη και τους οπαδούς της.

Η αριστερά των πολλών συμφορών για την Ελλάδα δεν μπόρεσε να δει τους βιασμούς, την φρικτή βία που διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο από βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι εγκληματίες. Το ΚΚΕ δήλωσε ευθέως την στήριξή του στους επιτιθέμενους. Ο Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να λέει κάτι κινέζικα για τους λαούς της Παλαιστίνης και του Ισραήλ (έκλεισε κι αυτός τα μάτια του στα ανομολόγητα που έγιναν) και κάποιοι σύντροφοι άρχισαν τα γνωστά περί νόμιμης άμυνας των Παλαιστινίων.

Λέξη όμως για την ταμπακιέρα. Διότι η ταμπακιέρα κρύβει και το πρόβλημα των προσφυγικών δομών, όπου προσφέρουμε στέγη και τροφή σε πολλούς υποστηριχτές της Χαμάς. Τους οποίους υποστηριχτές «περισυνέλεξαν» διάφορες συνεργαζόμενες ΜΚΟ. Επίσης, η ταμπακιέρα κρύβει σχέσεις από το παρελθόν με οργανώσεις του αραβικού κόσμου, οι αναμνήσεις των οποίων όλοι θα ήθελαν να θαφτούν σε κάποια απομακρυσμένη έρημο. Ότι η Χαμάς είναι μία ακραία φασιστική ομάδα είναι λεπτομέρεια για τους οπαδούς των δύο άκρων. Ή το γεγονός ότι τυγχάνει της υποστήριξης του Τουρκικού κατεστημένου.

Αν η χώρα δεν αντιμετωπίσει ριζικά το θέμα των ισλαμοφασιστών, τότε η κοινή γνώμη θα ενοχοποιήσει στο σύνολό της τους μουσουλμάνους που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα. Κι αυτό θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Η ισλαμοφοβία δεν είναι το μέλλον που θέλουμε γι’ αυτή την χώρα. Όσο όμως δεν αντιμετωπίζεται η ρίζα του κακού, τόσο ενισχύεται ο λόγος υπερσυντηρητικών δυνάμεων που υπάρχουν ήδη στην ελληνική κοινωνία και περιμένουν τη δική τους «ευκαιρία».

Το πρόβλημα δεν είναι το Ισλάμ. Είναι το Ισλάμ του Ίσις, της Χαμάς και της Χαζμπολάχ. Ο Θεός είναι μεγάλος, λένε μετά από κάθε «νίκη». Ο Θεός της Δύσης, όμως, δεν είναι τόσο φιλεύσπλαχνος για να συγχωρεί ωμές δολοφονίες αμάχων, βιασμούς και απαγωγές αθώων πολιτών. Ανάμεσα στους δύο «Θεούς» θα επιλέξω αυτόν της Δύσης. Ακόμη κι αν χρειαστεί να μιμηθεί τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης και μετατρέψει ολόκληρες περιοχές σε Σόδομα και Γόμορρα. Αν η Δύση δεν τιμωρήσει σκληρά τα όσα συνέβησαν στο Ισραήλ, τότε ο επόμενος σταθμός των Ισλαμοφασιστών θα είναι οι δικές μας πόλεις.

Πηγή: Liberal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Τα περίεργα του προϋπολογισμού

Πάσχος Μανδραβέλης O προϋπολογισμός αποτελεί έναν από τους