«Ενός κακού (Νόμου) μύρια έπονται»

«Ενός κακού (Νόμου) μύρια έπονται»

Ανδρέας Δρυμιώτης

(διαβάστε το πρώτο μέρος του άρθρου)

Τώρα όμως πάμε στην ουσία του θέματος. Στις 31 Μαΐου 2017, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου ανάρτησε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook τα ακόλουθα: «Οταν το πολιτικώς ορθόν καθορίζεται μέσα σου από τους (ορθώς διαμορφωμένους) κοινωνικούς και νομικούς κανόνες και όχι σαν φυσική συνέπεια της ανθρώπινης ύπαρξής σου, όπως η λειτουργία της αναπνοής, τότε αρχίζουν οι παρενέργειες. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους όλων των χρωμάτων, όλων των φυλών, όλων των διαφορετικοτήτων ή αναγκών, σημαίνει αγαπώ τους ανθρώπους. Σε όλες τις φυλές, όλα τα χρώματα, στους ανθρώπους με διαφορετικότητα ή όχι, με ειδικές ανάγκες ή όχι, υπάρχουν παιδεραστές, δολοφόνοι, κακοποιοί, εκμεταλλευτές, απατεώνες. Κρατήστε τις υπερβολές για τον εαυτό σας. Ο Σόιμπλε ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ επειδή είναι παραπληγικός. Είναι ένας παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός ακριβώς γι’ ΑΥΤΕΣ του τις ιδιότητες από κάποιον που, θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε και έτσι θα μείνει στην ιστορία. Ο Αδόλφος Σόιμπλε είναι ένας κατάπτυστος, λαομίσητος παραπληγικός και προσωπικά δεν τον κατατάσσω καν στους ανθρώπους. Η Μέρκελ και οι άλλοι είναι πολιτικοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της τάξης τους και την κοσμοθεωρία τους. Ο Σόιμπλε είναι ένας κομπλεξικός, άρρωστος, ακραίος και επικίνδυνος πολιτικός, (όπως ο Αδόλφος)».

To Facebook αμέσως κατέβασε την ανάρτηση αυτή γιατί την θεώρησε άκρως ρατσιστική. Η Αφροδίτη Μάνου, υπερασπιζόμενη την εμετική ανάρτησή της, επανήλθε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 γράφοντας «Το ΦΒ μου έκοψε την ανάρτηση περί “παραπληγικού” Σόιμπλε.

Οσοι την είδατε, την είδατε»! Εκ των υστέρων έγραψε και διάφορα άλλα προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις, αλλά ουδέποτε αποκήρυξε την αρχική ανάρτηση. Παρακαλώ, διαβάστε ξανά την απίστευτη ανάρτηση για να διαπιστώσετε το μίσος που αποπνέει για έναν άνθρωπο ο οποίος έμεινε ανάπηρος από την άνανδρη επίθεση τρομοκράτη, τον οποίο μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε «ήρωα»! Ακόμα ξαναδιαβάστε το Αρθρο 1 του Αντιρατσιστικού Νόμου. Πόσες παραβιάσεις αυτού του Νόμου υπάρχουν στις 185 λέξεις της Αφροδίτης Μάνου; Είδατε κανένα να ευαισθητοποιηθεί; Σκόπιμα άφησα να περάσει αρκετός καιρός για να δημοσιεύσω το σημερινό κείμενο, περιμένοντας κάποια αντίδραση από τους ευαίσθητους παρατηρητές του Racist Crime Watch. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω δει καμία σπουδή.

Αλήθεια, μπροστά στα όσα γράφει η Αφροδίτη Μάνου δεν σας φαίνεται υπερβολική και υποκριτική η δίωξη της Σώτης Τριανταφύλλου; Μην ανησυχείτε, η εξήγηση είναι πολύ απλή. Στο periodista.gr αναρτήθηκε ένα άρθρο με τίτλο «ΕΜΕΤΟΣ της Σώτης Τριανταφύλλου για την κυβέρνηση Τσίπρα», το οποίο αρχίζει ως εξής: «Η γνωστή και ως… συγγραφέας ή άλλως μία από τις πιο φανατικές υποστηρίκτριες των λαοκτόνων πολιτικών των προηγούμενων ετών, η Σώτη Τριανταφύλλου δημοσίευσε άρθρο στην Athens Voice με το οποίο στρέφεται εναντίον της νέας κυβέρνησης, της κυβέρνησης Τσίπρα. Η κύρα Σώτη, η οποία μίλησε τα προηγούμενα χρόνια, μόνο για να στηρίξει τις γερμανόφιλες και εχθρικές προς τον ελληνικό λαό κυβερνήσεις, δημοσιεύει τώρα ένα άρθρο-εμετό κατά της νέας κυβέρνησης. Μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτίθεται και στην ελληνική Αριστερά».

Ιδού λοιπόν γιατί διώκεται η Σώτη Τριανταφύλλου. Δεν την ανέχεται η Αριστερά, η οποία όμως ανέχεται τον Φιλιππάκη που δεν θα του κακοφαινότανε αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που «δεν καταδικάζει τη βία» και του «ηθοποιού» (ποιεί ήθος) Κώστα Καζάκου που θεωρεί «προδοσία» τη φυγή των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον στη μισητή Ευρώπη, που μας δίνει ακόμα λεφτά για να τα σπαταλάμε σε αχρείαστες προσλήψεις. Αυτοί οι κήρυκες του μίσους με ποιο Νόμο πρέπει να διώκονται; Ή μήπως απαλλάσσονται λόγω ιδεοληψίας;* Ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων.Πηγή: Καθημερινή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *